Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
15 år med ryggplager forsvant i Sandnes

FRISK: Etter mange år i helsetjenesten begynte ryggen til Gerd Lise Karlsen og bli vond. Arbeidsdagen ble vanskelig og smertefull. Etter 15 år med plager fikset Jesus ryggen under et møte i Sandnes i 2005. (FOTO: Privat)
Gerd Lise Karlsen (68) fra Hafrsfjord ble et sterkt vitnesbyrd blant sine arbeidskolleger da hun kom tilbake på jobb med en helbredet rygg. I mange år slet hun med ryggplager, men under et helbredelsesmøte i Sandnes i 2005 ble hun helbredet.

Gerd Lise Karlsen har vært sykepleier i 44 år og arbeidet rundt 20 år i hjemmesykepleien. Det har medført en rekke tunge løft og i mange år slet hun med ryggsmerter. Hun hadde tidligere hatt mindre plager med ryggen, men rundt 1990 forverret situasjonen seg. Gerd hadde tre barn hjemme og jobbet ellers på sykehjemmet i distriktet.

- På sykehjemmet hadde de ingen ordentlig heis, og det ble derfor mange tunge løft hver dag. Jeg tror skaden oppsto allerede da, og i rundt 15 år hadde jeg ryggplager.

I tiden fremover kom og gikk smertene. Hun oppsøkte lege, men han kunne ikke gjøre noe. I stedet ble det regelmessige behandlinger hos fysioterapeut og kiropraktor de neste årene.

- En dag fikk jeg et såkalt ”hekseskudd” eler lumbago som det kalles på fagspråket. Jeg fikk store smerter i korsryggen og lå nærmest og krøp på gulvet. Det var forferdelig vondt.

Sykemeldt

Både brukerne og kollegene ved sykehjemmet ble vant til at Gerd hadde plager. De så hvordan hun slet og stadig hadde det vondt. Av og til var hun sykemeldt i lengre perioder. Legene kunne ikke hjelpe henne, og smertestillende ville hun helst ikke bruke. I stedet var det en annen behandling som hadde bedre effekt.

- Jeg pleier å reise til Israel to ganger i året. Da jobber jeg ved ”Dødehavsklinikken” og der har de god behandling. Det hjalp meg veldig mye.

Kolleger overrasket

Den 16.-17. april i 2005 arrangerte menighetene Klippen i Sandnes og Familiekirken helbredelseshelg med Svein-Magne Pedersen. Over 900 mennesker møtte opp og rundt 20 personer søkte frelse. Møtet fikk for øvrig stor pressedekning i forkant. Utover kvelden ba Pedersen for de syke blant annet Gerd.

- Da Pedersen la hendene på meg, kjente jeg varme i ryggen og jeg ble momentant frisk. Jeg kunne bøye og tøye ryggen uten smerter, og det var helt utrolig!

Gerd var så god i ryggen at hun gikk rett på jobb dagen etter. Både kollegene og brukerne sperret opp øynene da de så hvor god hun hadde blitt.

- Det gjorde veldig inntrykk på dem da de så hva som hadde skjedd med meg. De hadde sett hvor plaget jeg hadde vært, og nå kom jeg tilbake frisk og rask. Mange visste hva jeg sto for og trodde på, så det var et fint vitnesbyrd.

- Jeg har stor tro på helbredelse, for jeg har fått hjelp flere ganger. Jesus tok på seg all synd og sykdom på korset og ved hans sår har vi fått legedom. Det praktiserer jeg, for intet er umulig for Gud, avslutter Gerd.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15