Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Besøkte dødens koloni:
– Nå starter vi misjon blant de spedalske

SPEDALSK: Det ble en gripende opplevelse da Svein-Magne Pedersen besøkte en spedalsk koloni utenfor Chennai. Der bor 210 spedalske mennesker som alle er utstøtt av samfunnet. Nå vil Misjonen Jesus Leger starte opp misjon blant Indias spedalske.
Under oppholdet i India besøkte Svein-Magne Pedersen en spedalsk koloni for spedalske. Synet som møtte ham ble en gripende opplevelse. Nå vil MJL være med på å støtte dette prosjektet.

Det var en trykkende, tung atmosfære som lå over den spedalske kolonien da Misjonen Jesus Leger kom på besøk. Der bodde totalt 210 spedalske mennesker, som alle var utstøtt og forlatt av sine familier. Med andre ord – uten håp og fremtid. Det var som å komme til dødens koloni, for de spedalske hadde kun få år igjen å leve. De tre barna som bodde i kolonien, ville nok aldri få vokse opp sammen med sin syke mor.

Mange har kun lest om spedalskhet i Bibelen, men sykdommen er langt fra utryddet. India er landet med flest spedalske i verden. I 2012 ble det registrert 190.000 tilfeller av denne sykdommen i verden, og 65 prosent var i India. (FHI)

Forbønn

Da Misjonen Jesus Leger ankom den lille kolonien, samlet de spedalske seg på en gresslette. En etter en kom de gående ut fra sine hjem. Mange manglet lemmer som føtter, fingre og tær. Med sprukne sår, inntullet i støvete bandasjer, satte de seg ned i skyggen på gressplenen mellom bygningene. Selv om de hadde store smerter, kunne man skimte et smil hos flere av de syke. Svein-Magne Pedersen fikk gleden av å dele ut såpe og tannkrem til hver enkelt. I tillegg ba han for alle de spedalske. Det gjorde inntrykk på de spedalske at noen ville legge hendene på dem og velsigne dem.

Ny misjonssatsing

Organisasjonen SHT driver ukentlig misjon blant de spedalske. Pastor KL forteller at mange av Indias spedalske bor i skogene, i fjellhuler og steder hvor de ikke kan smitte folk. De har ikke lov til å bo i byen, men kan komme for å tigge på dagtid. I I985 bygde myndighetene noen bygninger utenfor Chennai, hvor 210 spedalske kan bo.

Likevel er forholdene svært kummelig. Hver av dem bor på kun et par kvadratmeter og får kun ett måltid om dagen.

– SHT sørger for at de nå får legehjelp hver uke. Vi samarbeider med legestudenter som kommer og steller sårene til de syke, skifter bandasjer og gir dem smertestillende. I tillegg deler vi ut nødvendige toalettartikler som såpe og tannkrem, samt ekstra mat, sier pastoren. Han kan nå glede seg over at Misjonen Jesus Leger vil gå aktivt inn og støtte dette arbeidet økonomisk.

– Vi er takknemlig for støtten fra Misjonen Jesus Leger. Vi ønsker å sette Salme 147:3 ut i praksis. Her står det: «Han forbinder deres smertefulle sår». I tillegg sier Jesus at vi skal «rense de spedalske». Mange av de spedalske har blitt frelst gjennom den kjærligheten vi har vist til dem i praksis, sier pastor Lazarus.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15