Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Unni Marie helbredet for lungekreft:
- Kreftsvulstene forsvant sporløst!

KREFTFRI: I 2007 fikk Unni Marie Sandersen fra Sarpsborg lungekreft. Etter at hun fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen, viste de nye røntgenbildene at alle svulstene var forsvunnet. FOTO: Svein-Magne Pedersen
Røntgenbildene til Unni Marie Sandersen viste 20 svulster og lungekreft. I stedet for å klage sin nød, ringte hun straks til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn. På neste undersøkelse var alle svulstene sporløst forsvunnet.

Unni og Raymond Sandersen bor på Yven, noen kilometer utenfor Sarpsborg sentrum. Dit flyttet ekteparet i 1999 etter å ha bodd på Jæren i 16 år. I 1979 ble de frelst, og har siden den gangen bevart sin tro på Jesus. Troen var spesielt god å ha da ekteparet opplevde noe i 2007 som skulle snu opp-ned på livet deres for en periode. På sommeren begynte Unni å bli svært dårlig, og hun hostet opp slim med blod og hadde store smerter i brystet. Smertene spredte seg bakover i ryggen.

- Jeg var så dårlig ar jeg måtte bli sengeliggende. Etter flere uker oppsøkte jeg fastlegen min. Han var bekymret og sendte meg videre til nærmere undersøkelser og røntgen ved Østfold sykehus.

Kreftsvulster

Unni var så syk at hun nesten ikke kunne gjøre rede for seg selv. Da resultatene var klare, måtte derfor mannen, Raymond (64), bli med henne inn til legen.

- Jeg er ikke lege, men da jeg så bildene, kunne jeg selv se alle svulstene på lungene. Det var 15-20 stykker og ingen tvil om hva det kunne være, forteller Raymond alvorlig.

- Lungene dine er fulle av kreft, var legens ord. Han begynte straks å fylle ut papirer for videre undersøkelser i Oslo.

Beskjeden fra legen var en tøff påkjenning for ekteparet, men Raymond tok det tyngst.

- Unni ser lysere på ting, og hun bekymrer seg ikke så lett. For meg var det tøffere.

Forbønn

Da de kom hjem fra sykehuset, bestemte ekteparet seg for å be en bønn sammen. Etter bønnen bestemte Unni seg for å ringe Svein-Magne Pedersen, slik at også han kunne be for henne.

- Han ba for meg uten at jeg kjente noe spesielt, men straks begynte jeg å bli bedre. Fordi tilstanden min forandret seg så raskt, ringte vi og ba om en ny undersøkelse av lungene ved Østfold sykehus.

Da legen så de nye bildene, ble han svært overrasket. De viste ikke tegn til noen svulster. Han forstod ikke hva som hadde skjedd.

- På røntgenbildene var det ikke en eneste svulst å se. Vi kunne med egne øyne se at de mange svulstene var kommet bort. Gud hadde helbredet meg. Det var fantastisk! sier Unni.

Siden mirakeldagen i 2007 har Unni vært frisk i lungene og ikke hatt noe tilbakefall. Hun er fremdeles kreftfri.

- Jeg takker Gud for at jeg fikk livet i gave fra en allmektig Gud. Hadde ikke miraklet skjedd, ville jeg trolig vært død. Legene kunne ikke ta æren for det som skjedde. De ga meg ingen medisin eller behandling. Kun Gud sto bak med sin kraft! sier hun glad.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15