Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Brønn nummer NI er ferdig:
- En brønn som redder liv!

TAKKNEMLIGE: Både barn og voksne kan fryde seg over en ny brønn med friskt vann midt i sentrum av landsbyen Kammalampoondi. Mange liv blir nå reddet. FOTO: Sharing Hands Trust
Kvinnen Sakthi fra India opplevde alle foreldres mareritt da barnet hennes døde for noen år siden på grunn av bakterieforgiftning i drikkevannet. Nå har landsbyen hennes fått en ny brønn, og mange liv blir reddet.

Hvert år dør mange tusen mennesker i India på grunn av bakterier i drikkevannet. Ekstra ille er det for de kasteløse og barna deres. De bor i egne landsbyer i utkantstrøk og er utstøtt fra samfunnet. De har ingen rettigheter og har begrenset tilgang på skole, arbeid og helsehjelp. Også i denne landsbyen har mange tragedier funnet sted. Kvinnen Sakthi mistet sitt kjære barn som dessverre hadde drukket urent vann.

- For noen år siden ble barnet mitt svært sykt. Vi klarte å oppsøke en doktor, men han fant ikke ut av problemet før det var for sent. Han døde kort tid etter. Det var et stort tap for min familie, og mange andre opplevde det samme, sier hun trist.

Nå gleder hun seg over at redningen har kommet til landsbyen Kammalampoondi.

- På grunn av det som skjedde med barnet mitt, ønsker jeg mer enn noe annet å beskytte de andre barna fra sykdommer som kommer gjennom drikkevannet. Takk for at Misjonen Jesus Leger kom hit og satte opp denne vannpumpa. I det siste har ingen klaget på mageproblemer, sier Sakthi glad.

Nummer ni

Den nye brønnen ligger ti mil sør for Chennai i landsbyen Kammalampoondi som er en del av distriktet Káncheepuram. I slutten av mars kunne rundt 2000 kasteløse i landsbyen glede seg over en ny brønn som er blitt finansiert av støttepartnerne til Misjonen Leger.

Dette er den niende brønnen i rekken siden den første sto ferdig på påskeaften i 2015 i landsbyen Aandithangal.

En annen av innbyggerne i landsbyen Kammalampoondi var kvinnen Natarajan. Hun frydet seg stort over den nye brønnen

- Da jeg fikk øye på boremaskinen, og forsto hva som var i ferd med å skje, ble jeg så glad. Jeg hadde lenge trodd at landsbyen vår var forbannet, siden det var så tørt og vi ikke hadde vann. Da boringen startet, så jeg at folk ba. Plutselig sprutet vannet opp med stor styrke til min store overraskelse. Dette er en ubeskrivelig stor gave til oss som bor her!

Glad pastor

Pastor Kingsly Lazarus fra Sharing Hands Trust takket nok en gang for den generøse gaven fra Misjonen Jesus Leger. I alt skal MJL bore 27 brønner, og nå er ni boret. Snart er boringen av brønn nummer ti i gang.

- Kammalampoondi er en liten landsby hvor innbyggerne har hatt stor mangel på vann siden alle brønner og elver i nærheten har tørket inn på grunn av ekstrem hete. Folk har vanskeligheter med å få tak i vann og barna blir syke. Foreldrene i landsbyene er nå svært takknemlige for hjelpen de har fått. Nå blir ikke barna deres syke mer. Kvinnene i landsbyen er glade for at de nå slipper å gå lange strekninger for å hente vann. Jeg takker Misjonen Jesus Leger og Svein-Magne Pedersen som har tatt initiativet til å bygge denne brønnen i en tid hvor det er stor nød i landsbyen.

Ønsker du å bidra med å gi din støtte til vårt arbeid i India? Send din gave til konto: 3100.31.31001


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15