Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vekkelse i Autohallen

INGEN OPERASJON: Ingrid Tveita fra Skien kom rett fra øyenspesialisten sin til møtet lørdag kveld. Han hadde forespeilet henne operasjon, men kansellerte den da hun kom på forundersøkelsen til inngrepet.
De møtebesøkende som kom til Autohallen i Skien i september, fikk oppleve at Gud grep inn i mange menneskers liv. Rundt tretti personer overgav seg til Jesus, og grå stær, stive knær og nerver i klem forsvant i forbønnskøen.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Aldri hadde Jesus blitt forkynt i den nedlagte Autohallen på Kjørbekkhøgda i Skien før Svein-Magne holdt møter der den 9. og 10. september i fjor. De rundt 400 møtebesøkende lørdag kveld fikk høre herlig lovsang fra lovsangsleder Arvid Pettersen og hans team før Svein-Magne tok over mikrofonen.

- Vi skal ha en kjærlighets-kveld her, fordi Guds Ånd er iblant oss, sa han og delte med forsamlingen hvordan han startet sin tjeneste med to personer på møtene og banklån for å få endene til å møtes. Det har han aldri angret på.

Uleselig tekst

- Nå får vi over to tusen tilbakemeldinger om helbredelser i året, og Gud kommer til å gjøre under i kveld også.

Og det skulle han få aldeles rett i. En av dem som ventet på å få forbønn, var Ingrid Tveita fra Skien. Det siste året hadde synet hennes blitt stadig verre, og like før hun kom på møtet hadde hun vært hos øyenspesialist og fått konstatert grå stær og vannsamlinger på øynene.

- Når jeg ser på TV, ser jeg mange blå baller og hvite flekker til tross for at jeg har brillene på. Og rulleteksten er nærmest uleselig, det er som om den går forbi meg, forklarte hun til Svein-Magne.

Klart syn

Øyenspesialisten hadde forespeilet henne operasjon i løpet av høsten, og nå gikk Ingrid med sommerfugler i magen og gruet seg fælt.

- Kjære Gud, kom med din gode kraft og helbred disse øynene, bad Svein-Magne.

Like etterpå åpnet hun øynene spent og så på ham som om hun ikke visste hva hun skulle si.

- Men jeg ser deg jo helt klart, jo. Det er helt utrolig. Ballene og flekkene er borte, og nå ser jeg klart!

Ingrid må fremdeles ha briller, men synsfeltet blir ikke lengre forstyrret fordi vannsamlingene gikk tilbake under forbønnen. Den første tanken som kom til henne, var at hun kanskje slapp å ta den planlagte operasjonen. Og slik ble det.

Skjønte ingenting

- Da jeg kom til forundersøkelse foran operasjonen den 19. oktober i år, stusset øyenspesialisten veldig. Han kunne knapt tro det han så.

- Den grå stæren er atskillig bedre og vannsamlingene er nesten borte, sa han og skjønte ingenting, forteller Ingrid til Legedom.

Han vurderte det slik at jeg absolutt ikke trengte noen operasjon likevel, og det er jeg lykkelig for. Nå ser jeg tydelig og godt. Det er helt fantastisk. «Tenk at slikt skal hende meg, jeg håper Svein-Magne snart kommer til Skien igjen,» sa Ingrid til mannen sin på vei ut av Autohallen.

Av med bandasjen

Linda Krogenæs (35) fra Bø måtte vente helt til klokken ett før det ble hennes tur til forbønn. Da Svein-Magne la hendene på henne, klarte hun ikke å stå på grunn av at Guds kraft kom over henne. Et lyst hode hentet en hvit campingstol og plasserte henne i den, og slik ble hun liggende i omlag tre kvarter før mannen Inge Krogenæs kunne hjelpe henne opp. Under møtet hadde intense smerter fra nakken via venstre skulder og ned i venstre arm gjort ventingen nærmest uutholdelig.

- Jeg hadde sommerjobb som vaskehjelp på en campingplass i sommer, men det tålte ikke kroppen min. Armen slo seg helt vrang, så jeg måtte bandasjere den for å dempe smertene. Fysioterapeuten sa at de kom fra en nerve som lå i klem i nakken, fortalte hun mens hun rullet av den tykke bandasjen. Smertene var borte, og Linda strålte av glede.

