Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Regina hadde grå stær:
- Nå ser jeg godt uten briller!

GODT SYN: Regina Thon (71) fra Sorsele i Sverige hadde grå stær og slet med å se ordentlig. Legen avlyste operasjonen da synet ble godt etter forbønn av Svein-Magne Pedersen. FOTO: Privat
I over to år gikk Regina Thon (71) fra Sorsele i Sverige med grå stær. I januar i år skulle hun opereres. Da hun møtte opp på sykehuset, var den grå stæren forsvunnet. To uker tidligere hadde hun fått forbønn av Svein-Magne Pedersen.

- Jeg så veldig dårlig, selv med lesebriller. Det var en lys, grå hinne foran øynene. Også sidesynet og langsynet var blitt dårlig, sier Regina Thon. Hun forteller at hun for to og et halvt år siden begynte å få svekket syn. I mars 2016 oppsøkte hun en optiker som mente hun hadde fått grå stær. Han sendte henne videre til en øyelege i Mosjøen. Legen var en av landets beste øyeleger.

- Da jeg kom dit, bekreftet han at jeg hadde fått grå stær. Han ville jeg skulle komme tilbake ett år senere til ny vurdering.

Utfordringer

For Regina ble det ikke lett med grå stær, samt svekket side- og langsyn. Etter som tiden gikk ble synet bare dårligere. Det ble svært vanskelig å lese, spesielt de minste bokstavene, og hun var derfor avhengig av briller, men selv med briller var det vrient. Også tekstingen på tv-programmer var vanskelig å se. Reginas hobby ble også vanskelig å drive med.

- Jeg likte å brodere og sy, men nå ble det utfordrende med synet. Det var vanskelig å lese oppskriftene på mønstrene i ulike blader og være konsentrert med syinga. Da måtte jeg bruke forstørrelsesglass i tillegg til briller.

For Regina ble det også vanskelig å observere ting på lang avstand. Når hun satt ved siden av mannen sin i bilen, så hun ikke skiltene langs veien.

- Langsynet mitt var også svært svekket. Hadde jeg hatt sertifikat, ville jeg antagelig mistet dette med den tilstanden.

Avlyste operasjon

Ved juletider i 2017 fikk hun en ny innkalling til øyelegen. Da var synet så dårlig at legen bestemte seg for at operasjon var eneste utvei. Operasjonen ble satt til den 23. januar i 2018.

- Jeg grudde meg litt, for jeg hadde hørt om liknende operasjoner som ikke hadde blitt vellykket. To uker før operasjonen ringte jeg derfor til Svein-Magne Pedersen. Da han ba, merket jeg at synet ble klarere, og at sidesynet ble bedre. Det var fantastisk!

To uker senere møtte Regina opp til operasjon. Før den skulle starte, var hun gjennom en grundig undersøkelse. Legen tok en ny test av øynene, men ble meget overrasket av resultatet.

- Jeg forstår ingen ting. Her er det ikke spor av grå stær, sa han forundret.

Dermed ble operasjonen avlyst og Regina kunne reise lykkelig hjem.

- I tiden etter har jeg sett så godt. Langsynet og sidesynet har blitt bedre og bedre. Nå som jeg har fått godt syn, passer ikke lesebrillene lengre. Nå leser jeg bedre uten briller. Jeg kan brodere uten problemer og skiltene langs veien ser jeg tydelig.

- Jeg har fått så god hjelp. Hadde jeg ikke fått forbønn, ville det blitt operasjon. Nå slapp jeg det!

Nær døden

Regina og mannen, Jan, er begge norske, men bor i den lille bygda Sorsele i Lappland i Sverige. Der har de bodd i to år, etter å ha tilbragt mesteparten av tiden i Mosjøen. Regina har alltid trodd på Jesus og vokste opp i en kristen familie. Hun kan også fortelle om en annen opplevelse der forbønn ble redningen. I 2015 ble hun alvorlig syk og holdt på å dø. Hun fikk kraftig lungebetennelse, hadde 42 i feber og lå på sykehuset i Mosjøen.

- Under sykehusoppholdet, hadde jeg en såkalt ”nær-døden-opplevelse”. Jeg opplevde at kroppen begynte å stige oppover. Plutselig så jeg to lyse skikkelser. Det var Jesus og en engel. Jeg hørte en stemme som sa: Reis deg opp, du er frisk. Like etter våknet jeg og ble frisk.

I mellomtiden hadde ektemannen kontaktet Svein-Magne Pedersen og fått forbønn.

- Jeg er helt sikker på at forbønnen til Pedersen hjalp meg, sier hun bestemt.

Godt hjerte

Også ektemannen, Jan (73), har opplevd Guds helbredende kraft. For rundt ti år siden fikk han angina, og en nøyere sjekk hos legen konstaterte at alle de fire årene bak hjertet måtte skiftes.

- Jeg ringte Svein-Magne Pedersen, og da han ba, begynte jeg å kaldsvette. Plutselig kjente jeg at noe skjedde i hjertet. Da jeg kom på operasjonsbordet i Mosjøen, var to av årene helt fine. De andre to ble skiftet, men operasjonen gikk fantastisk bra. I dag er jeg i fin form. Vi har opplevd mye med Gud gjennom livet. Jeg har ikke mistet troen på min øverste Herre, som jeg har kjent fra barndommen, sier Jan glad.

- Vi har fått mye hjelp, og vi vet at bønn virker. Hver kveld legger jeg hendene på kona og sammen ber vi Fader vår. Det har vi gjort i alle år. Hvis vi trenger mer bønn, ringer vi forbønnstelefonen til Misjonen Jesus Leger.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15