Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tilbake i København!

TILBAKE: For andre gang i 2017 besøkte Svein-Magne Pedersen København. Mange hadde møtt opp og nok en gang ble folk både frelst og helbredet.
Lørdag 28. oktober var Svein-Magne Pedersen tilbake i København. Nok en gang søkte folk frelse og ble helbredet. Tilsammen har 20 personer tatt i mot Jesus under Pedersen sine to møter i Danmark i 2017.

Seks måneder etter at Svein-Magne Pedersen besøkte Evangeliekirken i København for første gang var han tilbake i Danmarks hovedstad igjen. Møtesuksessen fortsatte der den slapp. Under møtet i april var det ti personer som ga til kjenne at de søkte frelse. Det samme antallet responderte under høstens møte. Totalt var det derfor 20 mennesker som søkte frelse under Pedersen sine to møter i København i år.

Det var foreningen Full Gospel Business som sto bak arrangementet og møtet ble holdt i Evangeliekirken, som er den eldste pinsekirken i Danmark i dag (fra 1919). Kirken var full av forventningsfulle mennesker. Folk kom fra hele Danmark, og enkelte hadde kjørt flere timer for å komme på møtet. Noen kom også fra Sverige.

- Guds kraft er her. Uansett hvilken sykdom du har, så kan Gud helbrede deg, åpnet Pedersen. Latteren satt løst og stemningen var på topp. Folk gledet seg over alt Gud gjorde utover kvelden.

I begynnelsen av møtet fikk de fremmøtte høre vitnesbyrd fra folk som hadde opplevd helbredelse.

- Jeg kunne nesten ikke bevege meg utendørs, men etter forbønn ble livet forandret, sa en kvinne.

- Jeg slet med dårlig syn, men nå ser jeg godt, vitnet en annen kvinne begeistret.

Ti år med prolaps

Paula Villalba (52) er opprinnelig fra Paraguay, men har bodd flere år i Danmark. I over 20 år hadde hun jobbet som hjelpepleier. De siste ti årene hadde den tunge arbeidsdagen ført til fire prolapser i nakken som var påvist på MR.

- Jeg var ofte hos fysioterapeut til behandling, men smertene kom stadig tilbake. Smertestillende måtte jeg også bruke. Når jeg skulle snu på hodet, var jeg så stiv i nakken at jeg måtte snu på hele kroppen. Hver gang jeg handlet, måtte jeg legge posene i en vogn og skyve den til bilen. Hvis ikke fikk jeg smerter.

Da Pedersen ba for henne, fikk hun et sterkt møte med Gud. Hun kjente en kraft som vibrerte, strålte og brente inne i nakken.

- Det ble mer og mer intenst, akkurat som om noe ble slitt på plass. Til slutt var alt bra. Nå kan jeg snu på hodet smertefritt! sa hun med tårer i øynene.

God hørsel

Doktor Saada Kahmis Mussa fra København hadde i 15 år plagdes med sterk øresus på venstre øret. Dag og natt var det intens hyling, noe som var svært slitsomt.

Da Pedersen hadde bedt for henne, ropte hun: ”Pris skje Gud!”. Hun hadde nettopp oppdaget at øresusen var kommet bort. Doktor Sadaa kunne også glede seg over at datteren og hennes to barnebarn tok i mot Jesus under møtet med Pedersen.

- Jeg er veldig glad for at jeg inviterte dem med på møtet og at de tok i mot Jesus. Jeg er opprinnelig fra Zansibar, der 90 prosent er muslimer, men jeg kom til Danmark for mange år siden. Da ble jeg veldig syk og ble lagt inn på sykehuset. Der opplevde jeg at Jesus viste seg for meg. Like etterpå tok jeg i mot Jesus, ble fylt med Den Hellige Ånd og ble en del av en menighet. Mange ganger har han beskyttet meg mot onde folk som ikke liker min omvendelse, sier hun glad.

La bort rådyre høreapparater

Ellen fra København hadde i fem år gått med øresus og dårlig hørsel. Hun hadde investert i høreapparater til 21.000 danske kroner (27.700 NOK).

- Det var ikke gøy med dårlig hørsel. Jeg hørte lite hva folk sa. Når barnebarna mine var på besøk, måtte jeg stadig spørre: ”Hva sa du, hva sa du ?” Det ble meget slitsomt. Da Pedersen stakk fingrene sine i ørene mine, var det en dure-lyd inne i øret. Etter bønnen kunne jeg høre godt. Nå har jeg lagt vekk de dyre høreapparatene, sier hun glad.

Helbredet i april

Ane Marie Hindberg vitnet om at hun ble helbredet forrige gang Pedersen var i København. I fire måneder hadde hun gått med et virus i halsen som ikke ville forsvinne.

- Jeg hostet hele tiden. Det var veldig slitsomt, og jeg slet med å puste. Flere ganger var jeg hos legen, men han fant ikke ut av det. Jeg gikk på mye penicillin, men jeg ble ikke bedre. Under møtet med Pedersen i april forsvant plagene!

Også andre opplevde å bli berørt av Guds helbredende kraft i løpet av møtet. En eskimo ble momentant helbredet i ryggen etter å ha levd med intense ryggsmerter i over 27 år (se annen artikkel). En kvinne fra København fikk bedre syn, mens en annen ble god i hofta. Også en tredje kvinne kunne glede seg over god hørsel.

Håper på flere møter

Fra 2012 til 2015 hadde Svein-Magne Pedersen fire møter i Billund. I år har han besøkt hovedstaden to ganger. Flere dansker har nå fått øynene opp for Misjonen Jesus Leger og mange har abonnert på bladet Legedom.

Alex Pedersen og David Demandt var blant initiativtagerne bak arrangementet. De er begge tilknyttet foreningen Full Gospel Business. Demandt er formann for København-regionen.

- Det var et flott besøk, og mange ble frelst og møtt av Gud. Vi håper at Pedersen kommer tilbake allerede neste år, sier Demandt.

FRELSTE: Rundt 20 personer har tatt i mot Jesus under Svein-Magne Pedersens møter i København i Danmark i 2018. Flere kan også vitne om at de har blitt helbredet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15