Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Røykte i 60 år

Jeg har røykt i over 60 år. Hver dag røykte jeg en 20-pakning. Den første tobakken jeg røykte var Tiedemanns gul nummer 3. Deretter gikk jeg over til sigaretten Kent. Fra 1977 var jeg ofte plaget med åndsmakter og fikk mange vonde tanker. Dette førte til at jeg fikk angst og nerveproblemer. På denne tiden var jeg veldig irritabel. Tidligere har jeg ofte prøvd å slutte å røyke, men da ble jeg dårlig. Etter et par dager begynte jeg igjen å røyke. For en uke siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for røykingen min. I løpet av to minutter var jeg kvitt lysten på røyk. De plagsomme åndsmaktene forlot meg da du ba for meg. Nå er lysten på røyk fullstendig borte.

Slapp hofteoperasjon

Jeg har arbeidet med snørydding i 35 år på hjemstedet mitt utenfor Harstad. Da fikk jeg vondt i den høyre hoften, etter så mange år med traktorkjøring. Legen min mente at det var slitasje og snakket om operasjon. I stedet for å ta operasjon ringte jeg til deg og fikk forbønn for den utslitte hoften. Noen dager senere, mens jeg var ute og gikk, kjente jeg plutselig at all smerte var forsvunnet fra min høyre hofte og fot. Siden da har jeg ikke kjent noe til smerte i hoften. Det er nå 15 år siden jeg ble helbredet. Siden da har jeg vært helt smertefri i den høyre hoften.

Kreft i bukspyttkjertelen

Min datter fikk kreft i bukspyttkjertelen for noen måneder siden. Legene på sykehuset i Bodø tok prøver av henne og konstaterte kreft. For en måned siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Min datter visste ikke noe om det. For 14 dager siden dro hun til sykehuset i Tromsø for å få behandling. Her ble hun på undersøkt. Da fant legene ut at hun ikke lenger hadde kreft. Min datter ble svært glad over resultatet. Da først fortalte jeg at du hadde bedt for henne og at Gud hadde helbredet henne. Det ble hun svært glad for.

Rekeallergi

I 15 år har jeg hatt allergi mot reker. Hvis jeg spiste reker, fikk jeg forferdelige smerter i magen. For 14 dager siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for denne lidelsen. Rett etter at du ba for meg spiste jeg et måltid hvor det var rekesalat. Tenk, jeg fikk ikke noen reaksjoner. Siden da har jeg spist flere ganger reker uten å kjenne vondt.

Graves syndrom – 70 prosent bedre

Jeg har i mange år plagdes med muskelstramninger i øynene. Øyespesialisten mente at jeg burde bli operert. Jeg har brukt medisiner mot denne lidelsen uten at det har hjulpet. I løpet av to år har jeg fått forbønn rundt ti ganger av deg. Men Gud har gitt meg ca. 70 prosent bedre syn etter at du har bedt for meg. Operasjonen er blitt kansellert. Legen sier at jeg ikke lenger trenger operasjon. Gud har helbredet meg gjennom sin kraft.

Rallykjøring – kneskade

Barnebarnet mitt ble skadet i det venstre kneet og den venstre ankelen da han var 16 år. I forbindelse med rally-kjøring med en scooter krasjet han og skadet kneet. I den senere tid har han arbeidet på en oljeplattform på Stord. Her må han ofte ligge på knær under arbeid. For et års tid siden ringte jeg seks ganger til deg og fikk forbønn for ham. Første gang du ba, ble hans straks bedre. Han ba meg derfor om å ringe flere ganger til deg. Til slutt ble han helt god og kan nå arbeide uten knesmerte.

Kvitt øresus

I mange år brukte jeg elektrisk verktøy uten å bruke hørselsvern. Derfor fikk jeg øresus. Det kjentes ut som om jeg hadde en gresshoppe i begge ørene. Det suste dag og natt i flere år i begge ørene. Lyden var svært ubehagelig. For et år siden fikk jeg time til forbønn på en Mirakeltorsdag. Der ba du for meg. Da ble jeg 50 prosent god. Noen uker senere var jeg på Mirakellørdag på senteret ditt. Der ba du igjen for meg. Da forsvant resten av øresusen.

Hoftesmerte

I 61 år har jeg vært tømrer. I mai 2015 begynte jeg å få verk i den ene hoften. Det var vondt å gå. Jeg haltet når jeg gikk, men til lege gikk jeg ikke. Kanskje måtte jeg snart skifte hofte, tenkte jeg. Noen dager senere så jeg på ditt program på Visjon Norge. Da du ba for syke, la jeg en hånd mot din og den andre mot den vonde hoften. Jeg kjente ikke noe spesielt da, men etter et par minutter forsvant verken. Nå kan jeg gå hvor som helt uten å kjenne smerte.

Kuttet ut narkotika etter flere bønner

Barnebarnet mitt begynte med narkotika da hans datter døde da hun var seks år gammel. Dette gjorde han for å døyve smerten. Han var narkoman i flere år. Jeg ringte til deg flere ganger i året over en periode på noen år. Så skjedde det noe. I februar 2015 bestemte han seg for å kutte ut narkotika. Nok var nok. Nå har han begynt på skole for å få seg en utdannelse. Etter mange år som narkotikaslave er han nå blitt fri fra trangen etter narkotika.

Helbredet for kols?

Jeg hostet mye og en gang i 2014 fikk jeg diagnosen kols. Legen ga meg tre typer medisiner mot sykdommen. For et par måneder siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Jeg kjente ingen ting under forbønnen. Men litt etter litt ble jeg bedre og bedre. Etter fem-seks forbønner av deg kjennes det ut som om jeg ikke lenger har kols. Jeg har kuttet ut tre typer medisiner mot sykdommen. Det kjennes deilig, og jeg merker ikke lenger noe til kolsen.

Årene i beina ble åpne

I 26 år har jeg hatt sukkersyke. Derfor hadde jeg dårlig blodsirkulasjon i beina. Legene prøvde å blokke ut årene, men det ble ikke helt bra. Derfor ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter din forbønn er jeg blitt helt god. Beina er blitt sterke. Det er nå to år siden jeg ble helbredet. Siden da har jeg vært god.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15