Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Harald hørte gresshoppelyd i ti år.
Øresusen forsvant på Mirakellørdag!

BYGGMESTER: I over 60 år har Harald Reinhardsen vært byggmester. Mye støy og lite bruk av hørselvern, førte til øresus.
Harald Reinhardsen (78) fra Flekkerøy hadde i mange år vært plaget av øresus, og hverdagen ble derfor tung og slitsom. I 2014 besøkte han Mirakellørdag i Vennesla og fikk forbønn. Siden da har gresshoppelyden i ørene vært stille.

I 1953 begynte byggmester Harald Reinhardsen fra Flekkerøya i snekkerlære. I dag har han vært 63 år i byggfaget, og han bruker fortsatt hammeren om det trengs. Harald har stortrivdes som byggmester, men jobben har også hatt sine følger.

- Vi brukte mye maskiner, og i begynnelsen av arbeidskarrieren brukte vi aldri hørselsvern. Spesielt spikerpistolen ga fra seg høye smell gjennom hele arbeidsdagen. Til slutt fikk jeg øresus, sier Harald.

Øresusen kom gradvis, og han hadde det i minst ti år. Det var veldig ubehagelig og vedvarte hele tiden.

- Det var aldri stopp. Øresusen var som lyden av mange gresshopper som lagde lyd inne i øret. Det ble veldig slitsomt å gå rundt slik. Spesielt når jeg satte meg ned og skulle være litt stille, suste det veldig i øret. Det hente også at jeg slet med å få sove på grunn av disse gresshoppene.

God hørsel

Harald hadde stor tro på helbredelse og hadde selv opplevd å bli helbredet tidligere i livet. For noen år siden ba en slektning for kneet hans og plagene forsvant. Med det slapp han operasjon.

Harald hadde gjennom årene blitt kjent med Svein-Magne Pedersen sin virksomhet blant annet gjennom TV. Harald ringte derfor til kontoret til Misjonen Jesus Leger og bestilte en ledig time for forbønn på en såkalt Mirakeltorsdag.

Harald møtte så opp på senteret i Vennesla en gang i 2014. Han fortalte Svein-Magne Pedersen hva som var problemet, og evangelisten puttet så fingrene sine inn i ørene hans og ba.

- Kan du merke noe? spurte Pedersen under bønnen.

- Det høres ut som en båtmotor i ørene, svarte Harald.

- Er det en totakter? spurte Pedersen på spøk.

Da Harald gikk ut av bønnerommet, var han bedre, men ikke helt god. Han bestemte seg derfor for å oppsøkte Mirakellørdag noen uker senere i 2014. Det var lang kø og forbønnen varte og rakk. Først i tretiden på natta ble det Harald sin tur.

- Da Pedersen hadde bedt for meg, merket jeg ikke noe spesielt, men da jeg kom hjem, oppdaget jeg at hørselen var blitt god. Det har vært fantastisk å slippe den forferedelige gresshoppelyden. Nå har det gått over to år siden jeg ble helbredet. Jeg tenker aldri mer på øresusen, for nå hører jeg den ikke lengre.

God i hofta

Harald har også opplevd en annen helbredelse. I en periode fikk han plutselig store smerter i den ene hofta. Plagene ble stadig verre, og det var veldig vondt å gå.

- Jeg tenkte at jeg kanskje måtte operere, og det gruet jeg meg til. Det var nemlig mange i min omgangskrets som hadde operert hofta, og det er en lang og tung prosess. Jeg tenkte derfor at dette måtte være en oppgave for min Gud i himmelen.

Noen dager senere satt Harald og så på tv-programmet ”Miraklet er ditt”. Da Svein-Magne Pedersen ba for syke, ble Harald med i bønnen.

- Jeg rakk ikke frem til skjermen med hånda mi, men holdt den rett frem i luften. Den andre hånda holdt jeg på hofta. Da Pedersen ba, ble jeg momentant frisk, og siden har jeg ikke kjent noen smerter.

- Jeg synes det er fint hva jeg har opplevd, og jeg anbefaler andre som er syke til ikke å gi opp, men bare stå på. Møt opp på Mirakellørdag og søk forbønn!

Neste Mirakellørdag: 18. mars 2017. Dørene åpnes kl. 11.00. Møtet begynner kl. 13.00. Alle er velommen!

FORBØNN: På en Mirakellørdag i Vennesla i 2014 forsvant all øresusen til Harald da Svein-Magne Pedersen ba for ham.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15