Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Angst og depresjoner forsvant i Folkets Hus.

NYTT LIV: I år 2002 ble Odd Kristian Langseth (64) fra Finnsnes frelst og satt fri fra angst og depresjoner da han fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen i Narvik. FOTO: Privat
I nesten ett år var livet til Odd Kristian Langseth (64) fra Finnsnes et dypt mørke. Angst og depresjoner gjorde at han ikke våget seg ut av huset. I år 2002 var han på møte med Svein-Magne Pedersen i Folkets Hus i Narvik. Der ble han frelst og satt fri.

I begynnelsen av 2000-tallet opplevde Odd Kristian Langseth fra Finnfjordbotn i Finnsnes en del tøffe utfordringer, noe som gjorde at han ble psykisk syk. Den kommende tiden besto derfor av frykt, angst og depresjoner.

- Jeg var helt nede og fungerte ikke i det hele tatt. Kroppen var i elendig forfatning og jeg hadde mange negative tanker, sier han.

På grunn av angsten klarte han ikke å være sammen med folk i større sosiale sammenhenger. I flere måneder våget han seg nesten ikke utenfor døren.

- Jeg fikk angst av å være sammen med mye folk. Hvis jeg kom i en slik situasjon, fikk jeg pusteproblemer, hyperventilerte og holdt på å svime av. Verken psykolog eller nervetabletter kunne hjelpe meg, sier han alvorlig.

Uro

Til vanlig jobbet han som yrkessjåfør, men nå måtte han sykemelde seg. Odd forsto selv at han ikke var i stand til å kjøre verken bil eller lastebil. I denne perioden var det derfor kona som måtte kjøre når Odd måtte ut en sjelden gang.

Odd forteller at han også opplevde en stor uro i kroppen og klarte derfor ikke sitte i ro. Siden han ikke kunne bevege seg utendørs, var han derfor stadig på vandring rundt i huset.

- Det ble en fortvilende situasjon både for meg, kona og barna. Ofte kunne jeg begynne å gråte uten noen foranledning.

Frelst og fri

Etter nesten ett år med de psykiske plagene var Odd innstilt på å gå over på attføring.

Ved en tilfeldighet fikk moren til Odd høre at Svein-Magne Pedersen skulle ha en møtehelg (2.-3. mars 2002) i Folkets Hus i Narvik. Det var pinsemenigheten Smyrna i Narvik som sto bak arrangementet. Kanskje kunne Odd få hjelp der? Kona fikk overtalt ham til å dra, og sammen med datteren og barnebarnet, kjørte de den to timer lange turen til møtet.

Denne dagen var det et forferdelig uvær i nord. Da de kom frem, fikk de høre at Svein-Magne Pedersen ikke var der, fordi flyet hans var blitt ble innstilt. Odd og familien måtte derfor kjøre hjem igjen.

På søndagen ble været bedre, og Pedersen ankom Narvik som planlagt. Odd og familien tok derfor turen til Narvik på ny.

Da Odd kom inn på møtet, var det over 300 mennesker til stede, og han satte seg derfor bakerst i salen. Etter en stund kjente han at angsten begynte å øke. Han sa derfor til kona at han ville gå ut.

- Nei, nå sitter du her, sa kona bestemt.

- Ja, men jeg er nødt til å gå ut, insisterte Odd, men kona sto på sitt.

Eter hvert begynte Svein-Magne Pedersen å tale. Odd opplevde at Pedersen stadig så på ham der han satt bakerst i salen.

- I løpet av talen, følte jeg at angsten lettet. Klokken halv fire på natten ble det min tur for forbønn. Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en fryd og en glede som strålte gjennom meg, og jeg ble momentant frisk. Alt løsnet og jeg var fri! I løpet av møtet tok både jeg og kona i mot Jesus også. Jeg fikk altså en dobbel dose.

På veien hjem til Finnsnes var det Odd selv som kjørte bilen. Det hadde han ikke gjort på flere måneder. Kort tid etter var han også tilbake i jobb.

- Jeg ble et nytt menneske den kvelden. Jesus satte meg fri og ga meg et nytt liv!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15