Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vi møtte 300 foreldreløse barn – men glade tross alt

GLADE: Barna fra barnehjemmet i Chennai var svært takknemlige for arbeidet til MJL.
Svein-Magne Pedersen møtte rundt 300 foreldreløse barn under sitt besøk i India i påsken. Snart flytter barna inn i 14 barnehjem som Misjonen Jesus Leger har betalt for. genv

– Jesus is Lord, Jesus is Lord! ropte rundt 300 barn da Misjonen Jesus leger ankom byggeplassen med de 14 barnehjemmene som MJL sine støttepartnere har finansiert.

Et stort telt var satt opp på gårdsplassen, slik at barna kunne bli skjermet fra den brennhete solen. De 300 barna ropte, danset, klappet og sang. For mange var det en stor opplevelse at noen kom og tok bilder og filmet dem. Barna fikk også et festmåltid med indisk mat. Svein-Magne Pedersen og Folke Evensen, som også var med på turen, hjalp til å dele ut maten. Evensen har siden 1997 hatt jevnlig kontakt med SHT og gjort en stor innsats for å støtte stiftelsen økonomisk.

De 14 barnehjemmene i Chennai er MJL sitt andre barnehjemsprosjekt. Tidligere har vi bygget ti barnehjem i delstaten Orissa med plass til 1000 barn. De sto ferdig 22. juni i 2013, og rundt 700 foreldreløse barn bor der nå.

Byggingen av hjemmene i Chennai startet i fjor og vil etter planene stå ferdig til høsten. MJL oppfordrer derfor sine støttepartnere til å fortsette å gi gaver til prosjektet.

Mens barna venter på å få flytte inn bor de i midlertidige fosterhjem.

– Mange av barna har en dyster fortid. Alle er foreldreløse og har blitt forlatt på gatene eller sykehuset. En del av barna kommer fra de nordlige områdene i India hvor de har vær tvangsarbeidere i gruver, noe som er et alvorlig problem i India. Her jobber barna i trange gruveganger, langt under jorden. Arbeidsforholdene er svært utrygge og helsefarlige. Andre barn har vært ofre for prostitusjon, sier pastor K L, leder for SHT.

I India er det ulykke for familien hvis kvinnens første barn er ei jente. Mange jenter blir derfor satt vekk eller forlatt på sykehuset. Andre barn blir offer for illegal organdonasjon for vestlige kjøpere.

– Mange av disse barna hadde nok ikke vært i live om det ikke hadde vært for deres hjelp. De fleste av barna har ikke foreldre og er blitt behandlet som «søppel» av samfunnet. På barnehjemmet får de et sted å bo, mat, klær, kjærlighet, utdannelse og ikke minst Jesus, sier pastoren

STOR GLEDE: Nærmere 300 foreldreløse barn møtte opp for å vise sin takknemlighet da Svein-Magne Pedersen kom på besøk. Til høsten flytter de inn i de 14 barnehjemmene som støttepartnerne til Misjonen Jesus Leger har vært med på å betale.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15