Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
MIRAKLET I MITT LIV

Urinveisinfeksjon

I mange år var jeg plaget av urinveisinfeksjon. Sju–åtte ganger i året pleide jeg å få denne infeksjonen. Jeg har Sjøgrens syndrom – det kan ha vært årsaken til denne hyppige infeksjonen. Ofte har jeg gått på penicillinkurer. For noen uker siden kom den på nytt. Jeg valgte ikke å ta penicillinkur. I tre-fire uker led jeg under urinveisinfeksjonen. Da bestemte jeg meg for å ringe til deg. Rett etter at du hadde bedt, forsvant urinveisinfeksjonen. Det er nå tre uker siden jeg ble frisk. Jeg har fortalt dette til mine arbeidskollegaer. Mens du ba for meg, ble mobiltelefonen veldig varm. Varmen kjentes lenge etter at jeg hadde avsluttet samtalen.

Blødninger

I to måneder hadde jeg blødninger. Legene fant ikke årsaken. Blødningene bare fortsatte. Jeg ringte til deg og fikk tilsendt en salveduk. Da jeg fikk salveduken, stoppet blødningene.

Epilepsi

Da mitt barnebarn var 14 år, fikk han epilepsi med krampeanfall. Legen sa at det var epilepsi. Da han var 18 år, ringte jeg tre ganger til deg og fikk forbønn for ham. Etter siste forbønn ble han god. Røntgenbilder viser at epilepsien er kommet bort. Han er 30 år nå og er like frisk.

17 vorter

En kvinne ringte og fikk forbønn for sin mann. Han hadde 17 vorter på hendene. To dager etter at du hadde bedt for ham, kom vortene bort! Selv visste han ikke at han hadde fått forbønn. Etter at han ble frisk, fortalte hans kone at hun hadde ringt til deg og fått forbønn for mannen.

La boken Legende kraft
på utslettet

I flere år har hadde jeg utslett på den ene armen. Jeg var hos lege med denne lidelsen og brukte flere forskjellige typer salver uten at jeg ble bra. Legen trodde at det var psoriasis. For ikke lenge siden kjøpte jeg din nye bok Legende kraft. Her er det bilde av hånda di. Den la jeg mot armen. Samme kveld ble armen mye bedre. Etter tre-fire dager var jeg frisk.

Svineinfluensavaksine-helbredet

For noen år siden tok min niese svineinfluensavaksinen. Dette førte til at hun ble syk. Hun fikk blant annet astma og diffuse magesmerter. Hun ringte til deg og fikk forbønn for disse lidelsene. Magesmertene forsvant momentant etter at du hadde bedt for henne. Senere kom også astmaen bort. Siden da har hun vært kvitt disse plagene.

Helbredet for ME

Jeg har et barnebarn i 30-årene som fikk utmattelsessyndrom – ME. Han sov over halve døgnet og hadde mange smerter i kroppen. I ni år hadde han denne sykdommen og var blek, tynn og elendig. Uten at han visste noe om det ringte jeg til deg, og du ba for ham. Etter dette ble han en annen mann. Nå er han oppegående og ikke lenger uopplagt. Jeg har fortalt det til hans foreldre og søsken, men ikke til ham. De er alle forundret over det som har skjedd med ham.

Ryggen ble helbredet på Vinstra

Hele livet har jeg arbeidet på en gård. Fra 20-årsalderen har jeg hatt ryggsmerter. Røntgenbildene viste at fire skiver i ryggen var slitt bort. Her gnisset bein mot bein. I mange år har jeg fått behandling hos en kiropraktor. En liten stund ble jeg bedre, men det kom alltid tilbake når jeg tok tunge tak. Til slutt ga han meg opp. Både min lege og kiropraktor har sagt: «Jeg kan ikke hjelpe deg.» For 15-16 år siden hadde du møter en helg i kirken på Vinstra. Der ba du for meg. En dag eller to etter dette oppdaget jeg at ryggen var blitt god. Siden da har jeg ikke kjent det minste til ryggsmertene. Siden da har jeg kunnet gjøre hva som helst uten å få smerte i ryggen. Nå er jeg en frisk 95-åring, og har 15 oldebarn.

TV 2 helbredet

I to år gikk jeg med daglige ryggsmerter. Legene visste ikke hva årsaken var, men likevel snakket de om operasjon. Det var så vondt at når jeg var ute og handlet, måtte jeg ha noen med meg til å bære varene hjem. På denne tiden bodde jeg i Spania. Her kunne jeg se TV 2. Den 12. oktober 1995 var du gjest hos Per Ståle Lønning i hans program Lønning Direkte. Der fikk du lov til å be ett minutt for syke. Mens du ba, la jeg en hånd på fjernsynet. Etterpå sa jeg til meg selv: «Så hjalp ikke dette heller.» Men jeg tok feil. Dagen etter var ryggen helt god. Siden da har jeg vært frisk i ryggen.

Tv-helbredet: urin-lekkasje go ryggsmerter

I mange år plagdes jeg med urinlekkasje. To ganger var jeg blitt operert, men begge operasjonene var mislykket. For noen år siden så jeg deg på et tv-program. Mens du ba for syke under programmet, la jeg den ene hånda på tv-skjermen. Siden da har jeg ikke plagdes med urinlekkasje. Grunnen til at jeg la hånda på tv-skjermen var at jeg ønsket forbønn for min smertefulle rygg. Jeg glemte urinlekkasjen. Like etterpå oppdaget jeg at ryggen var blitt helbredet – den også.

Fri narkomani

Min nevø hadde i flere år vært bundet til narkotika. Han oppsøkte et narkotikamiljø og tjente mange penger på salg av dette farlige stoffet. Hans mor ringte i sin nød til meg og spurte om ikke jeg kunne ringe til deg og få forbønn for min nevø. Kort tid senere drømte jeg en natt at jeg ringte til deg. Jeg drømte at jeg måtte få forbønn for familien. Dagen etter ringte jeg til deg, og du ba for min nevø. Etter denne bønnen grep Gud inn. Litt senere kuttet han ut narkotikaen. Jeg har fortalt ham at jeg hadde ringt til deg og fått forbønn for ham. Selv tror han at dette var årsaken til at han mistet lysten på narkotika. «Aldri mer narkotika!» sier han nå. På denne tiden tok han imot Jesus og ble frelst. Det er nå cirka sju måneder siden miraklet skjedde.

Helbredet for alkoholisme

Jeg kjenner en mann på 55 år som hadde vært alkoholiker i 20–30 år. Noen ganger holdt han på å drikke seg i hjel. For to år siden ringte jeg til deg, og du ba for ham. Han visste ikke noe om at han fikk forbønn. Tenk, den samme dagen som du ba for ham, sluttet han å drikke! Til kona har han sagt: «Jeg fikk nok av alkoholen – og kuttet ut drikkingen.» Miraklet skjedde for to år siden. Han er ennå ikke frelst. Ennå vet han ikke at den egentlige årsaken til at han greide å kutte ut alkoholen, var bønn og Guds kraft.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15