Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Smertemarerittet stoppet i Bergen!

FORBØNN: Ann Liss Stormark (52) fra Askøy har blitt god for både rygg- og nakkeplager, samt migrene og grå stær etter forbønn av Svein-Magne Pedersen. - Det er det mest fantastiske som jeg har opplevd! sier hun glad.
Ann Liss Stormark (52) fra Askøy slet i flere år med nakkesleng, ryggplager, migrene og dårlig syn. Hun var derfor avhengig av store mengder med smertestillende, samt briller. Etter flere forbønner av Svein-Magne Pedersen den siste tiden, har alle plagene forsvunnet.

I 2002 ble Ann Liss Stormark fra Askøy utsatt for en voldsepisode som gjorde at hun fikk nakkesleng. Hun ble innlagt ved Haukeland sykehus, men smertene i nakken forsvant ikke.

- I tiden etter hadde jeg grusomme smerter i nakken. Hverdagen besto av hodepine og svimmelhet, og ofte ble jeg så ustø at jeg kollapset. Jeg gikk til fysioterapeut og fikk behandling. I tillegg tok jeg hver dag en hel del med smertestillende i form av Paralgin Forte, forteller hun.

I mars i 2010 fikk hun flere problemer da hun belastet ryggen feil under et løft.

- I tiden etter fikk jeg store isjiasplager. Smertene var forferdelige og jeg oppsøkte lege flere ganger. Han ønsket til slutt å operere meg, men jeg våget ikke å gjøre noe med ryggen.

Flere ryggplager

Smertene til Ann Liss så ikke ut til å ha noen ende, for i 2016 ble rygg- og isjiasplagene enda verre. Hun fikk diagnosen spinalstenose, som er en innsnevring i nedre del av spinalkanalen.

- Jeg hadde store smerter som gikk fra nakken og hele veien ned til beina. De første tre månedene måtte jeg sitte i rullestol, og jeg trengte mye hjelp. Etter hvert kom jeg meg på beina, men smertene var ikke til å holde ut. Jeg måtte ta store doser med morfinlignende preparater hver dag. Hvis jeg gikk en tur med mannen min, måtte jeg ligge minst en time i sengen etterpå. Livet var forferdelig.

Telekirken

Onsdag 27. september i 2017 ringte Ann Liss til Telekirken til Svein-Magne Pedersen. Dit kan alle ringe hver onsdag (tlf: 820 432 30) (19.55 - 20.30 og 20.55 - 21.30) og delta på en andakt der Svein-Magne Pedersen underviser og ber for syke over telefon. Mange ringte også inn denne kvelden, og da Pedersen spurte om noen trengte forbønn, ropte Ann Liss:

- Ja, be for nakkeslengen min!

- Da Pedersen ba, kjente jeg en varme, og nakkesmertene forsvant momentant. Jeg kunne nå snu på hodet som normalt. Det var fantastisk!

En annen plage som også forsvant var migrenen til Ann Liss.

- I ti år hadde jeg slitt med migrene. Hodeplagene kunne komme opptil tre ganger i uka. Jeg måtte ha migrenemedisin. På det verste måtte jeg ligge stille i et rom uten lys og støy. I tiden etter at jeg ringte til Pedersen har jeg ikke merket noe.

Helbredet i Bergen

Lørdag den 30. september i 2017 besøkte Ann Liss bønnekontoret til Svein-Magne Pedersen i Bergen der hun fikk mer forbønn.

- Da Pedersen begynte å be for meg, strøk han hendene sine på ryggen min. Jeg kjente en varme som gikk nedover ryggen og til slutt i beina, og plutselig forsvant alle smertene!

I tiden etter har Ann Liss ikke kjent noe til plagene i beina eller ryggen.

Godt syn

Ved siden av alle smertene, hadde også synet til Ann Liss blitt svekket. For tre år siden hadde hun vært hos en øyespesialist i Bergen som konstaterte grå stær. I løpet av årene ble synet bare verre og til slutt var det like før operasjon.

- Alt var grått og uklart. Jeg måtte ha briller og jeg kunne bare lese de største bokstavene i aviser og blader.

Lørdag 4. november i 2017 var hun tilbake til bønnekontoret. Da Pedersen ba for henne, ble hun først iskald i øynene og deretter varm. Det virket som at Gud foretok en operasjon inne i øynene. Etter to minutter åpnet hun øynene og da var alt blitt lyst og klart.

- Jeg fikk bladet Legedom i hendene og begynte å lese for å teste ut synet. Da oppdaget jeg at jeg kunne lese den minste teksten, også den under bildene.

Etter det andre besøket i Bergen har ikke Ann Liss brukt briller når hun leser. Nå stråler hun av glede!

- Jeg takker Jesus og Gud Fader for at han brukte Svein-Magne Pedersen til å helbrede meg. Jeg er så inderlig glad og takknemlig for alle helbredelsene. Det er det mest fantastiske som jeg har opplevd!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15