Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
30 frelst ved verdens ende

Da Svein-Magne Pedersen besøkte Nordkapp Baptistmenighet i midten av september, reiste enkelte over 70 mil for å komme på møte. I overkant av 30 finnmarkinger tok imot Jesus som sin Herre, og flere sterke helbredelser skjedde.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

EKTE SUPERBESTEMOR: Svanhild Mikalsen (65) fra Skjånes hadde med seg barnebarnet Laila Renate Mikalsen(10), som fikk normal hørsel da Svein-Magne bad for henne.
RYGG FOR VINTEREN: - Nåkan jeg måke snø i vinter. I fjor ble jeg innesnødd på grunn av den dårlige ryggen min, men nå er jeg god, konstaterte Solveig Persen (67) fra Mehamn etter å ha fått forbønn.

GOD RYGG: Paula Johansen (75) hadde slitt med isjias-smerter siden påsken i år, men under forbønnen ble ryggen helbredet. Her bøyer hun seg – uten smerter!
PROFT KØLAPPSYSTEM: Nordkapp Baptistmenighet hadde lånt Posten i Honningsvåg sin kølapp-automat, og numrene gikk unna som varmt hvetebrød.
VERDENS ENDE: Nordkapp Baptistmenighet i Honningsvåg stod som arrangør for kampanjen med Svein-Magne. Menigheten er to år gammel, og er verdens nordligste baptistmenighet. Parti fra Honningsvåg havn, badet i høstsol.
Fjorten år gamle Morten Korsnes fra Alta hadde knapt tenkt på at man kunne bli frelst før han kom på møtet i turnhallen sammen med moren Anita Knutsen (38) lørdag kveld.

- Det var første gang jeg var på et slikt møte, og da jeg fikk høre om Jesus, ville jeg ta imot ham i mitt hjerte. Jeg er glad for at jeg gjorde det. Nå går jeg på ungdomsmøter i pinsemenigheten Filadelfia i Alta, og der trives jeg kjempegodt, forteller Morten ivrig på telefonen to måneder etterpå.

Hørte ikke

Det var nok mange beste- og oldemødre i salen denne kvelden, men en av dem utmerket seg spesielt. Svanhild Mikalsen (65) fra Skjånes hadde med seg både barnebarnet Laila Renate (10) og oldebarnet Liv Renate (4mnd). Først fikk hun selv forbønn for sin vanskelige rygg, og da sa det «klikk» i ryggsøyla, som om noe kom på plass. Ryggen har vært fin siden.

Etter fem år med nesten kronisk ørebetennelse, hadde Laila Renate fått hørselsproblemer.

- Hun sier «ka?» hele tiden og hører ikke når vi snakker til henne, klaget Svanhild til Svein-Magne.

Hører normalt

Han stakk fingrene i ørene hennes og bad, og spurte mens fingrene fremdeles var i ørene hennes om Laila Renate hørte godt nå. Hun nikket beskjedent, til bestemors store begeistring. Svein-Magne begynte likegodt å auksjonere bort den søte jenta, men da han kom til 250 000 kroner, sa bestemor «stopp en halv».

- Før måtte jeg rope mange ganger når Laila Renate lekte ute med lua på og skulle inn til kveldsmat. Men nå trenger jeg bare å rope en gang. Vi merker stor forskjell, hun har sluttet å spørre opp igjen og det går bedre på skolen. Jenta vår har normal hørsel nå, fortalte mamma Ellinor Mikalsen (41) glad da Legedom kontaktet henne to måneder etter kampanjen.

Oldebarnet Liv Renate var født blind, men etter at Svein-Magne bad, har begge øyenlokkene begynt å åpne seg samtidig, og øynene åpner seg mer nå enn før. Hun er for lita enda til at man kan vite hva som egentlig har skjedd.

Kan ta i gulvet

- Nå kan jeg måke snø i vinter. I fjor ble jeg innesnødd på grunn av den dårlige ryggen min, men nå er jeg god, konstaterte Solveig Persen (67) fra Mehamn etter å ha fått forbønn. Hun hadde lest i Legedom hos en venninne og sukket: «Jeg måtte ha nådd den mannen.» Litt lenger bak i bladet fant hun annonsen om møtene i turnhallen, og dermed var bønnen blitt til virkelighet.

Da Svein-Magne bad for henne, skjedde det noe.

- Går det an! gråt hun og tok i gulvet gjentatte ganger. Hun knakk sammen, tydelig berørt av det som skjedde.

Overflødig salve

- Før klarte jeg knapt å gå ned gjennom midtgangen her, dette er som en ny verden for meg, fortalte hun til dem som satt i salen.

- Jeg trengte en uke på å få vasket stua og kjøkkenet, så dårlig var jeg i ryggen. Men etter forbønnen har jeg både vasket og støvsugd uten problemer, forteller hun etter kampanjen. I tillegg ble Solveig kvitt en plagsom kløe på øynene.

- Jeg smurte meg med en salve opp til tre ganger om dagen, men iblant måtte jeg klø likevel, og da ble jeg rød og sår på øynene. Men etter at jeg var i turnhallen den kvelden, har salven ligget urørt i medisinskapet mitt.

Slapp verken

I 1963 skulle Paula Johansen (75) fra Rypefjord dra opp en båt fra sjøen, men ved et uhell fikk hun den over ryggen sin. Etter den episoden har ryggen vært lunefull, men i påsken i år fikk hun i tillegg sterke isjias-smerter. Husarbeidet ble plutselig ensbetydende med påfølgende smerter.

- Jeg er så glad for at mannen min kjørte meg hit i kveld. Han er ikke frelst og tror ikke på helbredelse, fortalte Paula til Svein-Magne, som insisterte på å få treffe sjåføren. I ettertid har Knut (72) kommet på andre tanker. For fruen kan både snu seg i senga og ligge på rygg uten smerter, og gulvvasken går unna uten problemer.

- Jeg gjør alt husarbeidet selv, og det er ikke verst synes jeg. Du verden så godt det er å slippe den grusomme verken! sier hun etter kampanjen.

Store ringvirkninger

Pastor i Betania Nordkapp Baptistmenighet, Birger Wroldsen, begynte med oppfølgingsarbeidet allerede samme uken. Da hadde menigheten møter i fire fiskevær rundt Honningsvåg, og et team på fire personer fra Ungdom i Oppdrag oppsøkte de nyfrelste ved å gå på husbesøk i forkant av møtene.

- Det er ikke lett å samle folk her, så vi er glad for at det kom så mange på møtene med Svein-Magne. Vi har navn og adresse på 32 personer som tok imot Jesus i løpet av helga, og mange som ble helbredet har fått et bevis for at Gud elsker dem og at han vil at de skal bli frelst. I et så lite lokalsamfunn som Honningsvåg skaper dette utrolige ringvirkninger, sier han.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15