Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Les korte vitnesbyrd om mennesker som har fått erfare Guds helbredende kraft:

Hull i hjertet

Ved hjelp av røntgenbilder ved Orkdal sykehus fant legene ut at jeg hadde et hull i en hjerteklaff. Jeg kunne ikke ligge på den venstre siden. Da kjentes det ut som om det satt en kniv i brystet. Etter dette ringte jeg tre ganger til deg for å få forbønn. Den tredje gangen jeg ringte kjente jeg at noe skjedde i hjertet. Like etter dette var jeg igjen til Orkdal sykehus for å bli undersøkt ved hjelp av ultralyd. Da fant ikke legene at noe var galt med hjertet lenger. Dette skjedde for ett år siden.

Astmaen kom bort dagen etter forbønn

Min datter på 41 år har plagdes med astma i over ti år. For to dager siden ringte jeg til deg og ba om forbønn for henne. På kvelden samme dag ringte jeg til henne og spurte om hun hadde merket noen forandring. «Nei, jeg har ikke merket noe,» svarte hun. Men dagen etter, en tirsdag formiddag, kjente hun plutselig at hun ble varm i hele kroppen. I samme øyeblikk forsvant astmaen. Hun kjente at det letnet i brystet. Nå puster hun normalt.

Hofteslitasje

For ti år siden fikk jeg smerter i hoftene. Legene tok røntgenbilder og fant ut at det kom av slitasje i begge hoftene. Gud sa til meg: «Ring til Svein-Magne!» Det gjorde jeg. Du ba for meg, og jeg ble bedre og bedre. Til slutt ble jeg helt god etter kort tid.

Helbredet i hofta på Lønning Direkte

I tre-fire år gikk jeg med smerter i den høyre hoften. Legen mente at det kom av slitasje. Han antydet operasjon. Den 12. oktober 1995 var du gjest hos Per Ståle Lønning. På programmet kunne de som var syke legge hånda mot TV-skjermen mens du ba. Jeg gjorde som du sa, men merket ingenting da. Men etter to-tre dager merket jeg forandring. Smertene var blitt mindre. Etter en uke var jeg kvitt hoftesmertene! Siden da har jeg vært fullstendig fri for smerte i hoften.

Begynte å spise igjen

Da min sønns bestemor døde, begynte min sønn på fem år å sørge. I tre måneder spiste han kun flytende mat. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for ham om formiddagen. Om ettermiddagen samme dag begynte han å spise. Siden da har han ikke hatt spisevansker.

Deprimert sønn med selvmordstanker

Jeg hadde en sønn som var veldig deprimert. I et halvt år gikk han med selvmordstanker. Han ville ikke oppsøke lege. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for ham. Dessuten mottok jeg en salveduk som jeg la inn i hodeputen hans. Straks begynte han å bli bedre og bedre. Innen én måned var han god. Humøret kom tilbake. Det er 15 år siden dette skjedde. I dag er han en glad mann på 33 år og har to friske barn. Siden da har han vært frisk. Men han vet ingenting om forbønnen. Nøtteallergi hadde nøtteallergi Mitt barnebarn på ti år hadde fått nøtteallergi fra han var fire-fem år. Hvis han spiste nøtter, pleide han å få kvelningsanfall. Jeg kontaktet deg, og du ba for ham. Kort tid etter ble han helbredet. Legen undersøkte ham og sa: «Jeg forstår ikke dette. Normalt sett skal ikke denne type allergi aldri komme bort.» Gud helbredet ham gjennom din forbønn. Fri fra astma

Jeg hadde astma i ti-tolv år. Jeg hostet og harker og måtte noen ganger bruke pustemaskin. En svensk lege undersøkte meg og slo fast at jeg hadde fått astma. Fra da av begynte jeg å ta medisiner. En dag fant jeg på å ringe til deg. Du ba for meg. Etter det ble jeg helbredet for astma. Jeg fikk time til en ny undersøkelse hos legen. Etter å ha undersøkt meg, sa han: «Lungene dine er like god som de var i 1950.» Det er nå tre år siden jeg ble helbredet.

Artrose i ei tå

Jeg var på et møte i Telefonkirken din hvor du talte og ba for syke. Under talen sa du med ett: «Her er en som har vondt i ei tå.» Jeg rakte opp hånda og sa at det var meg. Det var blant annet vondt når jeg beveget tåa eller hadde fine sko på beina. Disse smertene har jeg hatt i flere år. Etter at du ba for meg, kom smertene bort!

Trigeminusnevralgi og kontakteksem

Jeg var på et møte i Moss. Det talte du og ba for syke. Jeg fikk forbønn for kontakteksem. Den forsvant etter forbønn. For fire år siden fikk jeg forbønn for trigeminusnevralgi. Dere sendte meg en salveduk. Etter det kom trigeminussmertene bort.

Smerter i hele kroppen

For fire år siden hadde jeg smerter i hele kroppen. Verst var det i skuldrene og i armene. Det var vondt å ligge om natten. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn. I løpet av dagen forsvant alle smerter i hele kroppen. Det er fire år siden jeg ble helbredet. Siden da har jeg vært frisk.

Tverrplattfot

I fem-seks år var jeg tverrplattfot. En ortoped fikk laget en spesialsåle til meg. Jeg brukte den som oftest når jeg gikk lange turer. Så kontaktet jeg deg og fikk forbønn på telefonen. Tre måneder senere var jeg blitt helbredet for tverrplattfot!

Grønn stær kom bort

Jeg hadde fått grønn stær på begge øynene. Før jeg dro til øyespesialisten for å sjekke trykket på øynene igjen, ba du for meg. Spesialisten målte trykket og fant ut at det nå var blitt normalt.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15