Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jeger Arnvid Andersen hadde angina
Men nå er elgen utrygg igjen

EN GLAD LAKS: Arnvid Andersen fra Straumen ble helbredet fra angina for fem år siden, og har gått mange mil på jakt- og fisketurer siden.
Ingenting er så herlig som milevis jakting etter elg, ryper og småvilt, synes Arnvid Andersen (66) fra Straumen i Nordland. I 1995 fikk han angina, og tenkte børsa kanskje måtte legges på hylla for godt. Men så fikk han forbønn hos Svein-Magne.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Arnvid lever i natru-eldorado og trives godt på Straumen, like ved Fauske. Den dagen jeg snakket med ham, begynte han dagen på isen klokken seks om morgenen for å se om det nappet. I løpet av høsten og vinteren har han vært åtte ganger på rypejakt i fjellområdet Siso.

– Jeg tåler lite å være i ro, det ligger til familien. Pappa var også sånn, forteller han på sin brede nordlandsdialekt.

Men en tid så det ut som om livet var parkert for Arnvid. En sterk angina hindret ham i å delta på jakt, og enhver fysisk belastning ble et smerte-mareritt istedenfor ren livsglede. Det så mørkt ut, for Arnvid er ikke typen som sitter i en stol og ser i veggen.

Mirakel-mannen

– Sannheten lå alltid der i bakhodet og plaget meg. Jeg så for meg en framtid hvor jeg ikke kunne være aktiv som før. Det var bare det at hele min personlighet er aktiv, så stillesitting blir døden i gryta for meg.

Selv om han ikke er personlig kristen, søkte han hjelp hos Svein-Magne. Etter å ha gått i ett år med redusert yteevne og stadige brystsmerter, dro han til Fredrik og Mildrid Unosens hjem på Sundby i Saltdal for å få forbønn. Her pleier Svein-Magne å ta imot syke flere ganger i året.

– Jeg visste at det var hjelp å få gjennom forbønn, for det hadde jeg opplevd før. Men det var likevel spesielt å dra dit. Han er et mirakel, hele mannen, spør du meg. Svein-Magne la sine hender på meg og bad om at Gud skulle åpne de tette blodårene i hjertet.

Bedre og bedre

Vel hjemme på Strømdal i Straumen igjen bestemte Arnvid seg for å gjøre noe drastisk. Han tok all angina-medisinen, Nitroglycerin og Adalat Oros, og skylte alt sammen ned i do.

- Det var så deilig, for jeg hadde hatt bivirkninger av dem. Og dessuten ble jeg bare bedre og bedre av anginaen. Etter en tid kunne jeg utfolde meg fritt ute i naturen igjen.

- Det var så deilig, for jeg hadde hatt bivirkninger av dem. Og dessuten ble jeg bare bedre og bedre av anginaen. Etter en tid kunne jeg utfolde meg fritt ute i naturen igjen.

Men selv om symptomene forsvant, hadde Arnvid alltid en tanke på anginaen når han la ut på tur.

Takknemlig jeger

– Jeg tok en nitro dersom det var veldig kaldt og jeg skulle gjøre noe kroppsarbeid. Men jeg trengte det aldri, ville bare forsikre meg om at jeg ikke fikk de plagsomme smertene igjen. I fjor vår skulle jeg ut og fiske laks, så jeg tok meg en halv nitro før jeg dro. Det ble min siste noensinne. Det var som om hodet holdt på å eksplodere, så den trengte jeg absolutt ikke, ler han.

Etter jul har han hogd fire favner ved og båret dem på ryggen de 250 metrene hjem til vedskjulet. Nå ligger det enda en forsyning og venter på hjemkomst, så det mangler ikke på aktiviteter hos den spreke straumen-væringen. Han er veldig takknemlig for bønnesvaret han fikk.

– Du kan trygt si det slik at jeg har fått livet tilbake, det er jamen mye mellom himmel og jord som jeg ikke forstår. Og når jeg får Legedom i posten, leser jeg og kona bladet fra perm til perm. Det er interessant stoff, sier han og kaster et fornøyd blikk bort på børsa si.

Hogger ved igjen: Endelig kan Arnvid Andersen hogge sin egen ved i skogen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15