Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet etter 60 år med migrene

MIGRENEFRI: Nesten hele livet har Frank Robert Nilssen (62) vært plaget ukentlig med migreneanfall. Nå kan han nyte livet uten hodesmerter. Sommeren 2016 ringte han Svein-Magne Pedersen og Frank Robert ble god. (FOTO: Privat)
I nesten 60 år slet Frank Robert Nilssen (62) fra Svolvær med migrene. Ukentlig hadde han smerter og medisiner hjalp lite. Det gikk utover yrkeslivet og stadig var han sykemeldt. På Sommeren 2016 ringte han til Svein-Magne Pedersen. I tiden etter har Frank vært fri for migrene.

Da Fank Robert Nilssen begynte i første klasse på barneskolen i 1961, begynte han å få hodesmerter. Plagene kom stadig igjen og det viste seg å være migrene.

- På den tiden var det ikke snakk om å slurve med leksene, og ofte satt man i flere timer. Det var ofte under leksene jeg begynte å få kraftige hodesmerter. Jeg ble kvalm og kastet opp. Gjennom skoleårene måtte jeg stadig være hjemme på grunn av migrene. I tillegg måtte jeg ofte droppe leksene.

Tung hverdag

Migreneanfallene fortsatte gjennom skoleårene og videre inn i arbeidslivet. I over 40 år jobbet Frank i televerket, men med migrene ble det ulike utfordringer.

- Det ble ikke noe lettere da jeg begynte å jobbe. Det var mye stress, og mye tidspress. Jeg var mye sykemeldt og etter hvert fikk jeg en særavtale med arbeidsgiver via NAV i forhold til alle sykedagene.

For Frank var det også vanskelig å avtale oppdrag med kunder på jobben, for han visste aldri når han ble syk. Slik var det også på hjemmebane. Det var ikke lett for familien å planlegge besøk og aktiviteter, for hvis Frank ble syk, måtte det avlyses.

- Jeg hadde anfall en til to ganger i uka som varierte i styrke. Av og til kunne det gå en lengre periode uten plager, mens andre ganger kunne jeg være syk i flere dager. Ofte lå jeg på soverommet med store smerter og vekslet mellom å drikke vann og kaste opp. Jeg måtte ha det mørkt i rommet for jeg var så ømfintlig for lys. Det var helt forferdelig.

På 90-tallet kom det etter hvert flere medisiner for migrene, men for Frank hjalp de ikke så mye. Først rundt 2009 oppsøkte han en nevrolog og hodespesialist i Bodø som tilbøy en medisin som hadde god effekt.

Helbredelse

Sommeren 2016 bestemte Frank seg for å kontakte Svein-Magne Pedersen. Frank var da gjennom en tung periode med migreneanfall og ønsket å prøve forbønn. Familien hadde tidligere erfart helbredelse ved Pedersens bønner da de opplevde at datteren ble helbredet for en kraftig astma. Det skjedde etter at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for syke på programmet Lønning Direkte i 1996. Omtrent 20 år senere skulle det nå vise seg at en ny helbredelse ville finne sted.

- Da Pedersen ba for meg, merket jeg ikke noe spesielt, men jeg ble bedre utover uka. Til slutt forsvant hodeplagene. Det fine var at plagene ikke kom tilbake. Siden den gangen har jeg vært god og ikke hatt slike anfall. Livet har blitt så mye bedre, det er helt enormt!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15