Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Astma og allergi forsvant i Stjørdal

FRISK PUST: Svanhild Danielsen (58) fra Tonnes i Lurøy kommune var plaget av kraftig astma og allergi i nesten 30 år. Daglig måtte hun ha medisiner. På et møte i Stjørdal i 2014 ble hun momentant helbredet.
I nesten 30 år hadde Svanhild Danielsen (58) fra Tonnes kraftig astma og allergi. Det skapte store utfordringer, siden familien drev med gårdsdrift. Hver dag måtte hun ta store doser med medisiner. Etter forbønn i Stjørdal i 2014 har hun aldri brukt medisiner.

Ytterst på halvøya mellom Melfjorden og Kvarøyfjorden, ligger den lille grenda Tonnes i Lurøy kommune. Blant stedets 94 innbyggere (2016) bor blant andre Svanhild Danielsen og familien. Der har hun bodd i 39 år og drevet gårdsdrift. Gjennom årene var det svært utfordrende, fordi hun var plaget av astma og allergi.

– Da jeg var 26 år, fikk jeg mitt første anfall. Jeg sto og hesjet høy, da jeg plutselig ble så tett i brystet. Jeg måtte stoppe opp, for jeg kunne nesten ikke puste, og jeg sto og gispet etter luft. Det var veldig ubehagelig, sier hun.

Lignende hendelser gjentok seg stadig gjennom de neste årene, men Svanhild gikk ikke til legen. I løpet av tiden utviklet hun også en rekke allergier.

– Vi hadde mye gress, som for eksempel timotei, på gården. Både såingen og hesjingen var grusomme tider. Jeg hostet så jeg holdt på å kveles. Det rant fra nesen og øynene. Etter hvert måtte jeg holde meg inne når det sto på som verst. Jeg måtte av og til legge meg med dører og vinduer lukket, fordi jeg var så dårlig.

Medisiner

I 1991 ble den ene sønnen til Svanhild født. Han slet fælt med luftveiene, og etter hvert fant legene ut at han hadde astma. Legen lurte på om dette var arvelig og sendte derfor Svanhild til en spesialist ved Sandnessjøen sykehus.

– Du har astma, sa legen, allerede før Svanhild hadde rukket å ta noen tester. Legen kunne høre på pusten til Svanhild hva hun led av. Også testene viste kraftig astma. Fra den dagen måtte hun bruke en hel del medisiner.

– Jeg brukte to typer astmaspray, flere allergitabletter, nesespray og forstøvningsapparat. Ofte måtte jeg bruke dem flere ganger om dagen. Da jeg fikk medisinene, ble hverdagen lettere, men jeg måtte ha dem i nærheten i tilfelle jeg fikk anfall. Jeg var ofte på fjellet og gjette sauer. Det ble mye løping, og jeg måtte stadig stoppe opp for å ta astmaspray, slik at lungene åpnet seg. I tillegg hadde jeg parfymeallergi. Jeg måtte derfor holde avstand til folk med mye parfyme, samt parfymerier.

Ble varm

Søndag den 2. februar i 2014 var Svein- Magne Pedersen og talte i Stjørdal Misjonsmenighet. Rundt 300 personer møtte opp, og 30 personer tok imot Jesus.

Under talen opplevde Svanhild at hun ble svært varm i kroppen. To ganger måtte hun derfor gå ut av lokalet for å kjøle seg ned.

– Etter hvert begynte Pedersen å be for de som ønsket forbønn. Da han begynte å be for meg, kjente jeg en kokende varme som strømmet gjennom meg. Da jeg skulle legge meg senere på kvelden, bestemte jeg meg for å ikke ta astmamedisin, fordi jeg ville teste ut lungene. I dagene etter kjente jeg ikke noe til astmaen eller allergien. Det var fantastisk!

Den 12. februar i 2014 gikk Svanhild til legen for å kontrollere lungene. Der fikk hun gladnyheten bekreftet. Legen kunne verken finne astma eller allergi.

– Du trenger ikke komme hit mer, sa legen.

– Det var fantastisk det som hendte! Nå har det gått over tre år, og jeg har ikke tatt en eneste astma- eller allergimedisin. Lungene er helt fine. Nå jobber jeg ofte med blomster uten at kroppen reagerer, og jeg kan gå inn i parfymerier uten problemer. Jeg sykler, springer og går i skogen. Nå kan jeg også løpe etter sauene uten behov for medisin. Det er makt i de foldede hender, avslutter Svanhild.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15