Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 25 frelst i Skien

FULLT: Over 400 personer var innom Troens Liv Bibelsenter denne helgen, der flere opplevde å bli helbredet.
Helgen 6.–7. september besøkte Svein-Magne Pedersen Troens Liv Bibelsenter i Skien. Over 25 personer søkte frelse!

Fjorten år etter at Svein-Magne Pedersen besøkte Troens Liv Bibelsenter i Skien var han endelig tilbake. Over 400 besøkende var innom helgens to møter på Lyngbakken, og det var stor begeistring da rundt 25 personer søkte frelse. Allerede før lørdagens møte hadde startet, tok fire personer i mot Jesus. På slutten av talen inviterte Pedersen til frelse, og både unge og gamle strømmet frem og registrerte navn og adresse.

– Det har vært helt fantastisk! Vi har opplevd at mange har blitt frelst og flere sterke helbredelser. Vi har hatt en veldig lang helg, men en veldig god en, sa pastor Runar Wold etter møtet. Han har vært pastor i Troens Liv Bibelsenter de siste 18 årene.

Menigheten ble etablert i 1991 og er en frittstående forsamling. Møtene ble holdt i menighetens eget lokale på Lyngbakken som de kjøpte i 1999. Bygget har tidligere vært et sanatorium for pasienter med tuberkulose og ble innviet av selveste dronning Maud i 1931, noe som ble sendt direkte på NRK radio den dagen.

Menighetens medlemmer viste et imponerende tjenersinn, og mange hadde stått på i flere dager for å gjøre menighetslokalet klart til storinnrykk.

Allerede seks timer før møtet startet, stilte førstemann seg i køen for å sikre seg en tidlig forbønnslapp. Etter hvert strømmet folket inn i lokalet. Møtesalen var full under Pedersens møter, og de som ikke fikk plass, kunne følge møtet på en storskjerm ute i kafeen.

– Det skulle vært flere som Svein-Magne Pedersen i Norge, og det må vi be om at vi får. Med et enkelt budskap treffer han så godt folkesjelen og hjertene til de som kommer. Han bruker både humor, sterke vitnesbyrd og Guds ord, som treffer både unge og gamle. I tillegg forkynner han evangeliet enkelt, men radikalt.

I ettertid har menigheten holdt alfakurs med over 30 deltagere, der også noen av de lokale nyfrelste har deltatt.

Helbredet under prekenen

Lørdag varte møtet til klokken fire på natta, mens søndagens møte ble avsluttet klokken tre. Totalt varte møtene i 21 timer. Allerede før den personlige forbønnen startet ble folk helbredet i salen. En kvinne som hadde slitt med håndleddet i lang tid, følte nå ingen smerte. En annen kvinne hadde hatt vondt i kjeven, men ble også god.

Britt Stensholt fra Nøtterøy hadde nylig vært gjennom en gallesteinsoperasjon på grunn nyreplager og satt med store smerter på siden av magen.

– Under prekenen følte jeg en varme som gikk inn i magen, og smertene forsvant. Jeg hadde også vondt i navlen, og da Pedersen la hendene på meg, forsvant dette, vitnet hun. I tillegg hadde Britt levd med kneslitasje i flere år, og det var vondt å gå, spesielt i trapper.

– Nå er også knærne fine, og det er stort. Gud har helbredet meg for både plattfot, allergi og astma gjennom Pedersens bønner tidligere, og jeg er så takknemlig til Gud for alt han gjør, sier hun begeistret.

Nakker og rygger

Utover kvelden vitnet flere om at de opplevde Guds helbredende kraft.

Johannes Vågen fra Skien hadde slitt med forkalkning i nakken i flere år etter å ha jobbet som sveiser.

– Jeg brukte hjelm da jeg jobbet som sveiser, men denne veide en del. Det gikk utover nakken. Hver gang jeg vred på hodet, knakte det og gjorde vondt i nakken. Jeg hadde også vondt i skuldra, og det var egentlig den jeg nevnte for Pedersen, men da han ba for meg, var det nakken som ble god. Jeg kjente en varme, og nå er nakken myk og fin, sier han glad.

En kvinne fra Skien kunne også glede seg over en god nakke. I lengre tid hadde hun gått med smerter i nakken på grunn av overbelastning på jobben.

– Da Pedersen ba, ble jeg varm og løs i nakken. Jeg fikk en god og behagelig følelse i kroppen. Takk Gud, for nå kjenner jeg ingen smerter! sier hun fornøyd.

Flere andre mennesker vitnet om at Gud hadde rørt ved deres helse. En mann som var nærmest døv kunne legge høreapparatene i skuffen. En kvinne fra Porsgrunn kunne også glede seg over at bruddet i ryggen ble legt. Også folk med smerter i knær og hofter fikk erfare Guds helbredende kraft.

Søndag kveld var også en journalist fra lokalavisen Varden på besøk. Han skrev en flott artikkel fra møtet. På forsiden av avisen sto denne overskriften: «I lang kø for helbredelse».

GLAD: Pastor Runar Wold var svært begeistret etter Pedersens besøk. – Det er fantastisk med alle som ble frelst og helbredet. Vi håper ikke det går 14 år til neste gang han besøker oss.

HIMMELSK SANG: Menighetens lovsangsteam med Kathrine Wilhelmsen Sundstøl i spissen, ledet forsamlingen i begynnelsen av møtet. Sangerne imponerte de fremmøtte med salvet og kraftfull lovsang.

KØ: Da Pedersen inviterte til frelse på slutten av talen, strømmet både unge og gamle frem og registrerte navn og adresse. Rundt 25 personer søkte frelse i løpet av helgen.

GOD: Johannes Vågen fra Skien hadde slitt med smerter i nakken i flere år på grunn av forkalkning. Etter forbønn i Skien ble nakken god.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15