Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
25 søkte frelse i Sortland

FOLKSOMT: Tross dårlige værprognoser hadde mange møtt opp til helbredelsesmøter i samfunnshuset i Sortland hvor Svein-Magne Pedersen talte.
Helgen 14.–15. februar besøkte Svein-Magne Pedersen byen Sortland i Vesterålen og hadde helbredelsesmøter der. Rundt 25 personer søkte frelse og flere fikk erfare at Gud er deres lege.

En uke før Svein-Magne Pedersen skulle besøke Sortland hadde orkanen «Ole» herjet over Nord-Norge, og en ny storm var varslet. Derfor var det svært usikkert om folk ville våge seg utendørs i snø og vind og reise på helbredelsesmøte. Gud viste likevel at han hadde kontrollen, og mot slutten av uken endret værvarslet seg drastisk. I løpet av helgen ble det sol og oppholdsvær, og på kvelden kunne også nordlyset vise seg frem i all sin prakt.

En time før møtet var det svært folksomt utenfor samfunnsalen i kommunehuset. Rundt 250 personer møtte opp i løpet av helgen. Mange hadde reist langt, men som nordlendinger flest, var de vant med lange avstander. De fleste kom fra områdene rundt Sortland som blant annet Øksnes, Andøya, Kvæfjord, Lødingen, Melbu, Hadsel og Bø. Noen hadde reist lengre som fra Narvik, Harstad, Svolvær, Bardufoss og Tromsø. Et ektepar reiste helt fra Karasjok for å få forbønn. Likevel kunne ingen måle seg med 29-åringen fra Stjørdal. Han kjørte nesten 1700 kilometer tur-retur for å komme på møte. Der ble han også frelst. Totalt søkte rundt 25 personer frelse. Lyset fra evangeliet skinte derfor sterkt over Sortland denne helgen.

Dobbeltsyn
I løpet av helgen ba Pedersen for syke langt ut i de sene nattetimer. Til sammen varte møtene i 19 timer. Folk med dårlig syn, leddgikt, hjerteflimmer, dårlig hørsel, øresus, pustevansker, kneslitasje, samt rygg-, nakke – og skulderplager vitnet om at de ble berørt av Guds helbredende kraft. Jan Ole Andersen fra Andenes hadde i over 15 år slitt med en sjelden øyensykdom. Den medførte blant annet dobbeltsyn, noe som var svært slitsomt.

– Jeg måtte blant annet bruke lapp på det ene øyet eller en spesiallinse når jeg kjørte bil. Hvis ikke så jeg dobbelt og ofte så jeg faktisk tre – og firedobbelt av biler jeg møtte på veien. I tillegg tålte jeg lite sollys og måtte bruke solbriller ute. Under møtet fikk Pedersen et kunnskapsord om dårlig syn. Jan Ole var ute en tur, men da han kom inn, fortalte kona hva Pedersen hadde sagt. Da Pedersen ba for ham, kjente han varme og øyet åpnet seg.

– Nå er dobbeltsynet forsvunnet, og jeg tåler sollys. Det er helt fantastisk, og jeg er så takknemlig til Gud og Svein-Magne Pedersen.

Vond nakke
Gro Johansen fra Stokmarknes hadde gått med nakkeplager i to år. MR-bildene viste slitasje, og ofte var hun sykemeldt. Hver dag tok hun tre paracet på 1000 milligram.

– Det var svært vondt å snu på nakken, og spesielt opp og ned. Det hindret meg en del i hverdagen. Da Pedersen ba for meg, ble jeg utrolig varm, og mannen min kunne kjenne det da han la hånden på nakken min. Smertene forsvant momentant, og jeg fikk en hvile og ro i kroppen. Jeg tviler ikke på at Gud kan helbrede, for det har jeg opplevd før også i familien, sier hun glad.

Johansen forteller at sønnen hennes ble helbredet for allergi for tre år siden, etter at hun ringte forbønnstelefonen. Han brukte tre allergimedisiner og tålte ikke dyr, pollen eller husstøv. Ofte ble han tungpustet, tett i nesen og sliten.

– Da Pedersen ba, sto han ved siden av telefonen, og plutselig ble sønnen min så lett i brystet. Kort tid etter kuttet legen ut to medisiner. Jeg ringte for å få forbønn en gang til, og da kunne han kaste den siste medisinen også. Legen forsto lite, for han kjente godt til familiens astmaproblemer. Vi har mye å være takknemlige for, sier Gro Johansen.

