Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Evangeliet har fremgang i India – tross massiv motstand

MØTER: Svein-Magne Pedersen hadde fire møter under sitt besøk i India. Mange ble frelst og helbredet.
De siste årene har motstanden mot de kristne i India økt betraktelig. Likevel går evangeliet frem. Under Svein-Magne Pedersens møter i Chennai ble en rekke mennesker frelst og helbredet.

I India har det åndelige klimaet endret seg betraktelig de siste årene. Med sine mange millioner guder, preger hinduismen over 80 prosent av befolkningen. For noen år siden kunne man likevel tale fritt om Jesus, men nå kan man risikere å bli arrestert dersom noen forkynner evangeliet på gatene. Noen politikere har sagt at innen 2020 skal kristendommen være borte fra India.

I løpet av oppholdet i India hadde Svein-Magne Pedersen fire møter i den indiske menigheten. To av møtene var friluftsmøter om kvelden og samlet mange mennesker. Mange tok imot Jesus, og flere ble helbredet.

En 15 år gammel jente med navn Anusiya hadde vært plaget med kalvbeinthet siden fødselen. Under forbønnen rettet beina seg mirakuløst opp, og hun kunne gå normalt. Folk med blant annet sykdommer i rygg, armer, knær, hode, mage og dårlig syn opplevde også å bli friske.

Enkelte steder i India er det vanskeligere å drive misjon. Pastor K.L. opplevde nylig å bli kidnappet og truet på livet da han besøkte delstaten Orissa, hvor Misjonen Jesus Leger har bygget barnehjem. En leder i en bibelskole ble også drept da han havnet i hinduenes hender. Likevel bryr myndighetene seg lite om befolkningen som tilhører de kasteløse. Her kan man nærmest drive misjon uten å vekke myndighetens harme for mye.

– Hverken makter eller myndigheter kan stoppe evangeliets fremmarsj i India, noe man ble vitne til under Pedersens besøk, sier pastoren bestemt.

HELBREDET: Anusiya (15) hadde vært plaget med kalvbeinthet siden fødselen. Nå gikk hun normalt og var strålende fornøyd.Hun var en av mange som ble helbredet.

FORBØNN: De fremmøtte fikk forbønn for sine plager, og mange ble helbredet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15