Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mary Best var nesten blind:
– Nå ser jeg utrolig bra!

KLART SYN: I syv år var Mary Bast fra Asker nesten blind på høyre øyet. I tillegg gikk hun med daglige hodesmerter og ingen leger eller smertestillende kunne hjelpe henne. På Mirakellørdag i mars i år fikk hun synet tilbake, og hodesmertene forsvant da Jesus helbredet henne.
Siden en alvorlig bilulykke i 2008 hadde Mary Bast (58) fra Asker, vært nesten blind på det høyre øyet. I tillegg gikk hun med daglige hodesmerter. Da hun fikk forbønn på Mirakellørdag, ble synet godt og hodesmertene forsvant.

– Jeg ser, det er helt sant, jeg tuller ikke, gjentok Mary Bast flere ganger etter at hun fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen på Mirakellørdag 23. mars i år. Hun kunne nesten ikke tro det var sant og gikk bakerst i salen for å teste ut synet. På 30 meter avstand, og med hånden over det friske øyet, kunne hun nå lese hva som sto på storskjermen. Gud hadde gitt henne synet tilbake på det venstre øyet som hadde plaget henne de siste syv årene.

Ulykke

Det dårlige synet til Mary oppsto etter en dramatisk bilulykke 18. desember i 2008. Mary var på vei til Brendsrudtoppen der hun skulle stå vakt ved Frelsesarmeens julegryte. Da hun krysset et fotgjengerfelt over Drammensvegen med ryggsekk og koffert, kom en bil som ikke klarte å stoppe i tide.

– Den traff meg i stor fart, og jeg ble kastet mot frontruten hvor jeg slo ansiktet, og fløy deretter fire meter gjennom luften og traff bakken. Jeg mistet bevisstheten, men våknet etter en stund med store smerter i hele kroppen.

På sykehuset ble det bekreftet åtte ribbeinsbrudd, samt skader på både leveren, tynntarmen, lungene, nyrene, nesen og øyet. I tillegg fikk hun hjerneblødning, og situasjonen var kritisk i noen timer.

– I tiden etter oppdaget jeg at synet på høyre øyet var svært dårlig, og jeg så bare en skygge. Jeg ble deprimert og følte at livet var ødelagt. Jeg gråt mye. Vondt gjorde det også, sier hun.

Mary var hos to øyespesialister, men begge sa at det ikke var noe å gjøre. Hvis hun hadde vært et barn, kunne de kanskje operert henne. Synet på venstre øyet var heller ikke perfekt, og hun måtte bruke briller med forsterket linse.

Hodesmerter

På grunn av ulykken fikk Mary en rekke plager, og hun ble derfor uføretrygdet. Spesielt ille var smertene i hodet. Hver dag gjorde det vondt, og hun måtte ta en hel del smertestillende.

– Jeg slet med å sove og våknet om natten med store smerter som gikk fra hodet og nedover til skulderen på høyre side. I begynnelsen tok jeg mengder med smertestillende. Jeg kunne ta 20 paracet om dagen, fire om gangen. Etter hvert fikk jeg paralgin forte og morfintabletter, men det hjalp ikke mot de grusomme smertene.

Mirakellørdag

Lørdag 23. mars reiste Mary til Vennesla for å delta på Mirakellørdag. Etter at Pedersen hadde prekt et par timer, samt en matpause, begynte han å be for folk. Under forbønnen ble det vist vitnesbyrd og bibelvers om helbredelse på storskjermen. Mary satt langt foran og prøvde stadig å teste synet for å se hva som sto der, men det var helt umulig.Rundt klokken ni på kvelden ble det hennes tur for forbønn.

– Da Pedersen begynte å be, ble jeg fylt av en intens varme. Normalt er jeg en person som fryser lett, men nå ble jeg så varm at jeg begynte å svette. Plutselig oppdaget jeg at synet var blitt så godt. Jeg kunne ikke tro det var sant.

Mary gikk så bakerst i salen for å teste ut synet. Der leste hun fra 30 meters avstand hva som sto på storskjermen.

– Det er fantastisk! sa hun flere ganger med tårer i øynene. I tiden etter har hun heller ikke tatt en eneste smertestillende tablett for hodeplagene.

Hverdagen har blitt som ny. Også mageplagene hun har slitt med er mye bedre.

To måneder etter møtet er også synet fortsatt godt.

– Nå både ser jeg og leser uten problemer. Takk, Jesus, for all hjelp, og takk til Misjonen Jesus Leger for all forbønn.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15