Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv
- De kom tilbake for å gi Gud æren...

Migrene

I tre-fire år plagdes jeg med hyppige migreneanfall. De kom og gikk. Jeg tror at det må ha vært en familiesvakhet, for både min mor og bestemor hadde denne plagen. I august i fjor ringte jeg til deg. Da du bad på telefonen, kjente jeg at smertene forlot meg. Siden da har jeg vært frisk. Det er kjempedeilig!

Bitterhet

Jeg var på møte da du talte i Molde Domkirke sist vinter. Der bad du for en sykdom som jeg hadde. Dette var en lørdag. I mange år har jeg vært bitter mot en nær familievenn. Onsdag, uken etter at du bad, oppdaget jeg til min store glede at den gamle bitterheten var forsvunnet fra mitt hjerte. Jeg ble helt fri ondskapen og er nå overmåte lykkelig!

Blærekreft

For kort tid siden var til behandling på Nordland Sentralsykehus i Bodø. Der traff jeg en mann som hadde hatt kreft i blæra. Han ble operert, men kreften kom tilbake. En venn av ham var til forbønn hos deg da du bad for syke på Sundby i Saltdalen. De bad om forbønn for ham. Mannen hadde vært to ganger til kontroll. Legene fant ut at han hadde kreft, og nå skulle han snart bli operert. I mellomtiden hadde du bedt for ham. Da han kom inn for å bli operert, oppdaget legene at kreften var sporløst forsvunnet! Du kan tro han var glad da han fortalte meg dette.

Slitasje i skulder

I ti år gikk jeg med verk i den venstre skuldra. Jeg kunne ikke løfte den venstre armen over hodet på grunn av smertene. Det var smertefullt å gjøre husarbeide. På sykehuset i Bodø ble det tatt røntgenbilder av skuldra. Legene fant ut at jeg hadde fått slitasje. For to år siden kom jeg til forbønn på Sundby i Saltdalen. Der bad du for meg. Det skjedde ikke noe mens du bad. Jeg gikk like syk ut fra kontoret. Du fortalte meg at det kunne ta en tid før jeg ble god. Det stemte. Etter noen dager begynte jeg å bli bedre og bedre. Etter fire-fem uker var jeg god! Siden da har jeg ikke hatt smerter i skuldra.

Psoriasis

For tre år siden fikk jeg psoriasis i hodebunnen. Jeg måtte ofte klø meg i håret. Det var irriterende. Store flak fra psoriasisen løsnet når jeg greide meg med en kam. En dag like før jul i fjor ringte jeg til deg. Du bad for meg, og jeg tenkte ikke noe mer på plagene. Et par dager senere skulle jeg ta meg en dusj. Til min store glede oppdaget jeg at hodebunnen var glatt og fin, totalt fri fra denne plagen. Det var en herlig overraskelse! Siden da har jeg vært kvitt psoriasis i hodebunnen. Det er en skjønn følelse å være helbredet.

Menieres

I fjorten år hadde jeg Menieres sykdom. Jeg plagdes med øresus og svimmelhet. Hørselen var sterkt svekket på grunn av øresusen. For to år siden ringte jeg til deg, og du bad for meg. Straks begynte øresusen og svimmelheten å komme bort. Den ble svakere og svakere og etter noen dager var jeg kvitt både svimmelhet og øresus. Siden da har jeg vært god. Om natten måtte jeg ha på radioen for å overdøve øresusen. Nå trenger jeg det ikke lenger.

Hofteslitasje

I tre-fire år gikk jeg med konstante smerter i den venstre hofta. Jeg kunne ikke ligge på den om natten. Det kjentes som et vondt sår. Jeg oppsøkte ikke lege og fikk derfor ikke utskrevet smertestillende tabletter. På apoteket fikk jeg kjøpt Paracet. Disse tablettene gav meg noe lindring. For fire-fem år siden bad du for syke på Sundby i Saltdalen. Jeg fikk time og kom til forbønn hos deg der. En time etter at du hadde bedt for meg begynte jeg å bli god. Om kvelden var jeg smertefri. Siden da har jeg ikke kjent noe til hoftesmertene. Nå kan jeg ligge på min venstre side uten å kjenne smerter. Jeg har kuttet ut Paracet-tablettene - for Gud har helbredet meg!