Ingen problemer

- Nå skal jeg hjem og male huset, sier hun glad.

De elleve siste ukene hadde hun for det meste vært sengeliggende og ofte tårevåt på grunn av smertene, og muskelen bak venstre skulder hadde ligget i spenn som en pølse på ryggen. Inge undersøkte henne spent da de kom hjem, men da var muskelen helt fin igjen.

Når Legedom tar kontakt vel en måned etter kampanjen, har Linda kun litt igjen på huset, som har skiftet farge til rødt med gule og blå detaljer.

- Det eneste som hindrer meg nå, er regnet, og i dag har jeg kjørt store trillebårlass med gamle, våte materialer uten å kjenne noe i armen i det hele tatt. Jeg har jobbet i opptil ti timer uten problemer med nakken etter forbønnen, forteller hun entusiastisk.

Tjuetre frelst

Søndag kveld forkynte Svein-Magne om at Gud ønsker å gjøre under, og mot slutten av prekenen forklarte han hva Gud ønsker å gjøre med synden i våre liv.

- Jesus tok din synd på seg. Han tok ditt verste for å gi deg sitt beste. Han ønsker å tilgi deg din synd i kveld. Det kan han om du tar imot ham.

Det var stor respons fra mennesker som ønsket å ta imot Jesus som sin herre. Atmosfæren var ladet mens Arvid spilte inspirert på synthen og Svein-Magne talte hender som strakte seg opp mot himmelen.

- Jeg ser hånden din, og tusen takk, tusen takk, jeg ser din også, sa han beveget mens nummer tjueto og tjuetre gav seg til kjenne.

NERVEN PÅ PLASS: Linda Krogenæs (35) fra Bø kom på møtet med en nerve i nakken i klem. Da Svein-Magne bad for henne, ble hun berørt av Guds kraft slik at hun ikke kom seg på bena igjen før en liten time var gått – og da var smertene borte!

Knærne stivnet

Rose Anita Johansen (40) fra Skien ventet spent på forbønn mens de nyfrelste gikk som det reneste 17. mai-toget ut i en sidesal for å treffe veilederne. I et halvt år hadde hun slitt med smerter i veikryggen etter en omfattende cellegiftbehandling. Smertene jóg gjennom henne der hun satt. I fire år hadde hun dessuten hatt tilnærmet konstante smerter i knærne slik at hun knapt kunne bøye dem. Når hun gikk i trapper, tok hun seg fram sidelengs for å belaste knærne minst mulig, og de stivnet dersom hun ble sittende.

Uten smerter

Under forbønnen skjedde det imidlertid en dramatisk forandring.

- Jeg kjente en sterk varme i knærne, ja, jeg ble helt varm i hele kroppen, sa hun men hun bøyde seg opp og ned som en jo-jo.

- Dette er helt utolig!

Da hun kom hjem, demonstrerte hun for vantro tilskuere hvordan hun nå kunne krype over kjøkkengulvet på alle fire uten smerter!

Det gikk mange glade møtebesøkende ut av Autohallen også denne kvelden, og pastor Runar Wold er entusiastisk over møtene.

Lavere terskel

- Vi har aldri hatt en slik helg før i menigheten. Det vi sitter igjen med er alle dem som er blitt frelst. Mange skal begynne på Alpha-kurset vårt. Jeg tror dessuten at det blir en lavere terskel for folk å komme på møtene våre etter dette, sier han.

Svein-Magnes team registrerte i alt 28 helbredelser og rundt 30 personer som ville ta imot Jesus i løpet av kampanjen.

SMERTENE BORTE: Rose Anita Johansen (40) fra Skien fikk «nye knær» da Svein-Magne bad for henne i Autohallen i Skien.

LADET ATMOSFÆRE: Mens Arvid Pettersen fylte Autohallen med lovsang, inviterte Svein-Magne folk til å ta imot Jesus. Søndag kveld ble over 20 personer frelst,og disse kom fram for å treffe veiledere og bli gratulert av Svein-Magne.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15