Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fra halv til HEL-bredet

BRILLELØS: Etter 46 år med briller er ikke 72-år gamle Kari Kvarme fra Frosta avhengig av briller lenger. Både grå stær, forkalkning og skjeløydhet er forsvunnet etter forbønn. FOTO: Privat
Gjennom de siste årene har synet til Kari Kvarme (72) fra Frosta stadig blitt bedre. Etter 46 år med briller, kan hun nå se godt uten briller. – Det er ikke vits i å gi seg før en er helt helbredet, sier hun glad.

I 1963 ble Kari Kvarme utsatt for en trafikkulykke, noe som ga henne problemer med synet. Fra den dagen var hun avhengig av briller. I 1976 ble hun på ny utsatt for en bilulykke, noe som gjorde at hun begynte å skjele på høyre øyet. Hun skjelte så mye at til og med det sterkeste prismeglasset til optikeren ikke kunne hjelpe henne.

– Øyenlegen sendte meg til en ortoptist som skulle lære meg å trene opp øyet, slik at det kanskje kunne bli bedre. Jeg fikk mange treningsoppgaver, men dette orket jeg ikke, så jeg avsluttet det hele.

For Kvarme var det alltid en utfordring å finne riktige briller. Det var aldri lett å lese, noe som gjorde jobben som lærer slitsom. I tillegg så hun dobbelt uten briller og hadde skjeve hornhinner. Brilleseddelen var derfor alltid fylt opp med ulike tall som beskrev alle feilene med øynene hennes.

– Briller har jeg alltid vært avhengig av. Det var det første jeg tok på meg om morgenen, og det siste jeg la fra meg om kvelden.

Grå stær og fibrose

I 2008 begynte Kvarme å se mange sorte prikker som «danset» rundt i synsfeltet, og noen ganger kom synsfeltet bort når hun skulle lese eller gjøre håndarbeid.

Den 9. juni 2008 var hun til kontroll hos legen. Der fikk hun påvist grå stær og forkalkning. Øyenlegen forklarte at forkalkning var en øyensykdom hvor synet kunne sammenlignes med å se gjennom krøllete cellofanpapir.

– Jeg var ikke høy i hatten da jeg gikk fra legen, selv om han prøvde å trøste meg. Nå hadde jeg fått to nye øyesykdommer i tillegg til skjelingen og skjeve hornhinner.

Tiden gikk, og i november 2009 skulle Kvarme til ny kontroll av synet. Hun hadde planer om å ringe forbønnstelefonen til Svein-Magne Pedersen, men hun bare utsatte det. Til slutt kom dagen, og da var det for sent å ringe, men Kvarme kom på en «nødløsning» som hun kaller det.

– Jeg fant frem boka Legende dråper av Svein-Magne Pedersen. På den ene siden er det et bilde av hånda hans og jeg la denne på øynene mine. Videre ba jeg en enkel bønn om helbredelse for både forkalkning, grå stær og skjeling.

Til både Kvarmes og øyenlegens store overraskelse var synet blitt nesten helt perfekt. Hun så alle bokstavene på den nederste linja, og både grå stær og forkalkning var borte. Også skjelinga var bedre. Med briller ville synet bli hundre prosent klart.

Kvitt skjeling

Kvarme hadde nå fått en ny og styrket tro og ville derfor vente med å kjøpe briller. Hun ringte Pedersen for å bli helt kvitt skjelingen. Etter hvert begynte andre ting å skje. De gamle brillene begynte å bli dårlige. Før så hun dobbelt uten briller, men nå var det motsatt. Kvarme ble ivrig etter å få ny kontroll, men først i mars i 2010 fikk hun time. Like før hun oppsøkte legen, ringte hun forbønnstelefonen til Pedersen.

Hos legen fikk hun en gledens nyhet. Kvarme trengte ikke lenger prismeglass for skjeling i brillene. Det minste glasset ville heller gjøre det verre.

– Jeg fortalte da at jeg hadde fått forbønn. Legen svarte at det måtte være guddommelig kraft som hadde helbredet øynene mine. En ny kontroll i desember 2011 viste også at de skjeve hornhinnene var mindre skjeve.

Prøvelser

I mai 2012 fikk Kvarme et lite tilbakeslag da legen konstaterte at grå stær og forkalkning hadde kommet tilbake. Det skulle være ny kontroll om et år. Kvarme ble veldig lei seg, men ville ikke gi opp. Hun stolte på Gud og søkte ny forbønn.

Den 12. juni 2013 kunne øyenlegen fortelle at grå stær og forkalkning var forsvunnet på ny. På det høyre øyet så hun nå hundre prosent klart og på venstre øye nesten hundre prosent klart. Dessuten var synsfeltet blitt veldig vidt.

– Jeg takker Jesus for det han har gjort. I 46 år gikk jeg med briller, men etter 2012 har jeg egentlig ikke hatt bruk for det, selv i en alder av 72 år. Når folk møter meg uten briller, er det ikke rart at de spør. Da får jeg anledning til å fortelle hva Jesus har gjort.

Når Herren opererer, er det finkirurgi. Jeg takker ham hver dag. Mitt råd til de syke er å ikke gi seg om en bare er halv-bredet, men bli hel-bredet!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15