Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
God hørsel etter TELEFONBØNN

HØRER GODT: Da Bjørg Skoklefald (81) fra Ås fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen, kom hørselen tilbake. Flere ganger har både hun og familien opplevd Guds inngripen. (FOTO: Marta Lillian Moan)
I flere år hørte Bjørg Skoklefald (81) svært dårlig på høyre øret. Da hun fikk forbønn av Pedersen i februar i 2015, kom hørselen tilbake. – Gud har hjulpet meg og familien mange ganger, sier hun glad.

For rundt fem år siden merket Bjørg Skoklefald fra Ås i Akershus at hørselen var svekket på det høye øret. Det hele startet trolig etter en periode med influensa. Hørselssvikten førte til enkelte utfordringer i hverdagen.

– Det var selvfølgelig vanskeligere å få med meg hva folk sa. Når det ble plagsomt, ba jeg dem snakke høyere og da gikk det greit. Hvis jeg så på tv, måtte jeg alltid skru opp lyden, og når jeg snakket i telefonen, brukte jeg alltid det venstre øret, sier hun.

Bjørg var likevel ved godt mot, og hadde alltid en indre tro på at Gud ville helbrede henne. Selv hadde hun opplevd å bli helbredet før.

– Da jeg var hos legen, foreslo han at jeg skulle anskaffe høreapparat. Jeg svarte: «Hva skal jeg med det. Jeg hører det jeg vil høre».

Feil øre

I midten av februar i fjor ringte Bjørg til forbønnstelefonen til Misjonen Jesus Leger. Det hadde hun gjort flere ganger før. Pedersen ba for henne, og Bjørg tenkte ikke mer på hørselen. Senere på dagen ringte hustelefonen, og Bjørg tok opp røret og begynte å prate.

– Plutselig oppdaget jeg at jeg brukte høyre øret. Jeg hørte stemmen så klart og tydelig, akkurat som en høyttaler. Hørselen min var blitt god.

To uker senere ringte hun og fortalte Pedersen om det som hadde hendt. Han gledet seg over hennes vitnesbyrd. Åtte måneder senere ringer Legedom for å høre hvordan det går. Bjørg kan da fortelle at hørselen fortsatt er god.

Hofteplager

Skoklefald kan også fortelle at hun tidligere har blitt helbredet. For rundt tjue år siden fikk hun store smerter i hofta. Smertene var så store at det var snakk om operasjon og bruk av krykker.

– Jeg snakket ikke høyt om smertene. I stedet holdt jeg frem løftene om helbredelse i Guds ord. Dette skulle Jesus fikse, tenkte jeg.

I 1996 arrangerte Pinsekirken i Bærum et møte på Info-Rama konferansesenter i Sandvika. Der prekte Svein-Magne Pedersen og ba for syke.

– Da Pedersen ba for meg, dirret hele benet. Jeg ble så tung og kraftløs, og da Pedersen ba meg gå bortover gulvet, var jeg i tvil om jeg ville klare det. Til min store overraskelse gikk det helt fint og smertene var borte. Det var fantastisk!

En annen gang hadde Bjørg store smerter i armene. Det var en slimposebetennelse, men legen fant ikke ut av det. Hverdagen ble utfordrende i forhold til daglige gjøremål hvor hun skulle bruke armene.

– Jeg ringte forbønnstelefonen og Svein-Magne Pedersen ba for meg nok en gang. Da opplevde jeg igjen å bli helbredet.

Barn og barnebarn

Skoklefald forteller at også andre i familien har fått Guds hjelp i forhold til helsemessige utfordringer. I over ti år hadde datteren slitt med ryggen, og røntgenbildene viste slitasje i de nederste skivene. På det verste måtte hun ty til smertestillende, og hun kom seg nesten ikke ut av senga. En dag i år 2000 hadde hun forferdelig vondt, men klarte likevel å komme seg på møte med Pedersen som ble arrangert i Ski.

– Pedersen ba for henne, og hun ble helbredet. Dagen etter gikk hun på skøyter uten å kjenne smerter.

Skoklefald forteller at også barnebarnet ble kvitt en rekke vorter hun hadde fått på hendene. Vortene økte i antall og til slutt var det over femti stykker. Hun var flau over hendene sine, spesielt fordi hun spilte piano. Legen foreslo frysing av vortene, men advarte at hun kunne få en rekke arr.

– Hun klagde sin nød til meg, og jeg fikk tilsendt en salveduk fra Svein-Magne Pedersen. «Nå ber vi heller til Jesus», sa jeg, og la salveduken på hendene hennes. Like etter fikk hun også forbønn av Pedersen på et møte.

To dager senere var alle vortene borte, og barnebarnet var selvfølgelig overlykkelig.

– Jeg er så takknemlig for den tjenesten Svein-Magne Pedersen har. Han får dessverre mye kritikk, men han gjør en kjempejobb. Pedersen er en tydelig og oppriktig person. Jeg ber ofte for ham, og takker Gud for hans nådegave, avslutter Bjørg.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15