Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet for alvorlig ryggskade

GOD RYGG: Martinius Ingvaldsen fra Staubø hadde i lang tid slitt med en vond rygg og isjiasplager. Etter et møte med Svein-Magne Pedersen på Mirakellørdag i Vennesla i fjor forsvant plagene.
I lang tid hadde Martinius Ingvaldsen gått med store rygg- og isjiassmerter. Årsaken var en alvorlig ryggskade som legen helst ikke ville operere. På et møte med Svein-Magne Pedersen i Vennesla ble ryggen helbredet mens han satt i møtesalen.

Martinius Ingvaldsen bor i dag på Staubø på Tverrdalsøya i Arendal kommune. Opprinnelig er han vokst opp i Gratangen i Troms, nabokommunen til Narvik, som for øvrig er Svein-Magne Pedersen sitt fødested.

Som ung var Martinius uheldig og skadet ryggen. Han og noen kamerater lekte i et grustak, men da Martinius skulle utføre et hopp, landet han feil og ble skadet.

- Jeg fikk så vondt i ryggen at jeg ikke klarte å gå hjem. Jeg måtte derfor krype bortover veien, videre inn på bussen, samt de 150 meterne fra busstoppet og opp til huset. Hjemme hjalp min mor meg i seng. Der lå jeg og hadde det meget vondt.

Martinius forteller at han den natten opplevde noe spesielt. Moren hadde et kristent magasin som hun la under ryggen til Martinius i tro på at et mirakel kunne skje. Neste morgen var ryggen helt god.

- Jeg kjente ingen smerter etter det, men ryggen hadde nok likevel fått seg en skade. Flere år senere var jeg innom sykehuset i forbindelse med en annen operasjon. Da viste røntgenbilder at jeg hadde en ryggskade, og legene var forundret over at jeg ikke hadde hatt vondt hittil i livet.

Alvorlig skade

Rundt 2012 begynte likevel ryggen å bli dårlig, og etter hvert ble smertene mer fremtredende. I løpet av 2014 ble det ekstra ille. Martinius fikk store smerter i korsryggen og hofta, samt strålinger nedover venstre benet. Han gikk etter hvert til fysioterapeut, der han fikk ulike øvelser som skulle hjelpe ryggen. Likevel ble ikke ryggen noe bedre, men heller verre.

- Etter hvert ble jeg sendt til sykehuset for å ta nye bilder av ryggen. Resultatet var ikke hyggelig. Noen nerver lå i klem, fordi en ryggskive hadde glidd ut. En operasjon ville være komplisert, fordi legene måtte meisle bort deler av virvlene for å komme til. Dermed måtte deler av ryggen også avstives. Dette kunne gjøre ryggen ustabil, og legen var derfor usikker på hva han skulle gjøre.

- Du har en alvorlig og komplisert ryggskade. Vi vil helst ikke operere, men vente til du er så ille at du ikke fungerer i det hele tatt, sa legen.

Vond hverdag

Tilstanden til Martinius ble bare verre, og han regnet selv med at det ville bli operasjon innen kort tid. Han hadde store smerter i ryggen og nedover det ene beinet. Det gikk blant annet ut over nattesøvnen. Hver natt ble ødelagt.

- I tillegg var alle former for statiske aktiviteter umulige å gjennomføre for eksempel å stå i køer eller hverdagslige ting som å stå ved oppvaskbenken. Det var også smertefullt å gå på harde underlag. Av og til fikk jeg såkalte panikksmerter. Det var så vondt at jeg bare måtte kaste meg ned på sofaen for å strekke ut. Etter noen minutter gikk det over. Slikt hendte stadig vekk. Det ble også vanskelig å gå i butikker og på kjøpesentre. Av og til måtte jeg legge meg ned på en pall i butikken for å hvile. Betjeningen lurte nok på hva jeg drev på med. Hvis vi var på IKEA, ble det litt enklere. Der var det greit å finne en sofa for å hvile ryggen.

Martinius forteller at plagene også hindret ham i å være ute i skog og mark, noe han var svært glad i. Det var nemlig svært belastende for ryggen å gå i nedoverbakker.

- Jeg holdt meg mye i ro denne tiden. Legen ga meg en boks smertestillende, men de hjalp ikke så mye. I tillegg var jeg skeptisk til slikt, for jeg har jobbet i helsevesenet i mange år, og jeg visste at det ikke var bra.

Mirakellørdag

Lørdag 21. mars i 2015 reiste Martinius og kona til Mirakellørdag i Vennesla. Det er et møte som Misjonen Jesus Leger og Svein-Magne Pedersen arrangerer flere lørdager året igjennom.

Martinius hadde kjent til Pedersens virksomhet i lang tid. Han og kona tok selv en beslutning for Jesus under et møte med Pedersen i Myre i Vesterålen i 2009.

Mirakelmøtet i Vennesla varte og rakk utover kvelden. Svein-Magne Pedersen ba for en og en, og han tok seg god tid. Mens Martinius satt i salen og ventet, opplevde han at ryggen ble god og smertene forsvant. Da kona skulle få forbønn, valgte Martinius å bli sittende.

- Det var egentlig først etter noen dager at jeg virkelig ble klar over det som hadde skjedd. Jeg merket at alle smertene var borte. Ryggen hadde blitt helbredet mens jeg satt i møtesalen og uten at jeg fikk håndspåleggelse. Det var fantastisk! Kona trodde nesten ikke det var sant.

- I ettertid har jeg vært i full aktivitet. Jeg har klatret i fjell og løpt i skog og mark. Nylig var vi på fisketur i Froland. Nå kan jeg nyte livet som før. Jeg er hundre prosent god og takker Gud for det.

SPREK: I dag er ryggen til Martinius så god som ny. Her viser han hvor sprek han er ved å slå hjul utenfor helbredelsessenteret til Misjonen Jesus Leger i Vennesla.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15