Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
- Husker ikke sist jeg var hos legen!

I FORM: Vally Solstad (75) fra Kåfjord takker Gud for at hun er helt frisk. Gjennom livet har Jesus helbredet henne en rekke ganger gjennom Svein-Magne Pedersens bønner. (FOTO: Privat)
Vally Solstad har blitt helbredet for både magesår, grå stær, revmatisme, prolaps og en rekke andre plager gjennom forbønn av Svein-Magne Pedersen i løpet av livet. I dag er hun i fin form og kan ikke huske sist hun var hos legen.

Vally Solstad er 75 år og kommer fra Samuelsberg i Kåfjord i Troms. Gjennom årene har hun fått forbønn av Svein-Magne Pedersen en rekke ganger og stadig opplevd at Gud har gjort under i hennes liv.

– Jeg har ikke vært hos legen på flere år. Det feiler meg ingen ting. De fleste eldre jeg kjenner, spiser medisiner i bøtter og spann, men det har jeg sluppet de siste årene, sier hun glad.

Vally kan fortelle at hun tidligere i livet har vært gjennom tunge tider med sykdom. I flere år slet hun blant annet med magesår.

– Årsaken til magesåret vet jeg ikke, men i 1973 var det så ille at jeg ble operert. Plagene forsvant i flere år, men rundt år 2000 begynte plagene å komme igjen. Smertene kom i bølger, og var intense som kniver. Jeg ble veldig redusert og orket ikke gjøre så mye. Heldigvis fikk jeg kortison som lindret smertene noe.

I 2003 hadde Svein-Magne Pedersen møte i Nordreisa i Troms. Det var et langt møte, og Vally fikk en plass langt bak i bønnekøen. Vally ble så dårlig at hun måtte legge seg i bilen for å hvile. Til slutt ble det endelig hennes tur.

– Da Pedersen ba første gangen, kjente jeg ikke noe. Han ba en gang til, og da kjente jeg en kald bølge gjennom kroppen. I samme øyeblikk forsvant smertene. Jeg har aldri vært så glad i mitt liv, sier hun.

På veien til møtet hadde Vally nesten ikke sagt et ord på grunn av smertene. Under hjemturen ble det nå en helt annen stemning, til tross for at klokken var over to på natta. Vally var i strålende form og pratet hele veien hjem til Samuelsberg.

Grå stær

I 2006 fikk Vally problemer med synet. – Jeg hadde synsforstyrrelser og måtte stadig blunke. Ofte rant det væske fra øynene, noe som var ubehagelig, spesielt om natta. Da kunne jeg våkne og kjenne at puta var helt våt, sier hun.

Vally dro til en optiker og tok en synstest. Han oppdaget at Vally hadde grå stær og sendte en henvisning til øyelegen. Han kunne bekrefte at hun hadde grå stær og bestilte operasjon på Universitetssykehuset i Tromsø. Det var nesten ett års ventetid. Like etter legebesøket ringte hun forbønnstelefonen til Svein-Magne Pedersen. I tiden etter følte hun at synet ble bedre.

I 2007 besøkte Pedersen Alternativmessa i Tromsø. Vally bestemte seg for å benytte anledningen og reiste dit. Der fikk hun på ny forbønn.

– I tiden etter følte jeg at synet ble normalt. Det var nå tre måneder til operasjonen, men jeg bestemte meg for å avlyse den. Jeg gikk heller til optikeren og tok en ny test.

– Du har øyne som en frisk person og har ikke lenger grå stær, var beskjeden hun fikk.

– I årene etter har jeg fått stadige innkallinger fra optikeren, men jeg har alltid sagt nei, for jeg har ikke behov for nye undersøkelser. I dag trenger jeg egentlig ikke briller og leser uten problemer. Gud gjorde virkelig et grundig arbeid med synet mitt.

Revmatisme

Vally Solstad har også i nesten 30 år av livet vært plaget med revmatisme. Det førte til smerter i ryggen, skuldre, armene og spesielt nakken. I tillegg hadde hun litt gikt.

– Jeg hadde en mild form for revmatisme og plagdes ikke slik som de som har leddgikt. Likevel var det vondt i perioder, og jeg brukte smertestillende tabletter som kortison, ibux og paralgin forte.

Høsten 2008 besøkte Svein-Magne Pedersen Alternativmessa i Tromsø på ny. Vally tok turen igjen og fikk forbønn.

– Da han ba, kjente jeg en varme i kroppen. Alle smertene forsvant, og de har ikke kommet tilbake. I tillegg ble jeg kvitt gullallergi. I to år hadde jeg reagert på metaller, spesielt gull. Jeg pleide å bli helt rød, men nå fikk jeg ikke lenger reaksjon.

Prolaps

For ti år siden opplevde også Vally å få en kraftig prolaps. Smertene var uutholdelige, og hun hadde isjiassmerter nedover beina. Hun måtte bruke en rekke smertestillende tabletter.

– Jeg ble sengeliggende i flere dager og klarte nesten ikke stå opp. Jeg trengte hjelp til alt. Til slutt ringte jeg forbønnstelefonen. Smertene forsvant, og jeg kunne glede meg over nok et mirakel, sier Vally.

I dag har ikke Valley vært syk på flere år.

– Jeg kan ikke huske sist jeg var hos legen. Gud har virkelig vært min lege. Jeg ringer fortsatt til Svein-Magne Pedersen, men nå er det for familie og venner.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15