Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet i forbønnskøen

ARMEN LØSNET: Nilda Pettersen, misjonær i Paraguay, ble helbredet mens hun ventet på forbønn på Hedmarktoppen. Her vitner hun for de andre i køen om at hennes låste arm var løsnet. Klokken var to om natten, og stemningen på topp.
Nilda Pettersen fra Larvik hadde ikke kunnet løfte den venstre armen sin på fem år da hun kom til møtet med Svein-Magne på Hedmarktoppen. Da det ble hennes tur i forbønnskøen etter syv lange timer, hadde hun et uvanlig problem: Hun var allerede blitt helbredet mens hun ventet!

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Nilda kommer fra Paraguay, hvor hun og hennes mann Arild Pettersen arbeider som misjonærer for Indremisjonsselskapet og Norad i Pedro Juan Caballero. De tre siste årene har de tilbrakt i Norge, men Nildas helsetilstand forverret seg da de kom hit. For første gang i sitt liv fikk hun allergiske plager.

- Jeg fikk soleksem, og reagerte på pollen. Det var så ille at mannen min fikk meg til å love å be om forbønn for dette i tillegg til min låste arm da jeg stilte meg i forbønnskøen, forteller hun.

Har ventet

Men da hun kom fram til Svein-Magne etter syv timer i kø, var hun helt oppfylt av det som hadde skjedd med henne mens hun ventet på tur, at hun helt glemte bort allergien.

- Alt jeg tenkte på og snakket om var at Guds kraft hadde rørt ved meg i køen. Jeg har aldri klart å stå lenge av gangen, men denne natten gikk det utmerket å stå og vente. Da Svein-Magne bad for en annen person, som fikk bedre hørsel, kunne jeg dessuten løfte armen min for første gang på fem år. Jeg har ventet på at Gud skulle gripe inn, og sa til Arvid at det gjorde ingenting at jeg måtte vente lenge. Det var fantastisk, og i begeistringen glemte jeg å nevne allergien.

Svein-Magne bad og velsignet henne, og i dagene som fulgte var det flere biter som falt på plass for Nilda: Soleksemen var borte, og pollenallergien sporløst forsvunnet! Nå kan hun nyte livet i Norge i fulle drag - uten rennede nese og låst arm. Snakker om at Gud er god!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15