Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Moldova i Guds hjerte

BESØK: I fjor høst besøkte Svein-Magne Pedersen menigheten Nådens Pakt i Moldovas hovedstad Chisináu. Gud viste sine store kjærlighet i løpet av helgen hvor mange mennesker fikk oppleve Guds kraft. (f.v. Shtefan Zamora, pastor, Marta Dovgaliuc, tolk, Svein-Magne Pedersen, Wladimir Liulcenco, misjonær)
Helgen 24.–27. oktober i fjor besøkte Svein-Magne Pedersen Europas fattigste land som er Moldova. Der viste Gud sin store nåde, og mange sterke helbredelser fant sted. Flere tok også imot Jesus.

Over fire år etter at Svein-Magne Pedersen besøkte Moldova sist var han nå tilbake i hovedstaden Chisináu med sine 800.000 innbyggere. Ved forrige besøk var det sommer og sol, men nå i oktober i fjor hadde vinterkulden allerede begynt å sette inn. På kvelden krøp gradestokken under null, men heldigvis uteble snøværet som meteorologene hadde spådd.

De siste årene har Misjonen Jesus Leger støttet den evangeliske menigheten «Nådens Pakt» og deres arbeid. Pedersen prekte på to møter, og flere ble frelst og tok i mot Jesus.

Møtene ble holdt i en teatersal som var en del av et gammelt krigsmuseum. Menigheten var i fyr og flamme for Pedersens besøk. Under lovsangen danset og klappet de rundt i lokalet, mens noen vaiet med et norsk og moldovsk flagg.

Helbredelser i kø

Etter møtene ba Pedersen for de syke, og mange ble helbredet. Til tider virket det som nærmest alle ble berørt av Guds helbredende kraft.

Under søndagens møte opplevde 17 år gamle Diana å få synet tilbake. På høyre øyet så hun bare 25 prosent og på venstre side 17 prosent. Hun trengte egentlig operasjon, men våget ikke utføre noe inngrep i frykt for å miste alt synet. I tillegg var det svært dyrt. Hele livet hadde hun sett dårlig, spesielt fra lange avstander. Da Pedersen ba for henne, kom plutselig tårene strømmende, og strålende glad fortalte hun at synet var blitt hundre prosent godt. Nå kunne hun se hva som var på andre siden av rommet.

– Jeg er så lykkelig. Takk Jesus, som ga meg hundre prosent syn, sa hun med tårer i øynene.

Etterpå hadde hun ingen problemer med å lese fra Pedersens traktat Fem minutter til himmelen som var oversatt til russisk. Det gjorde hun uten briller! I tillegg ble hun også god i ryggen, som hun hadde vært plaget med i lengre tid. Helbredelsen satte standarden for møtehelgen. Flere andre fikk også godt syn, og en etter en vitnet folk om at Gud rørte ved deres helse.

Flere helbredelser

Før møtet begynte opplevde Pedersen at Gud viste ham en kvinne som hadde smerter i halsen. Under møtet delte han dette kunnskapsordet. Ei kvinne som hadde vært plaget med halsen i 15 år ga seg til kjenne. Da Pedersen ba for henne etter talen, ble hun helt god.

En kvinne ved navnet Ludmilla hadde i mange år slitt med hodeplager og hukommelsen etter et stygt fall i barndommen. Gjennom oppveksten hadde hun også opplevd traumatiske ting. I løpet av møtet tok hun imot Jesus. Da Pedersen ba for henne, opplevde hun at noe ondt for ut av henne.

– Nå føler jeg meg fri, sa hun strålende glad.

En mann ved navnet Jorgin hadde i ti år slitt med menisken. Han hadde blant annet jobbet for Sirkus Arnardo i Norge. Her hadde han vært med på å rigge opp og ned sirkusteltet, noe som hadde vært anstrengende for kroppen. I den senere tid jobbet han med biler i Tyskland. Jorgin var en av de siste som fikk forbønn, og Pedersen ba en kort bønn på ti sekunder for menisken. Gud viste sin store nåde og helbredet også ham.

– Slava, slava Jesus, sa Jorgin, som betyr «pris, pris Jesus» på russisk.

Også mange andre ble helbredet for sine plager blant annet i mage, hode, nakke, knær, rygg og hjerte. Nylig rapporterte menigheten i Moldova om at folk fortsatt vitner om ting som skjedde under Pedersens besøk.

Fattige, men glade

I 2014 var Moldova ifølge FNs HDI-liste (Human Development Index) på plass nummer 114 (av 187 land i verden) i forhold til menneskelig utvikling og levekår. I selve Europa var de nederst på listen og dermed ansett som Europas fattigste land. Gjennomsnittslønnen i Moldova ligger på rundt seks dollar om dagen. Mange mennesker har likevel langt mindre å rutte med.

I landet tilhører over 90 prosent den ortodokse kirke, men der forkynnes det lite om Jesus. I følge organisasjonen «Operation World», som fører statistikk over misjonsarbeid i verden, er det nærmere 3,7 prosent evangeliske kristne i landet. Likevel regner man med at 20.000 kristne har reist ut av landet. Dette er også et generelt problem for Moldova. Over en million av landets befolkning har reist til ut og jobber nå i et annet land, fordi det ikke finnes jobbmuligheter i Moldova.

Til tross for de dystre tallene viste menigheten stor glede, begeistring og generøsitet. Pedersen ble møtt med stor takknemlighet for det som hadde skjedd, samt den økonomiske støtten som Misjonen Jesus Leger bidrar med.

Misjonen Jesus Leger støtter også misjonærparet Tanja og Wladimir Liulcenco. De har to døtre som er gift og bor i Norge. Wladimir driver misjon i fengslene. Flere hundre fanger har fått klær og toalettartikler og ikke minst fått høre om Jesus. Mange har blitt frelst, og Wladimir har hjulpet flere i arbeid når de kommer ut fra soning.

Tanja jobber ved et barnehjem i hovedstaden. Mandag besøkte også Pedersen dette hjemmet som stiftelsen har vært med på hjelpe økonomisk. Der bodde over 160 barn, og mange er syke og bor der fordi foreldrene ikke klarer å ta seg av dem. Andre er foreldreløse eller foreldrene har forkastet dem. Pedersen fikk møte lederen for hjemmet. Hun uttrykte stor takknemlighet for hjelpen fra Norge.

GLEDE: Under lovsangen var det helhjertet dans og sang til ære for Herren.

NYTT SYN: 17-år gamle Diana fikk synet tilbake etter forbønn av Pedersen.

FOLKSOMT: Mange hadde møtt frem i menigheten «Nådens pakt» for å høre Pedersen tale og for å få forbønn. I løpet av møtet ble mange frelst og helbredet.

FORNØYD: Tanja og Wladimir Liulcenco huset Pedersen under hans besøk i Moldova. Wladimir driver misjon i et fengsel i hovedstaden, mens Tanja jobber på et barnehjem. Begge prosjektene er MJL med på å støtte. Ekteparet har for øvrig to barn som er gift og bor i Norge.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15