Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jorunn kunne ikke være alene:
Helbredet fra dyp panikk- og dødsangst!

FRI: Jorunn Nyman (72) fra Gryllefjord led av panikk- og dødsangst i seks år. Ingen medisiner eller psykologer kunne hjelpe, men i 2010 helbredet Jesus henne. (Illustrasjonsbilde)
Jorunn Nyman (72) fra Gryllefjord ved Senja hadde så dyp panikkangst at hun ikke kunne være alene hjemme. Derfor måtte mannen være hos henne hele tiden. Ingen medisiner eller psykologer kunne hjelpe, men i 2010 kom redningen.

Jorunn Nyman bor i Gryllefjord i Torsken kommune på ytre Senja. I 1999 opplevde hun og familien en stor tragedie. For Jorunn var sjokket så stort at hun nærmest fortrengte det som hadde skjedd. Først noen år senere fikk hun en sterk psykisk reaksjon i form av panikkangst. Det skulle prege henne de neste seks årene.

- Angsten kom bare plutselig. Det er ingen som dør av panikkangst, men opplevelsen er grusom. Jeg ønsker ikke min verste fiende å bli rammet av slik angst, sier Jorunn.

Angsten var så sterk at hun ikke våget å være alene hjemme. Mannen måtte derfor være hos henne nesten hele tiden.

- Det ble som en avhengighetssykdom for meg. Han kunne ikke gå ut til postkassen eller ut i hagen for å plukke bær, før jeg ble hysterisk. Hvis han var nødt til å dra et sted, måtte jeg bli med. Da oppsto et annet problem, for jeg hadde også angst for å møte mange mennesker. Derfor hadde vi også lite besøk hjemme. Det var til og med et problem å få besøk av min mor og min søster.

Anfall og innleggelse

I tillegg til panikkangsten hadde også Jorunn dødsangst. Hun var redd for at noe fælt ville skje. Situasjonen ble så dramatisk at mannen til slutt måtte ta seg ett år fri fra jobben for å være hjemme med henne.

- Man kan nesten si det var straffbart å behandle ham slik. Han måtte jo være tilgjengelig hele tiden, men han var snill og støttet meg.

Jorunn var en rekke ganger til behandling. Flere ganger kom ambulansen og hentet henne fordi hun fikk angstanfall og pusteproblemer.

- Jeg var til behandling flere steder, blant annet ved et helsesenter på Silsand og ved psykiatrisk avdeling på Åsgård ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Ellers brukte jeg mye av tiden hjemme til å ligge i sengen. Jeg fikk noen medisiner, men de hjalp ikke så mye. I tillegg la jeg på meg flere kilo av dem.

Nytt liv

Etter rundt seks år med panikkangst, ringte Jorunn til Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn. Hun ringte tre ganger, og plutselig slapp angsten taket.

- Det var fantastisk! Nå kan jeg leve normalt. Før var jeg redd gjennom hele dagen for at noe kunne skje. I dag er det en drøm å våkne opp. Da fastlegen min fikk se hva som hadde skjedd, undret han seg. Jeg fortalte hva som hadde skjedd.

- Det er mer mellom himmel og jord enn vi forstår, svarte han. Gjennom årene har Jorunn fått hjelp også andre ganger etter forbønn av Svein-Magne Pedersen. I slutten av 2016 opplevde hun at smerter i brystet forsvant etter forbønn.

- I fire år hadde jeg slitt med en vond melkekjertel i brystet. Den var hoven, rød og smertefull. Jeg var stadig til kontroller og fikk mengder med ulike penicillinkurer gjennom årene, men uten effekt. Hvis jeg ble bedre, gikk det maks fjorten dager før smertene kom tilbake. Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en voldsom kraft og jeg ble helt svett. Fra da av har kjertelen vært i orden og jeg har ikke brukt penicillin. Takk for all hjelp!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

DAGENS MIRAKEL
(Bok)

En sjelden, sterk bok – full av vitnesbyrd om Guds inngripen i syke menneskers liv.

Mange tusen syke mennesker tar årlig kontakt med Misjonen Jesus Legers helbredelsessenter i Vennesla. De ønsker forbønn for en rekke sykdommer og plager. Dette skjer ved personlig fremmøte eller på møter i inn- og utland. Men de fleste tar kontakt per telefon, brev eller e-post. Hvert år ber evangelist Svein-Magne Pedersen for rundt 70.000 syke enkeltpersoner. Og Gud svarer på mange rop om hjelp. Gladmeldingene strømmer inn til helbredelsessenteret. Boken Dagens Mirakel er en samling sterke vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake for å gi Gud æren gjennom sitt personlige vitnesbyrd. De er alle blitt helbredet.

Ønsker du å lese om Guds makt over sykdom og lidelser, er dette boken for deg. Den er personlig, overbevisende og trosstyrkende.


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15