Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Bare Gud kunne fjerne hodepinen

FRISK: Nils Mathis Persen Bals (65) fra Alta hadde kronisk hodepine 24 timer i døgnet i lang tid. På et møte på Øksfjord i mai i 2003 ble han helbredet. FOTO: Privat
I ett år levde Nils Mathis Persen Bals (65) fra Alta med kronisk hodepine. Dag og natt verket hodet, og ingen leger eller medisiner kunne hjelpe. Først under et møte med Svein-Magne Pedersen i Øksfjord i 2003 forsvant smertene momentant.

I 2001 begynte Nils Mathis Persen Bals (65) fra Alta å få smerter i nakken og hodet. Smertene kom og gikk det første året, men etter hvert utviklet det seg til å bli kroniske plager.

- Jeg vet ikke hva som var årsaken til at jeg fikk det, for jeg hadde verken slått meg eller hatt noen stressende hverdag som kunne forårsaket slike smerter. Det var tungt å være plaget med hodeverk. Etter hvert hadde jeg vondt hele tiden. Jeg hadde smerter da jeg sto opp og smerter når jeg la meg.

Ingen legehjelp

Nils Mathis jobbet til vanlig som snekker. Det ble derfor en tung arbeidshverdag med å gå på jobb med hodepine. Etter hvert ble det så ille at han stadig måtte sykemelde seg. Det ble også slitsomt å være aktiv hjemme. Smertene gjorde at han ikke orket å være med på så mange ulike aktiviteter og arrangementer.

- Jeg ble selvfølgelig redd for hva det kunne være for eksempel blodpropp eller kreft.

Nils Mathis var flere ganger hos legen. Han tok flere undersøkelser, blant annet MR av hodet, men ingen lege fant ut av problemet.

- Jeg fikk smertestillende av legen som Paralgin Forte, men det tålte jeg ikke. En natt våknet jeg av at det rant blod fra nesa. Hele puta var rød. Ambulansen kom og hentet meg. Legen mente det var medisinene som hadde vært årsaken til dette. I stedet brukte jeg Paracet, men de hjalp lite.

Forbønn

Den 11. mai i 2003 skulle Svein-Magne Pedersen ha helbredelsesmøte i samfunnshuset i Øksfjord. Mange hadde møtt opp og Nils Mathis fikk ikke forbønn før klokken var halv fem på morgenen.

- Da Pedersen la hånda på meg, merket jeg en vibrasjon i hodet og jeg ble litt kald.

- Det er Gud kraft som arbeider, sa Pedersen.

Da Nils Mathis dro hjem, var det han som kjørte bil. Etter en stund oppdaget han plutselig at smertene var borte.

- Nå har jeg ikke hodeverk mer! utbrøt han til stor glede for de andre i bilen.

I årene etter har han vært frisk fra hodeverk og gleder seg over det.

- Det var flott det som skjedde, og jeg er takknemlig til Gud for det han gjorde gjennom Svein-Magne Pedersen. Jeg har anbefalt mange å ta kontakt med ham.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15