Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Flere år med hjerteflimmer

Jeg hadde fått alvorlig hjerteflimmer som jeg gikk med i flere år. På sykehuset i Tromsø fikk jeg el-sjokk. Men etter noen timer kom hjerteflimmeret tilbake. Så en dag i 2003 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Mens du ba, kjente jeg en sterk varme som strømmet inn i den venstre siden av brystet. Kort tid senere dro jeg til sykehuset i Tromsø for å bli undersøkt for hjerteflimmer. Tidligere hadde jeg hatt hjerteinfarkt. Jeg ble undersøkt med ultralyd. Legen sa: «Jeg finner ingenting galt med deg. Det er heller ikke tegn til at du har hatt hjerteinfarkt.» Siden da har jeg vært god for hjerteflimmer.

30 år med panikkangst forsvant på Holmgang

I over 30 år hadde jeg panikkangst. En februardag i 1968 fikk jeg panikkangst for første gang. Jeg trodde at hjertet skulle stoppe og at jeg skulle dø. Jeg kom meg raskt til legen om natten. Etter dette kom angsten omtrent hver dag og ofte om nettene. Hver dag måtte jeg ta flere tabletter mot denne angsten. Legene ga meg forskjellige typer medisin. Men medisinen hjalp meg ikke noe. En oktoberdag i 2005 var du gjest på tv 2 programmet Holmgang. Du ba de som var syke om å legge en hånd på skjermen mens du ba. Det gjorde jeg. Siden da har jeg vært kvitt panikkangst og har ikke trengt å ta medisiner. Folk på hjemstedet vet hva som har skjedd med meg. De som har behov, kommer til meg for å få trøst.

«Du ba – hallux valgus kom bort»

I begynnelsen av desember 2012 begynte jeg å få hallux valgus i den venstre stortåa. Leddet hovnet opp og det var smertefullt å gå på foten. Skoen passet ikke lenger, så jeg måtte gå med tøfler. Legen min sa at jeg måtte opereres. Senere fant han ut at hjertet mitt var så svakt at han ikke anbefalte operasjon. Han ga meg noen tabletter, men jeg tok dem ikke. Etter legebesøket ringte jeg til deg og fikk forbønn. Det var i slutten av desember i 2012. Jeg ringte hver dag i fire dager. Så ventet jeg en dag og ringte så for femte gang. En ukes tid senere helbredet Gud meg. Hevelsen og smerten kom bort, og jeg kunne igjen ta på skoene og gå smertefritt. Jeg takker Gud for helbredelsen!

Slapp operasjon i håndleddet

For vel to år siden falt jeg og slo hånden slik at håndleddet ble vridd. Det ble tatt røntgenbilder av håndleddet. Fastlegen min sa at jeg hadde skadd noen sener inne i leddet og trengte å bli operert. Jeg hadde det veldig vondt på denne tiden, og fikk time til forbønn på en Mirakeltorsdag. Du ba for meg, og Gud rørte ved meg. Da jeg forlot bønnerommet, var jeg blitt helbredet! Jeg fortalte fastlegen at jeg hadde fått forbønn av deg og var blitt helbredet. Han sa at det var mer mellom himmel og jord enn det vi forstår.

Sluttet å snorke

For en tid siden ringte jeg til deg for å få forbønn for min mann som hadde et vondt venstre kne. Jeg ringte Telefonkirken, og du ba for ham der. Det som skjedde var at han ble helbredet for snorking!

Høyt blodtrykk

For tre år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for mitt høye blodtrykk. Etter at du ba for meg, begynte ting å skje. Blodtrykket ble bedre og bedre, og til slutt ble det helt normalt. Det har skjedd et under!

Utposning i tykktarmen

Etter en nyreoperasjon fikk jeg utposning på tykktarmen. Legene på sykehuset i Drammen sa at det var utposning. De sa at jeg måtte lære meg å leve med den. I ett år gikk jeg med denne lidelsen. En dag bestemte jeg meg for å ringe til deg for å få forbønn. Etter to-tre dager var jeg helbredet! Det er nå halvannet år siden dette skjedde. Siden da har jeg vært god.

«Barnebarnet mitt stammet»

Barnebarnet mitt stammet veldig mye til hun var fem år. Da ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Rett etterpå begynte hun å snakke bedre og bedre. Etter kort tid var hun helt bra. Nå er hun 27 år og er så veltalende som hun bare kan bli. Jeg fortalte henne at jeg hadde ringt til deg og fått forbønn for henne. Hun er veldig glad for det som skjedde med henne.

Fem måneder med diare

I fire-fem måneder plagdes jeg diare eller løs avføring. Jeg prøvde å variere på maten jeg spiste, men det hjalp ingenting. For en måned siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. En uke etterpå merket jeg forandring. Etter hvert ble avføringen normal.

30–40 år med prolaps i ryggen

Røntgenbilder viste at jeg hadde fått prolaps i ryggen. I 30–40 år gikk jeg med en vond rygg. Legene kunne ikke gjøre noe, for en operasjon kunne gjøre vondt verre, sa de. For noen år siden talte du på et møte på Stord. Dit kom jeg for å få forbønn. Ved to-tiden om natten ba du de syke om å legge en hånd på det syke sted. Jeg la den på ryggen min. Tenk, siden da har jeg vært kvitt prolapsen! Jeg har ikke ord som kan uttrykke det jeg føler. Det som skjedde med, meg var fantastisk!

Slitasje i knærne

I flere år gikk jeg med slitasje i knærne. Det ble verre og verre med årene. Det var bein mot bein. Knærne hovnet opp. Røntgenbilder viste at jeg hadde fått slitasje. For et halvt år siden ba du for meg på telefonen. Like etterpå forsvant smertene fra knærne. Kort tid senere var jeg på sykehuset og fikk tatt nye røntgenbilder. De nye bildene viste at slitasjen var kommet bort, alt var i orden. Jeg har ikke ord som kan uttrykke den gleden jeg føler etter at Gud helbredet meg.

Barnebarnet hadde forstoppelse

Barnebarnet på tre år hadde forstoppelse nesten siden han var født. Vi pleide å bruke laktose for at han skulle kunne tømme seg. Noen ganger hjalp det ikke. Da måtte vi bruke klyster. Så fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn for han. Siden da har han kunnet gå på do på normalt vis. Dette er utrolig!

Hostet i to år

Min sønn har aldri røykt, men han har vært plaget av en kronisk irritasjon i halsen i to år. Han hostet og harket hele tiden. Så en dag fant jeg på å ringe til deg, og fikk forbønn for denne halsplagen. Straks forsvant hosten. Det er tre år siden han ble helbredet. Han er fortsatt god.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15