Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
41 år gammel ankelskade helbredet på Bildøy!

ANKELSKADE: I 41 år hadde Wenche Selstø (63) fra Skogsvåg smerter i ankelen etter en skiulykke. I dag kan hun glede seg over en smertefri fot etter at Jesus helbredet henne i 2009.
I hele 41 år gikk Wenche Selstø (63)fra Skogsvåg rundt med smerter i ankelen. Skaden kom etter en skiulykke som 18-åring. Da Svein-Magne Pedersen hadde møte på Bildøy i 2009, ble hun momentant helbredet.

I 1968 var Wenche Selstø fra Skogsvåg i Sund kommune 18 år gammel. Hun var student og bodde derfor på hybel i Bergen. Da påskeferien kom, reiste hun og vennene til Voss. Der bodde de på ei hytte og sto på ski. Den påskeferien skulle vise seg å bli alt annet enn hyggelig for Wenche.

- Dessverre var jeg uheldig og ramlet på ski og forstuet den venstre foten kraftig. Det gjorde forferdelig vondt, og jeg fikk hjelp til å komme meg tilbake til hytta. På grunn av ferien var det vanskelig å komme seg til legen. Jeg ble derfor værende på fjellet uten legehjelp i noen dager, noe som ikke var så smart.

Da Wenche endelig kom til legen, tok hun røntgen av foten, men legen sa det ikke var noe de kunne gjøre, siden det hadde gått så lang tid siden hun skadet seg.

Daglige smerter

I begynnelsen kunne ikke Wenche gå på foten, men etter som tiden gikk, ble skaden delvis legt, men foten ble aldri helt bra. Det gjorde vondt hele tiden.

- Jeg har alltid vært plaget med foten, og hatt kroniske smerter hele veien. Jeg fungerte greit i dagliglivet, men å leve med smerter var vanskelig og slitsomt innimellom. Det var også utfordringer å finne riktige sko, spesielt pensko. Når jeg gikk lengre turer, brukte jeg alltid støttestrømpe, men smertene ble ofte forsterket i tiden etter. De siste årene ble den skadde ankelen ekstra ille. Det var en ”murrende” smerte, og jeg gikk rundt og kjente at smerten var der hele tiden.

Momentant god

Gjennom årene hadde Wenche vært i kontakt med Svein-Magne Pedersen noen ganger. Hun hadde sendt inn noen bønnebegjær og vært på et par møter. Også en i familien hadde blitt helbredet for nettopp en ankelskade da Pedersen hadde bedt via et tv-program. I 2009 skulle Pedersen ha møte på Bildøy i forbindelse med sommerstevnet til avisen NorgeIDAG. Wenche bestemte seg derfor for å dra.

- Jeg hadde veldig tro på at noe kunne skje, og det gjorde det også. Da Pedersen ba for ankelen min, forsvant alle smertene. Vi gikk litt frem og tilbake og nærmest danset foran talestolen, men jeg kunne ikke kjenne smerter i foten. Det var fantastisk etter 41 år med plager.

I årene etter har Wenche aldri hatt smerter i ankelen. Hun har gått lange turer og ikke vært hemmet.

- Det var et mirakel som skjedde, og det beviser at Jesus kan helbrede og at han virker gjennom Pedersens bønner. Jeg anbefaler alle som enda ikke har opplevd å bli helbredet om å fortsette å søke Gud. Det står i Bibelen at vi har lov til å gå på løftene. Bruk Bibelen og troen din og søk forbønn. Miraklenes tid er ikke forbi, for Gud er trofast.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15