Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 20 søkte frelse på Bildøy – over 30 helbredet

FULLT HUS: Mange søkte forbønn fra sykdom, og mange ble frelst, da Svein-Magne Pedersen forkynte og ba for syke søndag. Foto: Frode Andersen
Over 20 personer søkte frelse da Svein-Magne Pedersen holdt mirakelmøte under Norge IDAGs generalforsamling søndag 21. juni. Over 30 personer tilkjennegav at de enten var blitt helbredet, eller kjente at helbredelsesprosessen var igang.

Tekst: Av Lars-Toralf Storstrand, Norge IDAG
Foto: Foto: Frode Andersen

Svein-Magne Pedersen besøkte, tradisjonen tro, Norge IDAGs generalforsamling på Bildøy. På den siste kvelden holdt han mirakelmøte med forkynnelse – og mulighet for forbønn og helbredelse.

– Det er ikke alle som blir helbredet. Og av dem som blir helbredet, er det ikke alle som blir helbredet med det samme. Jeg pleier å dele inn de ulike helbredelsestypene i tre grunnleggende typer, sa Pedersen og understreket at noen blir sjokkhelbredet – hvilket betyr at man blir verre før man blir bedre.

Gud kan

– Gud kan gjøre det på et nanosekund, sa Pedersen, men nevnte videre at for noen kan helbredelsen være som en skilpadde som beveger seg sakte. Det er mye som skal på plass og det kan hende Gud velger å gjøre det på den måten. For atter andre kan det være at situasjonen man ber om helbredelse for, faktisk må bli verre – før den kan bli bedre.

Det tradisjonelle langmøtet begynte søndag kveld klokken 17:00 etter kjøreplanen – og evangelisten fra Vennesla inntok golvet foran podiet klokken 18. Sjefredaktør Finn Jarle Sæle ledet møtets innledende fase.

Pedersen forkynte og underviste deretter i god evangelikal tradisjon om både frelse, fortapelse og helbredelse – og inviterte menneskene som var kommet til å bli bedt for og ta imot Jesus.

Over 20 personer responderte på innbydelsen til å bli frelst, noen for første gang – andre fordi de hadde kommet på avstand fra Jesus og hadde behov for en fornyelse.

Helbredelser

– Forstår dere hvorfor vi bruker kølapper og hvorfor vi samler inn disse når dere kommer frem? spurte Svein Magne Pedersen. Han brukte lapper i forskjellige farger som et køordningssystem for forbønn.

– For det første tar vi dem som har alvorlige sykdommer først. De trenger gjerne mer tid. Gud er ordens Gud – og vi skal etterstrebe å gjøre det Gud sier, sa Pedersen og understreket at han en gang for flere år siden oppdaget at det var forferdelig mange med blå kølapper. Det ble liksom aldri tomt.

– Da oppdaget jeg at de som var fremme og ble bedt for, leverte de blå sedlene videre, og derfor kom vi aldri videre til de grønne, røde, gule, rosa og hvite sedlene. Derfor samler vi også inn sedlene nå.

Pedersen har et avgrenset system på 15 sedler per farge – utenom den hvite som kommer sist – og som i utgangspunktet er uendelig.

Full fart

Det tok ikke lang tid før helbredelsene begynte å komme. En av dem som ble helbredet var åtte år gamle Lars-Kristian Sandal, som ble født med skeivhet i hofter og føtter – noe som har ført til store smerter.

– Jeg har vært fritatt fra deler av gymmen – og fått lov å ta lange pauser, sa Lars-Kristian til Norge IDAG. Han var sammen med sin mor på møtet – og sprang gjennom lokalet etterpå, så gledestårene trillet hos ham.

Gud er helbrederen

Etter en liten pause etter de to første fargene, begynte kunnskapsordene å komme – og det virket som om de ikke lot seg stoppe. Mellom førti og femti kunnskapsord ble gitt – om svært konkrete og spesifikke lidelser, blant annet en fot som var blitt brukket – og hadde ført til problemer med å gå med høyhælte sko.

– Men det er viktig, understreket Pedersen, at dere av og til må vurdere å rydde opp i livet – dersom dere søker helbredelse og ikke får del i dette. Å forvente helbredelse – for KOLS eller emfysem – mens man fortsetter å røyke som en skorstein, er ikke bra. Det viser forakt for Ham som helbreder – og det er ikke meg, sa Pedersen og understreket at det er Gud som helbreder.

Fikk hørselen tilbake

Lilly Olsen fra Stord, som hadde vansker for å høre noe som helst før forbønnshandlingen, ble momentant helbredet. Pedersens assistenter hadde før forbønnshandlingen opplevd å måtte snakke svært nær til øret hennes – for at hun i det hele tatt skulle høre.

Etter at Pedersen bad for fru Olsen – hørte hun tydelig på god avstand – og endatil hvisking, noe hun selv ga godt uttrykk for.

Langmøte

Det er mange som søker helbredelse, og Pedersen har som mål at forbønnshandlingene skal være gjennomført til midnatt – men heller ikke i år ble møtet fullført før uti de små timer. Klokken var blitt 04:10 før de siste ble bedt for, og møtet kunne avsluttes.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15