Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakeldager i Tanzania

I TANZANIA: Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet med stor entusiasme på kampanjen i Tanzania.
Mange ble frelst, helbredet og satt fri fra demoniske plager da evangelist Svein-Magne Pedersen for første gang forkynte evangeliet i Afrika.

Tekst og foto: TOR-BJØRN NORDGAARD

Fra 3. til 8. februar besøkte den norske helbredelsesevangelisten det afrikanske kontinentet for første gang. Turen gikk til Tanzania, hvor han var invitert til å forkynne evangeliet og be for syke på møtekampanje i byen Moshi. Byen har rundt 200.000 innbyggere, og befinner seg ved foten av Kilimanjaro – Afrikas høyeste fjell. Pedersen var invitert dit av pastor Glorious Shoo, som har vært i Norge flere ganger. Shoo er biskop for Kilimanjaro-regionen av pinsebevegelsen Tanzania Assemblies of God, og har tilsyn med 226 menigheter i distriktet.

I nasjonale medier

Mange lokale krefter var involvert i å forberede møtekampanjen. I flere menigheter hadde folk vært i bønn og faste for møtene i to måneder i forkant.

Dagen etter at Pedersen ankom, innkalte vertskapet til pressekonferanse. Tre nasjonalt dekkende tv-kanaler, tre nasjonale aviser og fem lokale og regionale radiokanaler sendte ut journalister. Mange av mediene laget oppslag der besøket og møtekampanjen ble positivt omtalt.

Jubel og frelse

Kampanjen besto av tre møter i friluft, på en stor slette i byen. Folk lot ikke 40 varmegrader og steikende sol legge noen demper på begeistringen – det var jubel og dans over hele arenaen mens en rekke lovsangskor i fargerike drakter sørget for topp stemning med afrikanske rytmer.

Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet med frimodighet, og i hvert av møtene strømmet mange titalls mennesker frem til plattformen for å bli frelst. Veiledere fra de lokale menighetene sto klare til å ta imot hver enkelt av dem. Dagen etter kampanjen kom mange av de nyfrelste tilbake til det samme stedet, for å være med på et eget oppfølgingsmøte som ble holdt for dem. Flere av dem ble døpt allerede i dette møtet.

Helbredelser og befrielser

Mange vitnet om at de ble helbredet fra ulike plager der de sto rundt omkring på arenaen da Pedersen ba en felles bønn om helbredelse for alle sammen. I tillegg flokket folk seg rundt plattformen for å få forbønn med håndspåleggelse. Nesten alle fortalte at de ble berørt av Guds kraft og at plager og sykdommer forsvant på merkbar måte umiddelbart. Døve fikk høre, og folk med dårlig syn fikk se. Mange vitnet om helbredelse fra plager i hode, mage, knær, rygg og hjerte. Flere vitnet offentlig på plattformen om det de hadde opplevd.

Underveis manifesterte det seg jevnlig demoniske krefter. Flere personer ble kastet i bakken av en usynlig kraft, eller begynte å slå ukontrollert rundt seg, idet de forsøkte å be frelsesbønn eller motta forbønn. Pedersen og andre forbedere befalte demonene å gå i Jesu navn. Selv om det i en del tilfeller tok litt tid før det skjedde, gikk de plagede til slutt hjem som frie mennesker med smil om munnen.

Varsler større kampanjer

Til sammen deltok omtrent 1.600 mennesker på møtekampanjen i Moshi. I tillegg hadde Pedersen undervisning for pastorer og ledere to av formiddagene. Pedersen er begeistret etter førstegangserfaringen med å holde møter i Afrika. Mye skjedde i møtene, men Glorious Shoo ser frem til å ønske Pedersen velkommen til langt større kampanjer i fremtiden.

– Vi har hatt en fantastisk tid med Pedersen, og mange har blitt frelst, helbredet og satt fri. Det har også vært en stor opplevelse å se ham gå rundt på gatene, i butikker og hoteller og forkynne evangeliet. Vi er meget takknemlige, og vi kommer til å fortsette samarbeidet med ham, uttalte Shoo på slutten av besøket. Pedersen ser allerede på muligheten for å holde kampanje i storbyen Dar Es Salaam til høsten.

FRELSE OG JUBEL: Fremme ved plattformen møtes nyfrelste av veiledere, mens resten av forsamlingen jubler.

PRESSEKONFERANSE: Journalister fra TV, radio og aviser omtalte Svein-Magne Pedersens besøk.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15