Skulle dø

Min mann har hatt 14 hjerteinfarkt. I løpet av fjoråret hadde han tre-fire. Det siste hadde han like før jul i fjor. Tilstanden var svært kritisk. Legene på sykehuset trodde ikke at han skulle overleve. De gav oss beskjed om at livet ikke stod til å redde. Han lå på sykehuset der med mange ledninger og slanger festet til kroppen. Jeg dro rett fra sykehuset og ringte til deg, og du bad for ham. Tenk, halvannen time etter at du hadde bedt ble han så god at legene kunne fjerne alle ledningene. De undret seg over at han kunne komme seg så raskt. To uker senere, på lille julaften, kom han hjem. Siden da har han ikke vært på sykehuset. Hjertet hans er ikke sterkt, men han er oppegående og klarer seg godt. Akkurat nå er han ute og kjører bil. Vi er takknemlige til Gud for den hjelpen som han fikk!

Senebetennelse

I vår var jeg på et møte på Nordfjordeid hvor du talte. Det var et møte som jeg aldri kan glemme. Jeg hadde plagdes med senebetennelse i skuldrene et halvt år. Skuldrene var vonde hver dag i denne tiden. I ettermøtet la du hendene dine på skuldrene mine mens du bad. Jeg kjente ikke noe da, men den tredje dagen etter forbønnen begynte smertene å gå bort. Etter 14 dager var jeg helt god. Jeg har vært god siden.

Hørsel og forstoppelse

Jeg kjenner en eldre dame som hadde dårlig hørsel på et øre. Dessuten har hun hele livet plagdes med forstoppelse. Hun kom på kontoret ditt i Bodø til forbønn sist vår. Hun fikk god hørsel og ble helbredet for forstoppelsen.

Mellomgolvsbrokk

For sju-åtte år siden begynte jeg å få smerter under brystet. Dette førte til at jeg fikk problemer med avføringen. Smertene satt konstant i magen alle disse årene. For tre år siden kom jeg meg endelig til undersøkelse. En lege på Harstad sykehus fant ut at jeg hadde mellomgolvsbrokk og bebudet operasjon. Men jeg hørte ikke noe mer fra sykehuset, så jeg gikk der med mine plager helt til i juni i år. Da ringte jeg deg for å få forbønn. Ingen ting skjedde med en gang, men natten etter forbønnen merket jeg noe rart i magen. Det kjentes ut som om noe løsnet eller slapp taket eller tøyde på seg. Og så var smertene borte. Dagen etter ble avføringen helt normal. Siden da har jeg vært helt frisk. Jeg trenger ikke lenger operasjon.

Øresus og atopisk eksem

I to-tre måneder plagdes jeg med øresus. Jeg oppsøkte deg på et møte og fikk forbønn. Øresusen forsvant med en gang, og nå er jeg frisk. Du bad også for mitt barnebarn på halvannet år som har hatt atopisk eksem siden han var to år. Barnet så ille ut. Da foreldrene kort tid senere tok barnet med til Haukeland Sykehus for å bli sjekket, ble legene forbauset over det som var skjedd. Det var bare litt eksem rundt håndleddene og i ørene igjen.

Pollenallergi

Jeg har plagdes med pollenallergi helt fra jeg var 15 år. Jeg er nå 69 år. Da jeg var ung, måtte hjelpe til med slåtta hjemme på gården. Det rant av øynene og nesen. Verst var det om våren da pollensesongen var sterkest. Folk på hjemplassen min pleide å synes synd på meg. En gang i 1990 ringte jeg til deg for å få forbønn. Så glemte jeg det hele. Noen dager senere oppdaget jeg at allergien var sporløst forsvunnet. Da kom jeg på at du hadde bedt for meg. Nå storkoser jeg meg ute om våren. Alle på hjemplassen min har hørt om miraklet. Det er nå ti år siden jeg ble helbredet. Sykdommen har ikke kommet tilbake.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15