Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lungekreften forsvant sporløst

FRISK: Kjellaug Seim (80) fra Lindås hadde kreft i begge lungene. Hun ventet på å dø, og cellegiften ville kun gi henne litt ekstra tid å leve. Da Svein-Magne Pedersen ba for henne over telefon, ble hun helbredet. FOTO: Privat
Da Kjellaug Seim (80) fra Lindås fikk kreft begge lungene, var det lite legene kunne gjøre. Cellegiften ga henne kun forlengelse av livet, og bivirkningene tålte hun dårlig. I 2010 ringte hun Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn, og kreften forsvant sporløst.

Ved en tilfeldighet i 2010 fant legene kreft i venstre nyre hos Kjellaug Seim fra i Lindås kommune. Etter tre måneder gjennomførte hun operasjon, og alt så ut til å være bra. I tiden fremover skulle hun gå til kontroll hver sjette måned for oppfølging.

I slutten av 2014 fant plutselig legene mere kreft. Nå hadde den spredt seg til venstre lunge. Det var et nytt slag i ansiktet til Kjellaug, men verre skulle det bli.

- Jeg skulle slippe å vente så lenge som forrige gang, men tiden gikk, og først etter fire måneder kom jeg til sykehuset. Da oppdaget de at kreften hadde spredt seg til høyre lunge. Nå var det for sent og lite å gjøre.

Snart dø

Legen ville likevel gi Kjellaug litt lengre tid å leve, og hun ble derfor satt på en cellegiftkur.

- Dette var for å forlenge livet mitt. Legen sa at hvis jeg var riktig heldig, kunne jeg leve i et par år. Men livet kunne også være over innen en uke eller en måned. ”Dette er kun for forlengelse av livet og ikke helbredelse”, sa legen.

Selv om Kjellaug fikk medisiner, fortsatte kreften å vokse. For hver kontroll var resultatene bare dårligere. Cellegiften ga henne også store, kraftige bivirkninger, slik at hun fungerte svært dårlig. Hun vurderte til slutt å stoppe med cellegiften.

Overrasket lege

Etter en tid ringte Kjellaug til Svein-Magne Pedersen om forbønn for at bivirkningene til medisinene skulle gå bort. Pedersen ba for dette, men også om helbredelse for selve kreften.

- Jeg kjente ingen ting der og da, men i tiden etter følte jeg meg litt lettere i lungene. I flere år hadde jeg slitt med astma, og jeg tenkte at det kanskje var astmaen som hadde blitt bedre etter bønnen.

Noen uker senere var Kjellaug på ny til CT-kontroll på Haukeland Universitetssykehus. Da viste bildene rene lunger. Dette skulle etter legenes erfaringer ikke kunne skje. Legen viste henne selv bildene på skjermen på kontoret.

- Dette har vi ingen forklaring på, men kanskje du har en forklaring? spurte legen.

Det hele kom litt brått på Kjellaug, og hun svarte derfor spontant:

- Kanskje jeg kjenner en lege som er over de som er her på sykehuset.

- Ja her har det skjedd noe vi ikke kan forklare, sa legen bestemt.

Nå ble det brått slutt på cellegiften, og Kjellaug kunne reise glad hjem. Da hun litt senere kom til fastlegen, var han svært begeistret.

- Her må det ha skjedd et under, sa han og slo ut armene da han tok i mot henne på kontoret sitt.

I tiden etter har Kjellaug gått til regelmessige til kontroller. Alle resultatene har vært fine, og legene undrer seg over det som har skjedd. En annen ting som endte etter forbønnen var at også astmaen forsvant.

- Jeg har fått et nytt liv. Legene trodde ikke jeg skulle leve så lenge. Gud er god og Gud kan helbrede. Han gjør ikke noe halvgjort. Stor takk til Gud og takk til Svein-Magne Pedersen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15