Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
- Se våre nye barnehjem

1 FERDIG: Over 300 barn kunne glede seg over at Misjonen Jesus Leger sine 14 barnehjem i Chennai endelig er ferdig bygd. Her kan nærmere 1000 barn få bo og høre om Jesus. FOTO: Sharing Hands Trust.
I løpet av de fire siste årene har Misjonen Jesus Leger bygget 24 barnehjem til nærmere 2000 foreldreløse barn i India. Tidligere i år ble de siste 14 hjemmene åpnet i storbyen Chennai.

Det var stor fest da de nye barnehjemmene til Misjonen Jesus Leger ble åpnet 30. januar i Chennai i år. Flere hundre barn hadde møtt opp og gleden var stor da det røde båndet foran dørene ble klippet over. Åpningen markerte starten for en ny fremtid for mange foreldreløse barn i India.

Svein-Magne Pedersen besøkte selv barnehjemmene ved påsketider i fjor. Da var bygningene halvveis ferdige, og barna var plassert i midlertidige fosterhjem. Nå har rundt 300 barn flyttet inn. En stor takk til alle våre støttepartnere som har gitt penger til byggingen av våre 14 nye hjem i Chennai.

1000 barn

MJL har samarbeidet med misjonsorganisasjonen Sharing Hands Trust, med pastor Kingsly Lazarus i spissen. De driver en rekke misjonsprosjekter i India. Organisasjonen har stått for selve byggingen av hjemmene, men Misjonen Jesus leger har stått for finansieringen.

I startfasen var det planlagt ti barnehjem. For å spare byggekostnadene og utnytte tomteplassen, valgte man å koble alle seksjonene sammen til ett stort senter. Under byggingen ble det også bygd en ekstra etasje. Dermed har man fått et kjempesenter med fjorten avdelinger, der det er plass til 1000 foreldreløse barn. Det er også muligheter for å bygge en tredje etasje med ytterligere syv avdelinger senere.

Mange av barna har en dyster fortid. Alle er foreldreløse og har blitt forlatt på gatene eller sykehuset. En del av barna kommer fra de nordlige områdene i India hvor de har vært tvangsarbeidere i gruver, noe som er et alvorlig problem i India. Her jobber barna i trange gruveganger, langt under jorden. Arbeidsforholdene er svært utrygge og helsefarlige. Andre barn har vært ofre for prostitusjon.

Takker for all hjelp

På barnehjemmene er det svært mange jenter. Ifølge indisk overtro bringer det ulykke for familien hvis den førstefødte blir ei jente. Mange jenter blir derfor satt vekk eller forlatt på sykehuset. Andre barn blir offer for illegal organdonasjon, og mange blir regelrett drept på operasjonsbordet.

- Mange av disse barna hadde nok ikke vært i live om det ikke hadde vært for den hjelpen vi har fått fra Misjonen Jesus Leger og deres støttepartnere. De fleste av barna har ikke foreldre og er blitt behandlet som ”søppel” av samfunnet. På barnehjemmet får de et sted å bo, mat, klær, kjærlighet, utdannelse og ikke minst Jesus. Jeg vil takke alle som har bidratt med økonomisk hjelp, sier Kingsly Lazarus, leder for Sharing Hands Trust.

Flere hjem og brønner

Barnehjemmene i Chennai er MJL sitt andre barnehjemsprosjekt. Tidligere har stiftelsen bygget ti barnehjem i delstaten Orissa med plass til 1000 barn. Disse sto ferdig 22. juni i 2013 og rundt 800 foreldreløse barn bor der nå. MJL har derfor i løpet av de fire siste årene bygget husrom for 2000 foreldreløse barn.

MJL har ikke satt et punktum for bygging av barnehjem, men vil i tiden fremover fokusere på å bygge brønner blant de kasteløse i Chennai. De kasteløse er utstøtt av samfunnet og har ingen rett til skole eller legehjelp. Vi skal bygge 27 brønner, og har til nå bygget fire.

Behovet for rent vann i India er stort. Mange henter vann fra bekker hvor mennesker og dyr har forurenset vannet. Dette fører til at mange blir syke eller dør. Disse brønnene vil derfor gi befolkningen rent vann og redde mange liv. Samtidig brukes prosjektet som evangelisering. Når de kasteløse hinduene ser den kjærligheten de kristne viser, åpner de seg for Jesus. En brønn kan derfor redde liv både åndelig og fysisk.

ÅPNING: Pastor Kingsly Lazarus fra Sharing Hands Trust, kunne med glede klippe over det røde båndet som markerte åpningen av de 14 nye nye barnehjemmene i Chennai. - Takk til alle støttepartnerne til Misjonen Jesus Leger, sier han glad. FOTO: Sharing Hands Trust.

GLADE: Barna viste stor glede da Svein-Magne Pedersen kom på besøk i mars i fjor. Mange av barna har en mørk fortid, men har nå blitt frelst og fått gleden tilbake i livet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15