Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tømrer Harald Jørgensen ble helbredet i Levanger!

TØMRER: Nå kan Harald Jørgensen fra Klæbu snekre uten å ha vondt i skuldrene og albuene. For 20 år siden måtte han operere, men i 2013 kom smertene intenst tilbake. Livet ble håpløst, men etter et møte i 2014 i Levanger, opplevde han å bli helbredet.
I flere år hadde Harald Jørgensen hatt smerter i skuldrene og albuene. Livet så ikke lyst ut, og jobben som tømrer ble svært utfordrende. På et møte i Levanger i 2014 opplevde han et mirakel. I tillegg fikk han en helt spesiell hilsen fra Jesus.

Høyt oppe lia ligger huset til Harald Jørgensen og Rigmor Ervik. Der har de utsikt over deler av Klæbu kommune og med skogen som nærmeste nabo. Det er ikke et hinder for Harald som alltid har vært en skogens mann med interesse for både trening, langrenn, friluftsliv og ikke minst jakt. Det kan man lett forstå når du kommer inn i huset til familien. I stua finnes nemlig en rekke utstoppede dyr som er et tydelig bevis på hans lidenskap for jakt.

Harald er vokst opp på Byåsen i Trondheim, men har de siste årene bodd i Klæbu, en kommune med rundt 6000 innbyggere, tre mil sør for Trondheim by. Store deler av livet har han jobbet som tømrer, men etter mange år med hammer og sag, begynte helsa å svikte.

- Det hele startet for rundt 20 år siden da jeg fikk smerter i skuldrene og begge albuene. Hverdagen besto av en rekke legebesøk, behandlinger hos fysioterapeut og kortisonsprøyter. Jeg likte ikke å ta smertestillende, men av og til måtte jeg bare gjøre det, sier han.

Operasjon

Harald var sykemeldt i enkelte perioder, noe som ikke var særlig artig, siden han alltid hadde vært en aktiv person.

- I perioder var det så ille at jeg slet med å sove. Jeg våknet av smertene og måtte derfor stadig skifte stilling i senga. Slik pågikk det i uker, måneder og år.

Etter at Harald hadde prøvd alle mulige behandlingsmetoder, ble han til slutt operert. Operasjonen var vellykket og etter 14 måneder med rehabilitering, kunne han begynne å jobbe igjen. Snart var han tilbake i arbeid for fullt. I rundt 20 år gikk det greit, men rundt 2013 begynte smertene å komme tilbake. Snart var skuldrene og albuene blitt like ille igjen.

- Jeg ble svært oppgitt for jeg tenkte på fremtiden som tømrer og på familien min. På ny var jeg stadig til behandlinger, men hjelpen var bare kortvarig. Livet var derfor svært frustrerende.

Frokost-bønn

Lørdag den 1. februar i 2014 skulle Svein-Magne Pedersen ha møte på Nordisk Bønnesenter i Levanger. Rigmor ønsket forbønn for noen plager og sammen dro de derfor til Levanger.

- Jeg var litt reservert, for jeg er beskjeden person og liker ikke å være sammen med så mye folk. Likevel var det artig å se alle helbredelsene som skjedde.

Over 400 personer hadde møtt opp, og da Pedersen innbøyd til frelse, gikk nærmere 30 personer frem. En av disse var Harald selv.

Senere på kvelden begynte Pedersen å be for syke. Det varte og rakk, og Harald satt lenge og ventet. Til slutt bestemte de seg for å dra tilbake til hotellet, uten å ha fått håndspåleggelse.

Dagen etter oppdaget de at Pedersen bodde på samme hotell som dem. Etter at de hadde spist frokost tok de derfor motet til seg og spurte om forbønn.

- Pedersen ba for oss begge. Vi dro så hjem, og jeg tenkte ikke mer over situasjonen. Da det hadde gått 14 dager, oppdaget jeg plutselig at smertene var borte. Jeg tenkte at dette bare var tilfeldig, men dagene gikk, og både albuene og skulderen var gode. Det var utrolig! I dag er det nesten tre år siden, og jeg har aldri mer kjent noe til smertene. Det er jeg så glad og takknemlig for.

Nakkekors

I forbindelse med helbredelsen opplevde Harald noe helt spesielt, og han har flere vitner på det som skjedde.

- Noen dager etter møtet skulle Rigmor klippe håret mitt med maskin. Da oppdaget hun at jeg hadde et svart kors bak i nakken. Jeg trodde først hun tullet, men så fikk jeg se det selv i speilet. Det kunne ikke være hårfarge eller lignende, for det har jeg aldri brukt.

Noen dager etter var Harald hos sin søster og hennes datter. De er begge frisører.

- Se, Harald har et kors i nakken! utbrøt niesen da hun så korset. Begge frisørene var helt målløse og undersøkte korset nærmere, uten å finne en naturlig forklaring. Etter en uke forsvant plutselig korset, men Harald er selv overbevist om hva dette var.

- Jeg er helt overbevist om at det var et tegn fra Gud, sier han bestemt.

Legedom har i ettertid vært i kontakt med Haralds søster. Hun kan bekrefte det de så.

Ny fremtid

I tiden etter har albuene og skuldrene til Harald vært gode. Nå gleder Klæbu-paret seg til tiden fremover. Begge har vært gjennom vanskelige tider, men nå ser de lyst på fremtiden. Til neste sommer har de planer om å gifte seg. Harald kan også bekrefte at frelsen har gjort mye med livet hans.

- Jeg har alltid vært en beskjeden person som ofte har trukket meg tilbake fra folk. I dag har jeg mer ro og fred i kroppen og kan ferdes mer blant folk, sier Harald som ikke har noe problem med å stille opp til et TV-intervju. Hans vitnesbyrd vil også bli sendt i tv-programmet ”Miraklet er ditt”. Det gjør at millioner av mennesker over hele verden vil kunne glede seg over hans mirakelhistorie.

- Jeg hadde nok ikke sittet i intervju-stolen for noen år siden. Normalt hadde jeg sagt nei til et slikt intervju, men det var noe i meg som sa ”ja”, og jeg følte en fred for å stille opp. Jeg synes det er godt å kunne fortelle om det som er skjedd. Jeg er overbevist om at det var Gud som ga meg dette tegnet og at det var han som helbredet meg.

KORS: Noen dager etter møtet i Levanger, skulle Rigmor klippe håret til Harald. Da oppdaget hun et kors bak i nakken hans. Korset forsvant etter en uke. – Jeg tror det var et tegn fra Gud, sier Harald overbevist. Han ble både frelst og helbredet på møtet i Levanger.

JAKT: Håvard har alltid vært en aktiv friluftsmann og en ivrig jeger. Her viser han frem en skarv og en siland som han skjøt utenfor Hitra for noen år siden.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15