Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Inger hørte dårlig i ti år:
Fikk hørselen tilbake i Bergen!

GLAD: Inger Rogne kan nå glede seg over god hørsel etter at Jesus helbredet henne. I ti år var hun nesten døv på det ene øret og slet med intens øresus.
Inger Rogne (77) fra Alversund hadde i nesten ti år vært plaget av øresus. I tillegg var hun nesten døv på det venstre øret. En to minutters bønn av Svein-Magne Pedersen gjorde at øret åpnet seg og susen stilnet.

Historien til Inger startet for nesten ti år siden da hun begynte å merke at hørselen ble svekket, spesielt på det venstre øret. Ofte måtte folk gjenta det de sa til henne, fordi hun ikke hørte. Verst var det for mannen hennes. Han måtte ofte heve stemmen og gjenta det han hadde sagt. Etter hvert var hun nesten døv på det venstre øret.

- Jeg måtte stadig snu på hodet slik at det friske øret var vendt mot den som talte. Når jeg hadde lagt meg i sengen, og lå med det døve øret opp, måtte jeg løfte hodet for å høre hva mannen min sa. Hvis jeg var på kristne møter, var det ikke alltid like lett å få med seg det som ble sagt fra talerstolen. Hjemme måtte jeg ofte skru opp lyden på fjernsynet for å høre det som ble sagt.

Øresus

Etter hvert tok Inger kontakt med sin lege, som sendte henne til en spesialist. Han fant ut at det sto svært dårlig til med hørselen hennes, og han mente at hørselen på begge ørene var dårlig.

- Høresentralen i Bergen ga meg to apparater, men jeg fikk dem ikke til å virke. Det knitret i ørene, og det hørte ut som jeg gikk på avispapir. Derfor brukte jeg dem aldri.

En annen plage som Inger led av, var en grusom øresus. Den gjorde livet svært slitsomt.

- Det var kaos i topplokket! Jeg hørte alle slags lyder. Det suste og ringte. Av og til hørtes det ut som en streng som vibrerte inne i øret. Noen ganger kunne jeg høre en slags musikk. Øresusen gjorde det vanskelig å få sove og jeg var derfor ofte trøtt.

Banket

Den 28. mai i år dro Inger til bønnekontoret som Svein-Magne Pedersen hadde i menigheten DreamCenter på Nesttun i Bergen. Hun hadde bestilt time på forhånd. Mens han ba for henne, merket hun at noe rart skjedde inne i det venstre øret. Det hørtes ut som en båt-motor som durte i ørene. To ganger ba Pedersen, og etter to minutter tok han fingrene ut av ørene.

- Hjelpe meg, dette er helt fantastisk! Nå hører jeg godt på ørene, og øresusen er kommet bort! ropte Inger av glede. Nå kunne hun høre godt for første gang på mange år.

I tiden etter har hørselen fortsatt vært god. Nå trenger hun ikke ha fjernsynet så høyt lenger, og hun hører hva folk sier. Hennes mann gleder seg sammen med henne. Ti år med øresus og dårlig hørsel forsvant i Bergen!

Flekk på øyet

Noen uker senere ble Inger intervjuet om sitt mirakel i forbindelse med tv-programmet Miraklet er ditt. Programmet vil bli sendt høsten 2017 på Visjon Norge. Da kunne Inger fortelle om et annet mirakel som hun i tillegg hadde oppdaget.

- Like før jeg fikk forbønn i Bergen var jeg til rutinekontroll hos en optiker. Da fant han en stor flekk på øyet. Den var på størrelse med en negl, og jeg fikk selv se det på en skjerm. Jeg ble derfor henvist til en øyelege. I mellomtiden var jeg til forbønn hos Pedersen. Like etter forbønnen møtte jeg opp hos øyelegen. Han ble svært forundret.

- Dette var merkelig. Her er det ingen flekk å se. Jeg skjønner ikke hva optikeren har drevet med! sa han oppgitt.

Inger sa ikke noe, men hun skjønte hva som hadde skjedd.

-Jeg tror det var forbønnen som fjernet flekken. Det er fantastisk alt som har skjedd. Jeg takker for forbønn og vil anbefale alle med dårlig hørsel om å søke forbønn.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15