Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vortene forsvant etter TV-bønn

VORTEFRI: I rundt ti år hadde Jorunn Roghell (86) fra Korgen store vorter på hendene, noe som var svært ubehagelig. Da Pedersen ba for syke under tv-programmet «Miraklet er ditt», forsvant alle vortene.
I flere år slet Jorunn Roghell (86) fra Korgen med store vorter på hendene. Vortene var vonde, og legene hadde gitt henne opp. Etter en tv-bønn av Svein-Magne Pedersen forsvant alle vortene.

Jorunn Roghell (86) kommer fra Korgen i Hemnes kommune i Nordland. For rundt ti år siden begynte hun å få vorter på hendene. Etter som tiden gikk ble det stadig flere.

– Etter en tid fikk jeg time hos en revmatolog på sykehuset i Bodø. Han sa det var ingen råd med å få de bort. Det var en kjedelig beskjed å få.

Senere ble Jorunn sendt til en hudspesialist i Mo i Rana. Heller ikke han kunne gjøre noe med vortene. Det eneste hjelpen hun fikk var noen salver som hun skulle smøre på vortene, men de forsvant ikke.

– Vortene økte i antall. Ti slutt hadde jeg over tjue vorter på begge hendene. Det var store klaser. Ofte var det vondt å bruke hendene. Det hendte rett som det var at det gikk hull på vortene og jeg begynte å blø. Når jeg skulle lage mat, brukte jeg gummihansker av hygieniske årsaker. På tomlene hadde jeg noen ekstra vonde vorter. Det gjorde at også strikking ble ubehagelig.

Tv-bønn

En januarkveld i 2012 så Jorunn på programmet «Miraklet er ditt» på Visjon Norge. På slutten av sendingen ba Svein-Magne Pedersen for de syke. Han anbefalte folk å legge hånda på tv-skjermen, og Jorunn fulgte oppfordringen. Hun kjente egentlig ikke noe spesielt, og tenkte ikke noe mer over situasjonen. Først to dager etter følte hun at det var noe rart med hendene. Da hun kikket etter, fikk hun litt av et sjokk.

– Jeg ble jeg bare stående og måpe. Alle vortene var forsvunnet. Det var ikke et eneste arr igjen heller. Det var et mirakel. Hadde de forsvunnet i løpet av en lengre periode, kunne man kanskje ha bortforklart det, men så mange vorter kan ikke forsvinne i løpet av en dag eller to. Det var en annen makt som sto bak, nemlig Gud, sier hun glad.

Legende dråper

Jorunn kjenner godt til Svein-Magne Pedersen sin virksomhet og har også tidligere opplevd å få hjelp ved Pedersens bønner. En gang i 2007 snublet hun i dørstokken hjemme. Det førte til flere brudd i blant annet krage-, bryst-, bekken – og sidebein. Hun måtte i røntgen og var til undersøkelse både ved sykehuset i Bodø og Mo i Rana. Legene sendte henne hjem med beskjed om å bare ta tiden til hjelp.

– Smertene var likevel forferdelige, spesielt sidebeinet. Når noen berørte leddet, var det grusomme smerter. Heldigvis fant jeg frem boken Legende dråper av Svein-Magne Pedersen. På den ene siden var det et bilde av Pedersens hånd. Han anbefalte folk å legge boken på det syke stedet som en «indirekte håndspåleggelse».

– Jeg la derfor boken på brystet og sovnet. Neste dag hadde boken ramlet ned på gulvet, men smertene i sidebeinet var borte. Jeg var veldig glad. Både legen og folk hjemme kunne ikke forstå at jeg ikke hadde vondt. Resten av kroppen leget seg på normal måte. Selv takker jeg Gud for det han har gjort for meg, avslutter Jorunn glad.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15