Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Brønn nummer NI er ferdig:
- En brønn som redder liv!

TAKKNEMLIGE: Både barn og voksne kan fryde seg over en ny brønn med friskt vann midt i sentrum av landsbyen Kammalampoondi. Mange liv blir nå reddet. FOTO: Sharing Hands Trust
Kvinnen Sakthi fra India opplevde alle foreldres mareritt da barnet hennes døde for noen år siden på grunn av bakterieforgiftning i drikkevannet. Nå har landsbyen hennes fått en ny brønn, og mange liv blir reddet.

Hvert år dør mange tusen mennesker i India på grunn av bakterier i drikkevannet. Ekstra ille er det for de kasteløse og barna deres. De bor i egne landsbyer i utkantstrøk og er utstøtt fra samfunnet. De har ingen rettigheter og har begrenset tilgang på skole, arbeid og helsehjelp. Også i denne landsbyen har mange tragedier funnet sted. Kvinnen Sakthi mistet sitt kjære barn som dessverre hadde drukket urent vann.

- For noen år siden ble barnet mitt svært sykt. Vi klarte å oppsøke en doktor, men han fant ikke ut av problemet før det var for sent. Han døde kort tid etter. Det var et stort tap for min familie, og mange andre opplevde det samme, sier hun trist.

Nå gleder hun seg over at redningen har kommet til landsbyen Kammalampoondi.

- På grunn av det som skjedde med barnet mitt, ønsker jeg mer enn noe annet å beskytte de andre barna fra sykdommer som kommer gjennom drikkevannet. Takk for at Misjonen Jesus Leger kom hit og satte opp denne vannpumpa. I det siste har ingen klaget på mageproblemer, sier Sakthi glad.

Nummer ni

Den nye brønnen ligger ti mil sør for Chennai i landsbyen Kammalampoondi som er en del av distriktet Káncheepuram. I slutten av mars kunne rundt 2000 kasteløse i landsbyen glede seg over en ny brønn som er blitt finansiert av støttepartnerne til Misjonen Leger.

Dette er den niende brønnen i rekken siden den første sto ferdig på påskeaften i 2015 i landsbyen Aandithangal.

En annen av innbyggerne i landsbyen Kammalampoondi var kvinnen Natarajan. Hun frydet seg stort over den nye brønnen

- Da jeg fikk øye på boremaskinen, og forsto hva som var i ferd med å skje, ble jeg så glad. Jeg hadde lenge trodd at landsbyen vår var forbannet, siden det var så tørt og vi ikke hadde vann. Da boringen startet, så jeg at folk ba. Plutselig sprutet vannet opp med stor styrke til min store overraskelse. Dette er en ubeskrivelig stor gave til oss som bor her!

Glad pastor

Pastor Kingsly Lazarus fra Sharing Hands Trust takket nok en gang for den generøse gaven fra Misjonen Jesus Leger. I alt skal MJL bore 27 brønner, og nå er ni boret. Snart er boringen av brønn nummer ti i gang.

- Kammalampoondi er en liten landsby hvor innbyggerne har hatt stor mangel på vann siden alle brønner og elver i nærheten har tørket inn på grunn av ekstrem hete. Folk har vanskeligheter med å få tak i vann og barna blir syke. Foreldrene i landsbyene er nå svært takknemlige for hjelpen de har fått. Nå blir ikke barna deres syke mer. Kvinnene i landsbyen er glade for at de nå slipper å gå lange strekninger for å hente vann. Jeg takker Misjonen Jesus Leger og Svein-Magne Pedersen som har tatt initiativet til å bygge denne brønnen i en tid hvor det er stor nød i landsbyen.

Ønsker du å bidra med å gi din støtte til vårt arbeid i India? Send din gave til konto: 3100.31.31001


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15