Polske helbredelser
Ewa Pieprz opplevde noe helt spesielt i løpet av møtet. Hun er opprinnelig fra Polen, men bor nå i Sortland. Ewa satt i salen med bruddsmerter i armen etter et fall på isen. Til daglig jobbet hun som renholder, men det var nå blitt svært vanskelig å utføre. Når hun kjørte bil, gjorde det også vondt. Hun hadde nå vært sykemeldt en stund, men følte ikke at armen ble bedre. Ewa hadde aldri hørt om Pedersen før, og spurte derfor Gud om Pedersen virkelig var en salvet person.

– I samme stund hørte jeg en stemme i mitt indre som sa «ja, det er han», og plutselig kjente jeg en kraft som gikk inn i armen, og smertene forsvant. Jeg ble så glad, og jeg begynte å le høyt, fylt av Den Hellige Ånd.

Violetta Jenssen er søsteren til Ewa, og det var hun som tok Ewa med seg på møtet. Hun satt ved siden av søsteren da hun ble helbredet.

– Jeg er så glad på hennes vegne. Nå er hun tilbake i jobb igjen. Pedersen har jeg vært i kontakt med før, for datteren min ble helbredet for astma under et møte i Melbu i 1997. Hun var åtte år og brukte astmaspray, men etter forbønnen ble hun frisk. Det er fint å se at Gud virker gjennom Pedersen fortsatt, sier Jenssen. Også venninnen hennes, Theresa Zielinska, opplevde å bli god etter å ha vært plaget med smerter i ryggen i over et år.

Drøm ble virkelig

Pedersens møter ble holdt i Sortland, som er en by og kommune på rundt 10.000 innbyggere i Vesterålen i Nordland. Byen har for øvrig fått navnet «den blå byen» etter at kommunen startet et kunstprosjekt i 1999 der flere av byens bygninger ble malt blå. Mange turister kommer fra hele verden for å se på kunstverket. Ragnar Hoff er en av lederne i Baptistkirken Lys i nord i Sortland som sto bak arrangementet. Han var svært glad for alt som hadde skjedd under Pedersens besøk.

– Det har vært en helt fantastisk helg, langt ut over det vi hadde forventet. Da stormen kom, trodde vi at bare noen få ville møte opp, men heldigvis kom finværet. Over 25 mennesker søkte frelse, og mange ble berørt av Guds helbredende kraft. Jeg tror dette kan være et gjennombrudd. Det nordnorske folket lengter etter slike møter hvor Gud kommer og berører folks hjerte og liv, sier Hoff. Han kan også fortelle at en gudgitt drøm om natten var bakgrunnen til at Pedersen ble invitert.

– Det var en opplevelse jeg hadde i juli i fjor. Jeg hadde en drøm om at jeg og Svein-Magne Pedersen satt og pratet sammen. Av og til reiste han seg opp og gikk rundt og betjente folk i rommet. Dette gjorde han flere ganger mens vi pratet. Den Hellige Ånd var sterkt til stede, og jeg fikk et budskap i tunger. I løpet av drømmen snakket vi om å ha møter i Sortland i februar. Da jeg våknet, kjente jeg fortsatt Guds nærvær. Jeg kontaktet Pedersen, og sammen ble vi enige om å arrangere en møtehelg i februar. Nå kan vi si at helgen ble en suksess. Jeg føler vi har fått bekreftet at Gud har store planer for Sortland og Vesterålen, avslutter han glad.

DRØM: Ragnar Hoff og kona Siv Hege er noen av lederne i Baptistkirken Lys i nord i Sortland. Ragnar fikk en guddommelig drøm om at Pedersen skulle komme, og drømmen ble til virkelighet. (F.v.: Siv Hege Hoff, Ragnar Hoff og Svein-Magne Pedersen)

MIRAKELSYN: Jan Ole Andersen (47) fra Andenes strålte av glede etter at dobbeltsynet forsvant da Svein-Magne Pedersen ba for ham.

FRISK: Ewa Pieprz (t.v.) fra Sortland opplevde en kraft som gikk inn i armen hennes da Pedersen talte, og armen ble god. Venninnen, Theresa Zielinska (midten), ble helbredet i ryggen. Violetta Jenssen (t.h.) var den som hadde invitert dem med på møtet.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15