Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 20 søkte frelst i Odda

TILBAKE: Femten år etter forrige gang Svein-Magne Pedersen hadde møter i Odda, var han nå tilbake. Odda er en gammel industriby og ligger i Hardanger i Hordaland. Over 7000 personer bor i kommunen.
Helgen 5.–6. april besøkte Svein-Magne Pedersen den gamle industribyen Odda. I løpet av helgen søkte over 20 personer frelse, og mange vitnet om at de ble kvitt sine plager.

Konsertsalen i det gamle Formannshuset i Odda var nærmest fullsatt da Svein-Magne Pedersen besøkte byen. Folk kom fra store deler av Vestlandet for å høre evangelisten, som sist gjestet Odda i 1989.

I løpet av helgen var det over 20 personer som ga til kjenne at de ønsket å bli frelst. Mange navn ble registrert, og folk vil bli fulgt opp av Misjonen Jesus Leger samt de lokale menighetene.

Fornøyd

Møtene ble arrangert i regi av Frelsesarmeen, Pinsemenigheten Filadelfia og menigheten 4-Christ (4C), som er tilsluttet De Frie Evangeliske Forsamlinger (DFEF). Leder for 4C, Torstein Backer-Owe, var storfornøyd med helgen.

– Det er helt fantastisk alt som har skjedd. Man kan kalle det en liten revolusjon eller reformasjon. Pedersens besøk har styrket troen hos folk. Det er viktig at kristne får se at Guds ord holder hva det sier. Jeg opplevde at møtene hadde en atmosfære av vekkelse, og mange ble frelst og helbredet, sier Backer-Owe som også gledet seg over det gode samarbeidet mellom menighetene.

– Menighetene har samarbeidet godt, og fellesskapet i helgen var fantastisk. Det er blitt bedt mye for Odda gjennom årene, og hver lørdag har menighetene felles bønnemøter sammen.

Guds vilje

Forhistorien bak Pedersens besøk i Odda var helt spesiell, og evangelisten selv var ikke i tvil om at det var Guds vilje at han skulle til Odda.

– Det hele startet for et par år siden da Torstein Backer-Owe sendte en e-mail til Misjonen Jesus Leger, der han ønsket at jeg skulle komme til Odda, men denne mailen ble dessverre glemt, sier Pedersen.

To år senere reiste Anne Katrine og Per Arne Ravnå på en spontantur til Odda. Sistnevnte jobber til daglig på kontoret til Misjonen Jesus Leger. Ekteparet har i flere år hatt fokus på bønn for Norge. Den siste tiden hadde fokuset vært på Hardanger og kommunene der, noe som var årsaken til besøket i Odda. Vel fremme i Odda kom de i kontakt med Backer–Owe og de andre i bønnefellesskapet. Kjemien var god fra første stund, og spørsmålet om at Pedersen kunne ha møter i byen ble et tema igjen.

– Da ekteparet Ravnå kom tilbake til Mirakelsenteret i Vennesla, hadde min kone ved en tilfeldighet funnet den to år gamle mailen på sin datamaskin. Hun visste ikke noe om besøket i Odda. Da vi fikk høre om invitasjonen til Odda, samtidig som den to år gamle mailen nå lå på bordet, forstod vi at Gud ville noe med dette. Alt til sin tid i Guds rike, sier Pedersen.

I tiden før møtet med Pedersen ble også forkynner Ruth Jeppestøl fra Filadelfia Vennesla, invitert til Odda og omegn. Hun besøkte en rekke kristne forsamlinger, og underviste om bønn. Grunnen var derfor godt forberedt. At noe er i ferd med å skje i Odda er derfor ikke i tvil.

Mange helbredet

Utover kveldene ba Pedersen for de syke. Det var en tålmodig forsamling som ventet på sin forbønn, og Pedersen holdt på til langt utover natta. De to møtene varte til sammen i 22 timer, og lørdag gikk de siste hjem klokken fire på morgenen.

Flere vitnet om at de hadde blitt berørt av Guds helbredende kraft, og at sykdommer og plager var kommet bort. Elisabeth Klette fra Rosendal kunne glede seg over gode knær. I flere år hadde hun vært plaget av kneslitasje, og vært gjennom tre operasjoner.

– Jeg hadde stadig vondt, og måtte være veldig forsiktig med å belaste knærne. Det begrenset meg veldig i hverdagen. Da jeg fikk forbønn, strømmet en varme gjennom knærne. I ettertid har jeg ikke hatt vondt. Jeg har også vært plaget av skeive hofter. Da Pedersen ba, rettet de seg opp 1,5 centimeter, sier Klette.

Også Ramona Thomassen fra Høylandsbygd i Kvinnherad kommune hadde de siste årene slitt med slitasjegikt i knærne. Det førte til mye smerter, spesielt om natten. Ofte måtte hun ta smertestillende for å få sove.

– Da Pedersen ba, kjente jeg en varme, og siden har knærne vært helt fine, sier hun glad.

Fibromyalgi

Kate Jørgenvik fra Fyllingsdalen i Bergen hadde slitt med i fibromyalgi i over 20 år. Hver dag hadde hun smerter, og brukte opptil fem paralgin forte om dagen. Om natten sov hun dårlig, og hver morgen våknet hun til smerter.

– Da jeg kom på møtet, kjente jeg en kraft i rommet. At jeg klarte å sitte rolig til klokken to på natten var et under i seg selv. Da Pedersen ba for meg, forsvant smertene fra kroppen. Nå sover jeg bedre enn på lange tider. Plagene er nå borte, sier hun glad.

Kate forteller at det skjedde et større under den kvelden.

– Jeg har alltid hatt en tro på Gud, men aldri våget å bekjenne meg som personlig kristen. Under møtet tok jeg imot Jesus, og bekjente min tro offentlig. Nå er jeg ikke redd for å si hvem jeg tror på lenger.

I møtet var det også flere andre som ble helbredet for fibromyalgi. En kvinne fra Åsane i Bergen hadde i nesten 30 år vært plaget av slike smerter, men ble helbredet (se artikkel). Også to andre kvinner fra Odda opplevde å bli gode.

Friske lunger

Agnieszka Naszke (33) fra Odda hadde i åtte år vært plaget av sarkoidose, som er en betennelsessykdom som blant annet angriper lungene. Hver sjette måned var hun til kontroll hos legen.

– Det føltes nesten som astma og influensa. Jeg fikk feber, hostet og hadde pustevansker. Under forbønnen åpnet lungene seg, og jeg kunne puste normalt for første gang på åtte år. Det var fantastisk, sier hun.

Mange andre vitnet om at de hadde blitt helbredet. Flere med plager som leddgikt, utslett, dårlig hørsel, samt smerter i knær, rygg, armer, mage, skulder og nakke ble møtt av Guds helbredende kraft.

FRELST: Over 20 personer søkte frelse i løpet av Pedersens to møter i Odda. Nå blir de fulgt opp av Misjonen Jesus Leger og de lokale menighetene.

FOLKSOMT: Teatersalen i Formannshuset i Odda var nærmest fullsatt da evangelist Svein-Magne Pedersen gjestet byen. Mange ble frelst og helbredet, og møtene varte i 22 timer tilsammen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15