Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Doris´ bekkenmareritt forsvant etter forbønn

SMERTEFRI: Doris Anita Berg (63) fra Trondheim slet med bekkenløsning i over 15 år, men ble helbredet etter forbønn av Svein-Magne Pedersen. I januar i år besøkte hun MJL sitt bønnekontor i Trondheim, der hun fortalte om miraklet som skjedde for rundt 27 år siden. (FOTO: Svein-Magne Pedersen)
I over 15 år levde Doris Anita Berg (63) fra Trondheim med et konstant bekkenmareritt. Hun hadde smerter dag og natt, og ingen kunne hjelpe. En liten bønn over telefon var likevel nok til at smertene måtte vike.

I 1974 fikk Doris Anita Berg fra Trondheim sitt andre barn. På den tiden bodde familien på Værøy og fødselen skjedde ved Bodø sykehus. Lite visste hun at det skulle bli starten på mange år med smerter.

- Jeg fikk bekkenløsning, og smertene ville ikke gå bort. På den tiden hadde man ikke så mye kunnskap om bekkenløsning, og det var ikke så mye hjelp tilgjengelig. Jeg husker likevel at en helsesøster som bodde i bygda, kom syklende på besøk. Hun hadde hørt om plagene mine, og ville advare meg om at jeg måtte være forsiktig. Jeg prøvde å følge hennes råd, men det var ikke lett å holde seg rolig med barn i huset.

Verre smerter

Fire år senere fikk Doris sitt tredje barn. Da bodde familien på Fauske. Etter dette svangerskapet ble bekkenplagene forverret. Den første uken klarte hun ikke å holde seg oppreist. Hun måtte derfor ligge med korsett. Denne brukte hun også i tiden etter.

- Det var vondt hele tiden og jeg brukte smertestillende tabletter. Det var lite hjelp å få fra legen. Han sa bare at dette var vanlig. Jeg fikk tilbud om hjelp hjemme, men denne så jeg ikke noe til. Ingen nevnte noe om bruk av krykker heller. Jeg kunne kjenne beina inni bekkenet gnisse mot hverandre, men det var bare å bite tennene sammen og stå på. Mannen min var snill og hjalp til, men plagene ble bare verre.

Etter hvert fikk Doris sitt fjerde og femte barn. Fødslene gikk alltid greit, men plagene etter svangerskapene var alltid ille.

- Det ble bare verre og verre. Om dagen var det vondt å gå og på natten fikk jeg smerter hver gang jeg snudde meg i sengen. Livet var tungt og vanskelig.

Ringte om forbønn

I begynnelsen av 1990 tallet hadde Doris fortsatt plager med bekkenet, til tross for at det var flere år siden at den siste sønnen ble født. Hun var så overgitt og bestemte seg en dag for å ringe til Svein-Magne Pedersen og få forbønn.

- På den tiden bodde vi i Bjugn. Livet var så tungt at jeg så ingen andre utvei enn å søke forbønn. Jeg husker jeg satt på soverommet da jeg ringte til Pedersen. Det skjedde ikke noe der og da, men etter tre dager oppdaget jeg plutselig at jeg ikke hadde vondt mere. Jeg hadde ikke tenkt på det før nå. Siden da har jeg vært helt god i bekkenet. Det var fantastisk å bli kvitt plagene. Livet ble forandret!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15