Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Suksessen fortsetter i Finnmark!

FULLT: Møtet med Svein-Magne Pedersen ble holdt i Varangerbotn Samfunnshus og var nærmest fullsatt. Mange ble frelst og flere fikk erfare Guds helbredende kraft.
Lørdag den 2. april i år besøkte Svein-Magne Pedersen Varangerbotn i Finnmark igjen. Dette var det andre besøket på et halvt år. Denne kvelden søkte rundt 15 personer frelse. Totalt har rundt 40 personer søkt frelse på to møter.

Rundt 170 personer møtte opp da Svein-Magne Pedersen tok en snartur fra Vennesla til Varangerbotn i Finnmark og hadde mirakelmøte lørdag den 2. april. Bak arrangementet sto Austertana Misjonsmenighet og Varangerbotn Menighetshusforening. Møtet ble holdt i Samfunnshuset og var nærmest fullsatt. Av de fremmøtte hadde mange reist langt. Flere kom fra Karasjok (20 mil), Lakselv (23 mil) og Kautokeino (32 mil). Noen kom også fra Tromsø (70 mil), mens tre personer hadde tatt turen over grensen fra Finland. Varangerbotn ligger for øvrig i Nesseby kommune, tolv mil sørøst for Kirkenes.

Møtet startet klokken 14.00 og var ikke ferdig før tolv timer senere. Da hadde rundt 15 personer søkt frelse og en rekke mennesker fått erfare Guds helbredende kraft. Pedersen besøkte også Varangerbotn lørdag 19. september i fjor. Da søkte nærmere 30 personer frelse. Totalt har derfor vel 40 personer tatt imot Jesus på disse to møtene i løpet av et halvt år. Det er derfor ikke tvil om at folk fortsatt er hungrige etter evangeliet i nord!

Pedersen besøkte også Varangerbotn i juni 2007. Da ble 40 personer frelst over to møter og flere ble helbredet da de fikk forbønn.

NRK Sápmi Radio (tidligere NRK Sámi Radio) var også til stede før møtet og intervjuet Svein-Magne Pedersen, samt noen av deltagerne. Pedersen ble intervjuet om temaet helbredelse og fikk flere gode spørsmål.

Helbredelser
I løpet av kvelden vitnet mennesker om at Gud hadde rørt ved deres helse. Folk med øresus kunne gå glade hjem fordi hørselen nå var blitt god. Også folk med blant annet lungeplager, hjerteproblemer, dårlig syn, samt leddsmerter i armer, hofter og rygg vitnet om at Gud rørte ved dem.

Anna Anti fra Karasjok hadde gått med en vond arm i ti år. Ofte dovnet den bort om natten. Den hindret henne også i hverdagslige gjøremål og var vond å løfte opp.

- Jeg har alltid likt å sy, og ofte fikk jeg vondt etter å ha sydd, sier hun.

Anna var en av de første som fikk forbønn på møtet, men Guds kraft virket fra første stund, og armen ble god.

- Da jeg fikk forbønn, kjente jeg en varme, og armen ble smertefri. Jeg kunne løfte armen uten å ha vondt, sier hun glad.

En annen kvinne fra Karasjok hadde hatt øresus i flere tiår. Etter forbønnen kunne hun bekrefte at hørselen var god.

Også en dame fra Varangerbotn kunne glede seg over at foten ble legt. Hun kunne nå legge fra seg krykkene hun hadde brukt i lengre tid på grunn av et fall.

En dame fra Sør-Varanger kunne fortelle at hun hadde slitt med smerter i ribbeina. Det var et press i siden som ofte kom hvis hun ble sittende lenge i ro. Ventetiden i Varangerbotn ble også lang, og først etter elleve timer ble det hennes tur.

- Jeg fikk forbønn, og i ettertid har jeg ikke kjent noe til smertene i siden, sier hun fornøyd.

Parkinsons sykdom
Flere av de fremmøtte hadde også fått erfare helbredelse tidligere i livet under møter med Pedersen. Gerd (70) fra Finnmark slet i over fire år med Parkinsons sykdom. Hendene skalv og daglige gjøremål ble svært utfordrende.

- Det var forferdelig. Jeg kunne nesten ikke holde en kopp med kaffe uten å søle. Hverdagslige ting som å henge opp gardiner, vaske huset og hagearbeid ble vrient. Til og med å stelle meg selv ble vanskelig. Jeg var hos legen og fikk diagnosen Parkinsons sykdom. Han ga meg noen tabletter, men de hjalp ikke.

På et møte i Hesseng i 2003 fikk hun forbønn av Svein-Magne Pedersen og skjelvingene stoppet momentant.

- Etter det har jeg vært frisk. Det var fantastisk, og jeg takker Gud for det han gjorde, avslutter hun.

TALTE: Svein-Magne Pedersen prekte og ba for syke til langt på natt.

FRISK: Anna Anti fra Karasjok hadde gått med en vond arm i ti år. Etter forbønn kunne hun løfte armen uten smerter.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15