Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 80 frelst i Trøndelag i 2014

BRA OPPMØTE: Mye folk møtte opp da Svein-Magne Pedersen hadde møter i Trondheim sentrum. Over 20 søkte frelse, og flere ble helbredet.
Helgen 27.–28. september i fjor besøkte Svein-Magne Pedersen Trondheim by. Over 20 personer søkte frelse. Dette var Pedersens andre besøk i distriktet i fjor, og totalt sa over 80 personer ja til Jesus i Trøndelag i 2014.

Nærmere 300 personer møtte opp i Baptistkirken i Trondheim da Svein-Magne Pedersen hadde helbredelsesmøter den siste helgen i september i fjor.

Det var den nystartede menigheten Glory House som sto bak arrangementet sammen med Misjonen Jesus Leger. I tillegg hadde Baptistkirken i byen stilt sine lokaler til disposisjon til stor velsignelse for arrangøren.

Glory House er en internasjonal menighet og ledes blant annet av pastor Jimmy Bervell fra London. De har begynt å ha ukentlige møter i Trondheim med fokus på bønn, helbredelse og profetiske gaver.

Gospelsanger Paddy Padayachee fra Sør-Afrika var også til stede på møtene og fremførte flere flotte lovsanger. Padayachee besøkte også Norge i november 2012 da han holdt en fem uker lang turne. Da deltok han også på noen av Pedersens møter.

Pedersen forkynte Guds ord med stor frimodighet, og på slutten av møtene var det i alt over 20 personer som ga til kjenne at de ønsket å bli frelst. Flere registrerte navn og adresse slik at Misjonen Jesus Leger og arrangøren kan tilby oppfølging.

I begynnelsen av februar i fjor besøkte Pedersen Nordisk Bønnesenteret i Levanger og Stjørdal Misjonskirke. Over 60 personer sa ja til Jesus. Det betyr at over 80 personer søkte frelse på Pedersens møter i Trøndelag i fjor.

Rygg og arm

De to møtene varte til sammen rundt 20 timer. Utover kvelden ba Pedersen for de syke, og flere vitnet om at de hadde blitt berørt av Guds kraft.

Ruth Kongshaug hadde reist nesten 30 mil fra Ålesund i sterk storm for å være med på møtet. Hun hadde nesten hele livet slitt med en vond korsrygg. Som liten klarte hun nesten ikke å sitte ved skolepulten. Når hun belastet ryggen, var det svært vondt. Å stå bøyd var nesten umulig.

– Det var snakk om slitasje i ryggen, og jeg har vært til mye behandling hos fysioterapeut og kiropraktor. Gjennom hele livet har jeg vært hjemmeværende blant annet på grunn av ryggen. I tillegg har jeg hatt problemer med hofta.

Kongshaug hadde også levd med en vond arm de siste fem årene. Det fikk hun da hun snublet i en gulvmatte på en buss. Hun ramlet nesten ut av bussen, men armen festet seg i en dørstang og ble skadet.

– Jeg klarte nesten ikke løfte armen, og det var smerter hver dag. Jeg måtte stadig trene og gå til behandling. Kiropraktoren brukte laser.

Da Pedersen ba for henne, ba han først for armen hennes som ble god. Han skulle egentlig begynne å be for neste person da han plutselig sa: – Du har vondt i ryggen og, du!

Da han la hånda på ryggen hennes, kjente hun en merkelig prikking og plagene forsvant delvis. I dagene etter ble ryggen bedre. En natt opplevde hun plutselig at ryggen rettet seg opp. Etter det har ryggen vært helt fin.

– Det var fantastisk å ikke kjenne smerter. Det føles ut som den nedre delen av ryggen har blitt helt ny. I tillegg skjedde det noe annet merkelig. Den siste tiden hadde jeg gått med en kul på den øverste nakkevirvelen, men etter forbønnen forsvant kulen, sier hun glad.

Kongshaug ble også helbredet for astma da Pedersen hadde møte i Ulsteinvik i 2013.

– Legen har selv skrevet i journalen sin at jeg har blitt frisk etter forbønn av Svein-Magne Pedersen. Jeg la vekk fem ulike medisiner etter møtet, så jeg har stor tro på helbredelse, og det gjelder å ikke gi opp, men søke Gud.

Dobbel helbredelse

Sølvi Gimse fra Trondheim hadde i mange år slitt med en arvelig og kronisk gikt i lysken. Det medførte smerter, spesielt om høsten og vinteren. I tillegg fikk hun kneslitasje for syv år siden, og den siste tiden hadde hun haltet av smerte.

– Jeg har jobbet som servitør og stuepike i 30 år. Da var jeg i full aktivitet, og det har belastet kroppen. Smertene gjorde at jeg måtte være forsiktig med å gå, spesielt i trapper. Av og til kunne det smelle i kneet, noe som gjorde svært vondt. Til slutt skiftet jeg yrke og jobber nå som møbelselger, men det ble ikke noe bedre av den grunn, sier hun.

Da Pedersen ba for henne, forsvant alle smertene momentant i løpet av sekunder. En deilig varme strømmet gjennom kroppen hennes. Også den vonde nakken ble god. Noen dager etter møtet skjedde det også noe spesielt.

– Jeg var på jobben og satte meg ned for å hvile på en stol. Plutselig kom den samme varmen som jeg kjente da Pedersen ba. Jeg ble glohet i knærne, og det var som Gud ga meg en dobbel berøring.

Gimse innrømmer at hun er opptatt av alternativ behandling og healing, men har ikke opplevd kraft av denne typen før.

– Gudskraften som Pedersen formidler er en helt annen kraft enn det jeg kjenner til. Jeg er utrolig takknemlig. Nå kan jeg danse ned trappen hjemme. Jeg hinket også på foten foran flere i familien for å vise hva som hadde skjedd. De ble svært overrasket, sier hun.

På møtet i Trondheim vitnet også andre om at Gud rørte ved deres helse, blant annet folk med plager i nakke, rygg, knær og dårlig hørsel.

HELBREDET: Ruth Kongshaug fra Ulsteinvik hadde nesten hele livet gått med en vond rygg. Også den ene armen hadde vært smertefull de siste fem årene. På møtet ble hun helbredet etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15