Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
La bort brillene etter tolv år

BRILLELØS: Eva Brynildsen (45) fra Sverige var avhengig av briller i tolv år, men ble helbredet gjennom en salveduk. FOTO: Illustrasjonfoto, Shutterstock
I over tolv år var Eva Brynildsen (45) fra Sverige avhengig av briller. Uten brillene fikk hun hodeverk og så tåkete. En salveduk fra Svein-Magne Pedersen gjorde at hun i dag ikke bruker briller lenger.

Eva Brynildsen kommer fra Ed i Sverige, et lite tettsted i fylket Västra Götalands län som grenser til Østfold i Norge. Rundt 1997 begynte Eva å se dårlig. Hun dro til kontroll hos en optiker som målte at hun hadde dårlig syn. Fra da av begynte hun å bruke briller regelmessig.

- Etter som årene gikk ble synet verre. Uten briller fikk jeg vondt i hodet. I tillegg så jeg tåkete. Når jeg kjørte bil, kunne jeg for eksempel ikke se skiltene langs veien tydelig. Det var vanskelig å lese liten skrift også. Til slutt var det så ille at jeg fikk vondt i hodet etter bare fem minutter uten briller.

Trodde ikke

Etter hvert fikk Eva enda sterkere briller. Hun var nærsynt, og hadde en brytningsfeil i øyet.

Rundt 2009 var hun nok en gang hos optikeren. Denne gangen fikk hun briller til mange tusen kroner. Det var en kostbar innvestering, men helt nødvendig.

Eva kjente også til Svein-Magne Pedersen sin virksomhet i Norge og hadde tatt kontakt noen ganger. På grunn av det dårlige synet fikk hun tilsendt en salveduk. Søsterens samboer var skeptisk:

- Hvis jeg skal tro at Gud finnes, så vil jeg se at du blir helbredet, sa han.

Godt syn

Eva la salveduken over øynene hver natt i fjorten dager.

- Plutselig en dag, oppdaget jeg at synet var perfekt. Det var helt fantastisk! Like etter var jeg til årlig kontroll med synet.

- Dette skal ikke kunne skje, sa legen overrasket da han så at synet var blitt godt.

- Jeg har fått forbønn, og blitt helbredet, sa Eva. Legen sa ikke noe spesielt, men synstesten talte for seg selv.

I tiden etter møtte Eva mange som var overrasket, men noen var også skeptiske til at dette ville vare.

- Nå har det gått sju år, og jeg har ikke brukt briller etter dette, så noe må ha skjedd. Min søsters samboer fikk nok også noe å tenke på!

Moren frisk

Eva kan fortelle at også hennes mor opplevde å bli god etter forbønn. I lengre tid hadde moren gått med dårlig rygg på grunn av en prolaps. Hun slet med å sitte og hun måtte ofte ligge til sengs for å hvile ryggen.

En dag fikk hun så store smerter at hun kollapset og måtte fraktes til sykehuset. Legene kunne ikke gjøre noe der og da, men det var snakk om operasjon en gang i fremtiden.

- Rundt 2014 kontaktet vi Svein-Magne Pedersen, som ba for henne, og like etter ble ryggen god. Jeg takker Gud for alt som har skjedd!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15