Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tordis var nesten død:
- Jesus helbredet meg fra blodkreft!

KREFTFRI: I 2010 ble Tordis Kværnå (79) fra Vestfossen rammet av uhelbredelig blodkreft. I tillegg fikk hun både magesår, lungebetennelse og slag. Tordis var døden nær, men etter forbønn er hun nå frisk. FOTO: Privat
For seks år siden fikk Tordis Kværnå (79) fra Vestfossen i Øvre Eiker uhelbredelig blodkreft. Til slutt ville legene gi henne opp og la Tordis dø. Ektemannen ville ikke gi opp håpet og søkte forbønn flere ganger. I dag er Tordis frisk!

I 2010 var Tordis Kværnå hos legen på grunn av en liten kul på halsen. Da legen tok ulike prøver, fant han noe helt annet enn det Tordis hadde forventet. Prøvene viste blodkreft, såkalt kronisk lymfatisk leukemi.

Ved leukemi skjer det en ukontrollert vekst av hvite blodceller som vil hemme veksten av de normale blodcellene i benmargen. Rundt 200 personer får sykdommen hvert år i Norge. Mange kan leve med sykdommen i flere år uten å være plaget. Slik var det også med Tordis den første tiden.

- De første årene gikk jeg regelmessig til legen uten store problemer. Etter hvert følte jeg meg mer slapp og orket ikke så mye. Ofte måtte jeg hvile meg på sofaen. Først på høsten i 2012 ville legen legge meg inn, forteller Tordis.

Da hun kom på sykehuset, lå blodprosenten på kun fem (5g /100ml), noe som er langt under normalen på rundt 13 for eldre kvinner. Hun fikk tre poser med blod overført med en gang. Som følger av sykdommen måtte Tordis gjennom en cellegiftkur som er en fastsatt kur fra Folkehelseinstituttet. Cellegiften skal kun bremse utviklingen og forbedre overlevelse og livskvalitet, men man blir aldri kvitt kreften. (Kilde: Kreftforeningen)

- Legen sa at dette måtte jeg leve med resten av livet. Jeg var frem og tilbake på sykehuset stadig vekk for å få blodoverføringer. Cellegiften virket ikke som den skulle. Formen ble bare dårligere, og jeg orket ikke mye i hverdagen. Mannen min gjorde mye husarbeid og hjalp meg så godt han kunne.

Magesår og slag

Med sykdommen fulgte også en rekke andre plager, siden immunforsvaret var så svekket. Tordis fikk blant annet kraftig lungebetennelse, og i fem måneder hostet hun dag og natt. Det var så ille at mannen ikke kunne sove på samme rom som henne.

- En periode ble jeg sendt på et gamlehjem, men de mente jeg var for syk, og jeg ble i stedet lagt inn på Kongsberg sykehus. Jeg fikk også blødende magesår, og formen ble enda dårligere, forteller Tordis. Som om ikke det var nok, ble hun også rammet av slag og fikk store lammelser i kroppen, spesielt bena.

- Nå måtte jeg ha hjelp til alt i hverdagen. Hjemme hadde jeg to sykepleiere som hjalp meg hver morgen og kveld. De ga meg mat og vasket meg, for jeg orket ikke noe selv. Jeg gikk ned flere kilo og veide bare 40 kilo på det minste. Kroppen var så mager at man kunne holde rundt armene og bena mine med fingrene. I et halvt år lå jeg lam i sengen.

Nesten død

En tid var tilstanden til Tordis så ille at hun havnet i koma. Legene kunne ikke gjøre noe. Hun var for svak til å bli operert og for svak til å bli lagt i respirator. En dag ble ektemannen, Kåre, kalt inn på kontoret av overlegen. Han spurte om de skulle avslutte medisineringen og la Tordis dø. Kåre nektet, men legen insisterte: ”Tenk på hva slags liv hun vil få hvis hun overlever,” sa han. Legen spurte hva resten av familien ønsket, men ektemannen sto på sitt. I stedet tok Kåre kontakt med Svein-Magne Pedersen. Flere ganger ringte han for å få forbønn.

Da Kåre kom tilbake til sykehuset, møtte han en lege som sto og smilte. Han kunne fortelle at ryggmargen til Tordis hadde begynt å produsere blod igjen. Det ble en gledens dag. Nye kontroller viste også at blodverdiene var normale, og at blodkreften var borte. Legen var både glad og overrasket.

Sjokkerte leger

Da Tordis kom hjem igjen, brukte hun tiden på å trene seg opp igjen. Alle prøvene viste at all kreften var borte, men beina trengte styrke. Hun fortsatte derfor å ringe Pedersen for hjelp, og Tordis ble stadig bedre. I begynnelsen satt hun i rullestol, men snart kunne hun bruke rullator og til slutt gå selv.

- Etter en tid møtte jeg opp hos legen uten rullator og rullestol. Da han kom inn på venteværelset og så meg, begynte han å klappe i hendene. Han var meget forundret, men glad. Noen måneder senere møtte Tordis legen som ønsket å gi henne opp.

- Da han så meg, ble han blid som en sol. Han ga seg helt over, for han hadde aldri trodd at jeg skulle fungere som et normalt menneske igjen. En annen dag møtte jeg også sykepleierne som stelte meg hjemme da jeg var syk.

- Er du blitt så frisk? sa de sjokkerte.

Flere mennesker får sjokk når de møter Tordis. De trodde hun var død, men kan nå se at hun er i god form. Tordis vasker huset, lager mat og nyter livet. Nå kan hun også spise mat rundt samme bord som mannen sin, og det synes hun er fantastisk.

- Jeg har fortalt om det som har skjedd til mange. Hjertelig takk til Svein-Magne Pedersen for forbønn flere ganger, samt alle andre som har bedt for meg, blant annet min mann. Dette er det største som har skjedd foruten at jeg ble frelst som 17-åring. Den største takken skal derfor Jesus ha. Han bar våre synder opp på korset, slik at vi kunne bli forlikt med Gud, så vi kunne oppleve frelse for ånd, sjel og legeme.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15