Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lars ga aldri opp:
Lam arm helbredet på vei til legen

HELBREDET: Lars Welle (44) fra Sykkylven ødela armen i en motorsykkelulykke. Armen var nesten lam, og han kunne ikke jobbe mer. Flere ganger fikk han forbønn av Pedersen, og plutselig en dag ble armen momentant helbredet. FOTO: Privat
I år 2000 var Lars Welle (44) fra Sykkylven utsatt for en alvorlig motorsykkelulykke. Høyre armen ble nesten lam, og han ble sykemeldt i mange måneder. Legene var svært pessimistiske for fremtiden, men Lars ga aldri opp og søkte forbønn så ofte han kunne.

Våren 2000 flyttet Lars Welle fra hjembygda Sykkylven til Tønsberg. Han var nettopp begynt å søke Gud og trengte derfor å komme seg vekk fra det gamle miljøet. Velle hadde også fått ny jobb, og livet så derfor svært lyst ut. Det kommende året skulle han finne ut om Gud fantes eller ikke.

– Jeg flyttet til Tønsberg med en madrass og bestemors gamle bibel. Jeg ville ikke gruble hele livet på om Gud fantes. Derfor skulle jeg gi meg selv ett år for å finne sannheten. De første ukene brukte jeg dag og natt på å søke ham, og ganske raskt fant jeg ut at han var ekte!

Midt i den nye tilværelsen skjedde det likevel noe negativt som endre hverdagen. En dag kom Lars kjørende med motorsykkelen i Oslo. Rundt en sving var det trafikkulykke og bilen i høyre felt svingte brått til venstre. Han så ikke Lars som lå i blindsonen, og Lars stupte i bakken i 80 kilometer i timen.

– Heldigvis fikk jeg ingen livstruende skader, men jeg ødela armen og ble liggende urørlig på bakken. Jeg lå på vegen og så biler komme mot meg. Da trodde jeg det var slutt på livet, men heldigvis kom en jogger. Han hoppet ut i vegen og trakk meg til siden. Der lå jeg til ambulansen kom.

Skadet arm

På sykehuset tok de røntgen av armen, samt ulike tester. Legen fortalte at armen var strekt ut av ledd slik at senene var blitt tøyd og nerver ødelagt. Han så ikke lyst på fremtiden til armen til Lars.

– Armen vil nok være lam resten av livet. Jeg kjenner til flere slike tilfeller som deg, så dette må du nok leve med, sa legen svært pessimistisk.

Lars ble nå sykemeldt fra den nye jobben, noe som var svært kjedelig. I nesten ni måneder gikk han sykemeldt. I begynnelsen gikk han på smertestillende. Han prøvde å trene opp armen, men det gikk dårlig. Etter noen timer hos fysioterapeuten sluttet han.

– Armen føltes så svak, og det kjentes ut som den skulle falle ut av ledd hele tiden. Hvis jeg holdt i en handlepose var jeg redd armen skulle falle av. Jeg måtte derfor gå med armen i et fatle. Jeg prøvde å begynne å jobbe litt, men det gikk ikke bra.

Til tross for plagene, ble ikke Lars svekket i troen. I stedet gikk han rundt med en overbevisning om at Gud ville hjelpe.

– Jeg kjente at Gud var glad i meg, og at han ville helbrede meg. Raskt begynte jeg derfor å søke forbønn overalt. Jeg søkte på Internett og sendte mail om forbønn til alle menigheter jeg kom over. Under min leting etter hjelp ble jeg også kjent med Misjonen Jesus Leger. Jeg begynte å ta kontakt og ringte i tide og utide til Svein-Magne Pedersen sin forbønnstelefon. Det ble nesten telefonterror, følte jeg. Av og til kom jeg til en telefonsvarer, men jeg tenkte at bønn er bønn.

Frisk hos legen

Etter ni måneder med sykemelding, bestemte Lars seg for at tiden i Tønsberg var over. Armen var like dårlig, og han sa derfor opp jobben for å flytte tilbake til hjembygda. Noen dager før han reiste, skulle han til legen for å forlenge sykemeldingen. Like før han gikk ut døra bestemte han seg for å ringe Pedersen en siste gang.

– Etter at jeg hadde ringt, reiste jeg til legen. På vei til legekontoret ble jeg faktisk momentant helbredet. Da jeg satt på venteværelset, var armen helt god, og jeg funderte på hva jeg skulle si til legen nå. Det ble til at jeg fortalte ham hele historien, om at jeg hadde blitt helbredet for bare noen minutter siden etter forbønn av en evangelist med navnet Svein-Magne Pedersen.

Legen syntes det var svært oppsiktsvekkende, og han ble overrasket. Han hadde selv vært meget negativ til fremtidsutsiktene for Lars sin arm. Nå kunne han selv se at den var helt frisk.

Legen skrev ut 14 dager ekstra sykemelding for sikkerhets skyld, men da den var omme, begynte Lars å jobbe igjen. Han flyttet tilbake til hjembygda hvor han jobbet på en bondegård. Han startet også en kristen kafe for ungdom. I dag jobber han innenfor industribransjen, og armen er fortsatt like fin.

– Jeg er svært takknemlig til Gud, og at han var med meg når jeg var syk. Gud vil helbrede alle mennesker, så gi aldri opp å søke ham.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15