Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Slutt på Annes hjerteflimmer

GODT HJERTE: I ti år hadde Anne Nesset (75) urytmisk hjerte, men siden forbønnen rundt 1990, har hjertet slått normalt. FOTO: Illustrasjonsfoto, Shutterstock.
I ti lange år plagdes Anne Nesset (75) med urytmisk hjerte. Dag og natt var det ubehag og formen ble svært dårlig. Rundt 1990 ringte hun Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn. Da strålte en varme fra telefonen og inn i brystet, og Anne ble momentant helbredet.

Anne Nesset bor i Foldereid, ei lita bygd i Nærøy kommune i Trøndelag. Mange ganger har hun ringt Svein-Magne Pedersen og fått forbønn for seg selv og sin familie, og flere ganger har hun fått guddommelig hjelp. Et av de sterkeste vitnesbyrdene skjedde for nærmere 27 år siden. Da hadde Anne gått i lang tid med et urytmisk hjerte.

- For mange år siden fikk jeg problemer med hjertet og var gjennom en operasjon. I etterkant av denne begynte jeg å få hjerteflimmer. Det var veldig ubehagelig og skjedde flere ganger om dagen, ja både dag og natt. Jeg ble fryktelig sliten og sov veldig dårlig.

Anne var flere ganger hos legen, men han kunne ikke gjøre noe. Det var noe hun måtte leve med, sa han.

- Det ble utfordrende på jobben også. Jeg jobbet ved et sykehjem, men hjerteplagene gjorde meg i dårlig form.

Varm stråle

Etter flere år med plager fikk Anne høre om Svein-Magne Pedersen. Hun ringte ham for å få forbønn.

- Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en varme som strålte fra telefonen og ned over brystet. Fra den dagen har jeg vært helt god. Jeg ble momentant frisk. Legen klarte ikke å hjelpe meg, men Gud helbredet hjertet. Det var fantastisk!

Mer hjelp

Anne kan også fortelle om en slektning som opplevde å bli helbredet. I flere år hadde denne lidd av hemorroider. De var en stor plage. Slektningen hadde vært hos legen mange ganger og fått flere medisiner, men de hjalp ikke noe. Etter sju år med plager dro de til Namsos i 2010, der Svein-Magne Pedersen hadde møte og ba for folk.

- Slektningen min kjente en varme som strømmet fra hodet og nedover kroppen. Siden da har hemorroidene vært borte.

- Jeg er glad for at jeg har Svein-Magne Pedersen. Jeg har hatt bladet Legedom nesten helt fra begynnelsen og har lest flere av bøkene hans. Når jeg har plager, ringer jeg ofte til ham for forbønn, og mange ganger har jeg fått hjelp!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15