Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Bihulebetennelse

I 1955 begynte jeg å bli plaget med bihulebetennelse. Hver gang jeg var forkjølet fikk jeg bihulebetennelse. For tre–fire år siden ringte jeg for å få forbønn for denne lidelsen. Litt etter litt kom bihulebetennelsen bort. Siden da har jeg vært god, og det er jeg glad for.

«Mitt barnebarn fikk angst»

Mitt barnebarn på ni år fikk plutselig angst. Han torde ikke å ligge alene om natten. Han kaldsvettet og sov dårlig. Derfor ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Samtidig forsvant angsten fra mitt barnebarn. Det er nå et halvt år siden han ble helbredet.

Krystallsyken

Min sønn fikk krystallsyken og var mye svimmel. Svimmelheten kom og gikk. Av legen fikk han informasjon om hvilke øvelser han skulle ta til hjelp mot krystallsyken. Men det hjalp ingen ting. På denne tiden ringte jeg til deg og fikk forbønn for krystallsyken hans. Min sønn visste ikke noe om det. Kort etterpå fortalte han at han ikke lenger kjente noe til svimmelheten. Da fortalte jeg ham at jeg hadde ringt til deg og fått forbønn for denne lidelsen. Han trodde da at Gud hadde helbredet ham. Nå er humøret igjen på topp. Det er tre–fire år siden han fikk krystallsyken. Han ble helbredet for fire–fem måneder siden og har vært god siden da.

50 år med rygglidelse

I 50 år har min søster plagdes med ryggsmerter. Da hun var yngre, falt hun og slo seg. Hun er 87 år nå. Hun hadde vansker med å gå og vansker med å komme seg ut av sengen. Det var vondt å sitte og å ligge. Smertene tiltok med alderen. For en måned siden ringte jeg til deg, og du ba for henne. Rett etter forbønnen begynte hun å bli god. Kort tid senere var hun blitt helt god. Nå kjenner hun ingen smerter i ryggen.

Frossen skulder og gode bein

Jeg er revmatiker og har hatt betennelse i de små og mellomstore blodårene. Dette slo ut i frossen skulder. Den høyre skulderen ble stiv og vond. Jeg kunne ikke bevege armen ut fra kroppen. Legen min sa at det kunne ta ett år før jeg ble god igjen. I tillegg hadde jeg vondt i føttene etter et lårhalsbrudd. I august 2013 ringte jeg til deg og fikk forbønn for min frosne skulder. En uke senere oppdaget jeg plutselig at jeg kunne løfte armen over hodet! Samtidig ble jeg god i beina som jeg hadde vært smertefull vel et halvt år. Det var svært plagsomt. Men nå kan jeg springe i trapper, frisk og fin.

Betennelse i et kne

I mai 2013 begynte jeg å få smerter i mitt venstre kne. Røntgenbilder ved Sandnessjøen sykehus viste litt slitasje. Legene fant også ut at kneet var betent. Det var hovedårsaken til smertene. Smerten i kneet var så stor at jeg haltet når jeg gikk. Jeg hadde problemer med å få foten opp i senga om kvelden. Det smertet både dag og natt. I august dette året så jeg på «Miraklet er ditt» på Visjon Norge. Da du ba for syke, la jeg min hånd mot tv-skjermen. Dagen etterpå våknet jeg helt frisk i kneet. All smerte var kommet bort. Siden da har jeg vært god.

Følelsesløse føtter – gode etter 20 forbønner

Jeg frøs mye på beina da jeg var i militæret. Det samme gjorde jeg som fisker. Dette førte til at jeg mistet følelsen under føttene mine. Det føltes som om jeg gikk på puter. I ti år har jeg hatt denne lidelsen. Legene sa at nervetrådene under føttene var ødelagte. «Du kommer aldri til å få igjen følelsen under føttene,» sa de til meg. I fjor begynte jeg å ringe til deg. Jeg ringte flere ganger med jevne mellomrom, i alt 15–20 ganger. Sist jeg ringte til deg var for to måneder siden. Så begynte ting plutselig å skje. For tre uker siden begynte jeg å få følelsen tilbake under føttene. Jeg begynte å kjenne varme. Nå er det bare den ene stortåa som er svak. Resten er blitt normalt.

Kraften fra en salveduk fjernet astmaen

Mitt barnebarn på åtte år har hatt astma siden to-årsalderen. Han kunne ha forferdelige hosteanfall. For tre måneder siden ringte jeg til deg og fikk tilsendt en salveduk. Hans mor la salveduken under hodeputa hans en kveld. Dagen etter var han helt god! Han var blitt så blid og opplagt etter at han ble helbredet. Nå puster han normalt og kjenner ingenting til astmaen. Vi er alle enige om at et mirakel har skjedd med gutten.

Urinsyregikten slo ut i den høyre foten

I tre–fire måneder gikk jeg med urinsyregikt i kroppen. Den slo ut i min høyre fot. Her var det store smerter og hevelse. Her var det kroniske smerter. Noen ganger var det så vondt at jeg ropte høyt. Jeg ringte da til deg og fikk forbønn. Dagen etter ble jeg frisk! Før hadde jeg problemer med å ta på meg sokkene. Men dagen etter forbønnen kunne jeg ta på meg sokkene uten noe problem. Legen syntes det var merkelig at jeg ble god så fort. «Nå ser jeg at du er blitt frisk,» sa legen på en kontroll to dager etter at jeg fikk forbønn av deg. Men jeg sa ikke noe om forbønnen til ham. Siden da har jeg vært frisk.

«Jeg la min hånd mot din …»

Jeg har ofte vært plaget med forstoppelse i tarmene. Så en dag fant jeg på å legge min hånd mot din i boken Legende kraft. Da gikk det en strøm gjennom kroppen min. Dessuten ble jeg varm i ansiktet. Da ble jeg helbredet for forstoppelse. Nå har jeg normal avføring.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15