Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fikk synet igjen og ryggen helbredet

MOMENTANT FRISK: Etter 40 år med ryggplager og fem operasjoner ble Steinar Størvold (74) god i ryggen etter forbønn på Stokkøya. Også synet på venstre øyet kom tilbake.
Fem operasjoner var ikke nok for at Steinar Størvold (74) skulle bli kvitt ryggplagene. Etter nesten 40 år med smerter, ble ryggen god da Svein-Magne Pedersen ba for ham. Størvold var også blind på det venstre øyet, men har nå fått synet igjen.

På 1970-tallet begynte Steinar Størvold fra bygda Beitstad i Steinkjer kommune å få vondt i nakken og ryggen. I røntgen ved St. Olavs hospital fant de ut at han hadde brist i en ryggvirvel som hadde grodd feil. Muligens kom skaden etter en bilulykke i 1962.

Rygg- og nakkesmertene var så store at han brukte en hel del smertestillende. Han spiste så mye at han til slutt sa stopp. Da holdt det på å «rable» for ham. Legen gikk endelig med på operasjon i 1975, og nakken ble frisk etter inngrepet. Ryggen ble dessverre ikke noe bedre, men det skulle likevel gå tjue år før den ble operert. Årene som fulgte skulle likevel vise seg å bli litt av en tålmodighetsprøve.

– Under den første operasjonen i 1995 bestemte legen seg for å sette inn to jernskruer som skulle stive av den tredje og fjerde virvelen. Da smertene fortsatte, fant de ut at kroppen reagerte på stål. Jeg ble operert på nytt året etter, hvor de tok ut skruene fra ryggen, forteller han.

I 1998 ble en tredje operasjon gjennomført, hvor de nå satte inn skruer av titan i stedet. Likevel ble ikke ryggen noe bedre. Snart måtte han bli uføretrygdet.

– Jeg hadde i alle år jobbet som anleggsarbeider og gårdbruker, men etter flere år med smerter måtte jeg gi meg. Det var kjedelig å bli uføretrygdet, for jeg følte at jeg ikke var til nytte lenger.

En fjerde operasjon ble snart gjennomført før han i desember 2007 måtte under kniven på ny. Det viste seg at begge titanskruene hadde løsnet og måtte fjernes. Det var nå slipt vekk så mye ben i virvlene at skruene ikke fikk feste. Under den siste operasjonen transplanterte derfor legen bein fra hofteleddet og laget en såkalt «beinbro» i ryggen.

– Nå har vi gjort det vi kan, og nå vil jeg ikke se deg mer, sa kirurgen på sykehuset. Da hadde Størvold vært gjennom fem operasjoner på 13 år. Det kjedelige var at ryggen fortsatt ikke var legt.

En annen utfordring var at Størvold fikk hjerteinfarkt i forbindelse med den siste operasjonen. Det førte igjen til hjerneslag, og en blodpropp oppsto på hovedpulsåra til synsnerven. Når netthinnen ikke får nok blod, «dør» den, og det skjedde med det venstre øyet til Størvold. Han mistet alt synet på venstre øyet.

– Jeg var maks uheldig, og det var selvfølgelig svært kjedelig å miste synet.

Ryggen god

De neste sju årene måtte Størvold lide seg gjennom hverdagen med smerter. Smertestillende hjalp noe, men hverdagen ble tung.

– Å sitte stille lenge på en stol var utfordrende, for eksempel å kjøre bil over lange distanser. Da måtte jeg ofte ta flere hvilepauser. Aller verst var det om kveldene når man skulle sove. Da kjente jeg smertene ekstra godt.

Søndag 6. september ble Størvold og kona invitert med til Stokkøya av et vennepar. Der skulle Svein-Magne Pedersen ha helbredelsesmøte. De hadde begge hørt om Pedersen før, men aldri vært i kontakt med ham.

– Jeg tenkte at siden ingen leger hadde klart å hjelpe meg, så kunne jeg prøve forbønn. Enten fungerte det eller ikke. Til vanlig hadde jeg ikke orket å sitte stille så lenge, men allerede under møtet kjente jeg at ryggen begynte å bli bedre. Først klokken halv elleve ble det min tur. Da Pedersen ba, kjente jeg en varme i kroppen, og plutselig var ryggen smertefri. Jeg kunne også reise meg opp og ned fra stolen uten problemer. Det var helt utrolig eller «mot normalt», kan en si.

I tiden etter har ryggen vært god.

– Noen dager etter møtet reiste vi med bobilen fra Beitstad til Målselv for å besøke noen slektninger av kona. Det er en tur på 90 mil hver vei. Turen gikk helt fint, og jeg trengte ingen pauser for å hvile ryggen.

Synet tilbake

Noen dager etter møtet skjedde det også noe med synet til Størvold.

Plutselig kunne han skimte et lite lysglimt på venstre øyet, og etter en uke så han konturene av kona. Etter en måned var synet blitt mye bedre. Kort tid etter var han på kontroll hos øyelegen, noe han pleide å være to ganger i året. Hos øyelegen kunne Størvold lese flere av linjene med bokstaver på tavlen. Legen ble svært sjokkert og trodde hun hadde tatt inn feil person.

– Heter du virkelig Steinar Størvold, for dette var merkelig? var hennes kommentar. Størvold fortalte ikke hva som hadde skjedd, men legen kunne fortelle at synet var gått fra å være blindt til å se over femti prosent.

– Det som har skjedd er helt utrolig, det er nesten så man ikke tror at det er sant. Jeg angrer nå på at jeg ikke tok kontakt med Pedersen før. Da hadde jeg sluppet mange år med smerter. Takk for all hjelp! sier Størvold glad.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15